PHC15-12 Fagyvédelmi fűtőkábel  12 méter
PHC15-12 Fagyvédelmi fűtőkábel 12 méter
29 990 Ft
23 992 Ft

PHC15-12 Fagyvédelmi fűtőkábel 12 méter

Akció
Felhasználás
Cső, kerti csap, öntöző rendszer, itató rendszer fagyvédelem
Hosszúság
12 méter
Teljesítmény / folyóméter
15 Watt
Teljesítmény / Watt
180 Watt
Teljesítmény / Amper
0.78 A
Feszültség
230 V
Termosztát
Beépített, automatikusan kapcsol
Raktáron : 45 db
Termék megtekintések száma: 1016
Termék megtekintések száma: 2
Termék megtekintések száma: 3
bruttó
23 992 Ft
29 990 Ft
Egységár: 1 999 Ft/méter
Kezdete: 2021.11.26   Vége: 2021.11.29
Kedvezmény 20
Megtakarítás 5 998 Ft
Akcióból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
A vásárlás után járó pontok: 240 Ft

 

PHC15-12 Fagyvédelmi fűtőkábel 12 méter

 

Teljesítmény

15W/méter 180W

Méret

12 méter

Vezeték szigetelése

XLPE szigetelés

Külső borítás szigetelése

dupla szigetelés PVC

Elhelyezés,használat

csőv,csap védelem,+csőhélyszigetelésben

Vezérlés

termosztáttal/ belső vízhőfok szerint kapcsol  

Csatlakozás

EU Plug 2m hosszú hidegvezetékkel

Tanusítvány

CE Termék jótállás idő 1 év

12 méter hosszú fagyvédelmi fűtőkábel kültéri vízcsövek, kerti csapok, öntözőrendszerek, egyéb vízvezetékek megóvására szolgál. 180 Watt teljesítményű.

 

Kelet-Közép-Európában nem ritkák a mínusz 10-15, de akár mínusz 20 fokos hőmérsékletű téli napok sem. A fagy, jég pedig komolyan igénybe veszi a kültéri berendezéseket, szerelvényeket. Ősszel nem egy kerttulajdonos küzd azzal, hogy alaposan téliesítse például a kerticsapot vagy az öntözőrendszert, azonban ez nem mindig sikerül tökéletesen. Egy csőtörés pedig óriási kiadásokat okozhat: mind az elfolyt víz, mind a járulékos károk (például egy fal felázása) tekintetében.

Az PHC fagymentesítő fűtőkábelek teljes kínálata kimondottan a kültéri vízvezetékek és csapok fagytól való megóvása céljára lett kialakítva.

 

Ha Önnek is elege van a fagymentesítés nyűgjeiből, ha meg akarja óvni a kerticsapot, egyéb vízvezetékeket, öntözőrendszereket, kültéri csöveket, akkor a megoldás a kültéri fagyvédelmi fűtőkábel. Ez a termék a cső-vízvezeték mellett fut, és nem engedi, hogy a csőben levő víz hőmérséklete egy adott érték alá csökkenjen. Fagyvédelmi fűtőkábeleink 1-től 60 méterig széles választékban kaphatók. Belső termosztáttal vannak ellátva, amely a csőben levő víz hőfokától függően kapcsol be vagy ki. A vezeték dupla szigetelésű, így biztonságos.

 

Az esetek többségében a kültéri kerti csapokat, vízvezetékeket az elfagyástól való megóvása érdekében a téli időszakra el kell zárni. A  fűtőkábelünk  a fagyveszély ellen, egy ettől egyszerűbb és komfortosabb megoldást kínál. A fagymentesítő fűtőkábel használatával a fagyveszély nincs többé!

A PHC fűtőkábel telepítésre készen szállított, beépített automatikus termosztáttal és villás dugóval felszerelt. Egyszerűen rögzítse vagy tekerje körbe a terméket a vízvezetéken és a kerti csapon, hő szigetelje le, csatlakoztassa az elektromos hálózathoz és már el is készült az egyszerű, olcsó és biztonságos rendszer. Műanyag csövekre való felhelyezés előtt, a cső felületét alumínium szalaggal szükséges lefedni!

A fagymentesítő fűtőkábel , földelt villás dugóval, valamint egy egybeépített  bimetál hőszabályzóval együtt szállítjuk. A terméket 1 és 60 méter közötti hasznos hosszúságban rendelhető. Működése közben, ha a hőmérséklet +5 °C alá esik, a fűtés bekapcsol, majd automatikusan lekapcsol, ha a csővezeték hőmérséklete eléri a +13 °C hőmérsékletet.

 

Adatok
Cikkszám / GTIN
PHC15-12
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír! Véleményt írok!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek