HT-08 digitális programozható termosztát
HT-08 digitális programozható termosztát
16 500 Ft

HT-08 digitális programozható termosztát

Termék bemutató videó

Termék bemutató videó

Hálózati feszültség
230V
Felhasználás
elektromos fűtési rendszerekhez
Garancia
2 év
Típus
termosztát
Teljesítmény összesen
3600 Watt
Teljesítmény / Amper
16A
Védettség
IP30
Programozható
igen
Levegő érzékelő
igen beépített
Wifi termosztát
nem
Digitális termosztát
igen
Érintő képernyős
nem
Külső érzékelő szonda
igen tartozék 2.5 méter
Beépítés jellege
Falba süllyeszthető
Beépítési méret
65mm-es süllyesztett doboz
Raktáron több mint 100db
Termék megtekintések száma: 127
Termék megtekintések száma: 12
Termék megtekintések száma: 27
bruttó
16 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 165 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként

A HT-08 digitális programozható termosztát padló- és levegőérzékelő szondával van ellátva, és elektromos padló-, mennyezet-, valamint falfűtési rendszerekhez alkalmazható. Így fűtőfilmes, sötétsugárzós, infrapaneles megoldásokhoz választhatja. Ez a termosztát falba süllyeszthető, így diszkrét, elegáns. 65mm-es süllyesztett dobozba illeszthető. Kiemelőkeret is rendelhető hozzá, ha nem volna lehetőség a falba süllyeszteni.

Ez a termosztát nagyon jó ár-érték arányú termék. Programozható és digitális, ugyanakkor nem érintőképernyős, ami nem jelent különös hátrányt az idősek számára sem, mert a programozása igen egyszerű. Kijelzője LCD, fekete alapon fehér háttérvilágítással, ami kellemes a szemnek, és könnyebb olvasást tesz lehetővé. A beállítás pontossága +-1 Celsius, a lépésköz pedig 0,5 Celsius. A jótállási idő 2 év.

Az elektromos padló- fal vagy mennyezetfűtéshez használt vezérlőegységek különböznek a hagyományos termosztátoktól, méghozzá abban, hogy a fűtőfilmre, fűtőhálóra, stb. erősíthető bimetál érzékelővel rendelkeznek, amelynek segítségével a hőforrás hőfokát szabályozhatjuk. Ez a szonda a levegő vagy a padló hőjét méri. Ennek a termosztátnak az esetében mindkét érzékelő rendelkezésre áll a hőmérséklet pontos szabályozása érdekében.

Felhasználói kézikönyv magyarul katt ide >>>

Alkalmazás Elektromos fűtési rendszerek, szabályozása
Feszültség 230V AC,50/60Hz
IP besorolás IP30
Kijelző Lcd fekete,fehér háttérvilágítással
Relé terhelhetősége 16A 3600W
Külső érzékelő NTC szabvány, tartozék
Készenléti áramfelvétel 2W
Beaállítás pontossága +-1 Celsius lépésköz 0,5 Celsius
Beépítési méretek relé 65mm
Mérési tartomány 5-40 Celsius digitális
érzékelő típus (padló,levegő beépített) padló és levegő,NTC szenzor tartozék
Termosztát típusa elhelyezkedése HT-08 falba süllyeszthető
Programozható

igen,állítható csak padló vagy levegő
,vagy  a kettő eggyütt is.

Termék jótállás idő 2 év

Az fűtéshez használt vezérlő egységek annyiban térnek el a hagyományos termosztátoktól,hogy egy a filmre,hálóra,felúletre erősíthető bimetál érzékelővel szondával rendelkeznek,amely segítségével a film,háló hőfokát szabályozhatjuk.

Természetesen itt is van csak padló vagy kettő érzékelővel rendelkező dupla szenzoros modellek is.

Az HT-08 digitális programozható termosztát a tökéletes választás az elektromos padló-, mennyezet- és falfűtési rendszerekhez, amely padló- és levegőérzékelő szondával van ellátva. Csúcstechnológiás megoldásokhoz, mint a fűtőfilm, sötétsugárzó és infrapanel használata, egyaránt alkalmazható. A falba süllyeszthető termosztát diszkrét és elegáns, 65 mm-es süllyesztett dobozba illeszthető, valamint kiemelőkeret is rendelhető hozzá. A programozása egyszerű, nem érintőképernyős, az idősek számára is könnyen használható, a kijelző LCD, fekete alapon fehér háttérvilágítással, ami kellemes a szemnek és könnyebb olvasást tesz lehetővé. A beállítás pontossága +-1 Celsius, a lépésköz pedig 0,5 Celsius. A termék 2 éves jótállással rendelkezik. Élvezze a pontos hőszabályozást padló- és levegőérzékelő szondával rendelkező HT-08 digitális programozható termosztáttal!

Az HT-08 termosztát könnyen használható, elérhető árú és magas minőségű termék. A feszültsége 230V AC, 50/60Hz, IP besorolása pedig IP30. A kijelző LCD, fekete alapon fehér háttérvilágítással, ami kellemes a szemnek és könnyebb olvasást tesz lehetővé. A relé terhelhetősége 16A 3600W, külső érzékelő pedig NTC szabvány, tartozék. A készenléti áramfelvétel 2W, a beállítás pontossága +-1 Celsius, a lépésköz pedig 0,5 Celsius. A beépítési méretek relé 65mm, a mérési tartomány pedig 5-40 Celsius digitális. A termosztát típusa elektromos fűtési rendszerek szabályozására alkalmas, az érzékelő típusa pedig padló és levegő NTC szenzor, ami tartozék.

Az összetett, fűtőrendszereket alkalmazó termosztát-kiegészítő-szondák beépítése az épületbe egyszerű, mert a környezet hőmérsékletének és a padló hőmérsékletének a mérésével nagyon pontosan szabályozható a fűtés. A HT-08 termosztát egy kiváló megoldás azok számára, akik minőségi fűtési rendszert szeretnének, de mégis az árakat szem előtt tartva.

Emellett a felhasználói kézikönyv magyarul elérhető, ha kérdés merülne fel a használata során.

Együtt a HT-08 termosztáttal garantált a minőségi meleg és a fűtés költségeinek optimalizálása, így kényelmesebb, gazdaságosabb és hatékonyabb lesz az épület fűtése.

Adatok
Használati útmutató
https://dimat.hu/shop_ordered/2399/pic/HT_08_thermostat.PDF
Rögzítés
falba süllyeszthető szabvány dobozba
Cikkszám / GTIN
5999572233273
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír! Véleményt írok!
Hasonló termékek