PHC15-4 Fagyvédelmi fűtőkábel  4 méter
PHC15-4 Fagyvédelmi fűtőkábel 4 méter
16 990 Ft

PHC15-4 Fagyvédelmi fűtőkábel 4 méter

Felhasználás
Cső, kerti csap, öntöző rendszer, itató rendszer fagyvédelem
Hosszúság
4 méter
Teljesítmény / folyóméter
15 Watt
Teljesítmény / Watt
60 Watt
Teljesítmény / Amper
0.26 A
Feszültség
230 V
Termosztát
Beépített, automatikusan kapcsol
Raktáron több mint 100db
Termék megtekintések száma: 1668
Termék megtekintések száma: 2
Termék megtekintések száma: 2
bruttó
16 990 Ft
Egységár: 4 248 Ft/méter
A vásárlás után járó pontok: 170 Ft

PHC15-4 Fagyvédelmi fűtőkábel 4 méter

 

Ez a fagyvédelmi fűtőkábel kültéri vízcsövek, kerti csapok, öntöző- és itatórendszerek megóvására szolgál. 60 Watt teljesítményű, 4 méter hosszú.

 

Kelet-Közép-Európában nem ritkák a mínusz 10-15, de akár mínusz 20 fokos hőmérsékletű téli napok sem. A fagy, jég pedig komolyan igénybe veszi a kültéri berendezéseket, szerelvényeket. Ősszel nem egy kerttulajdonos küzd azzal, hogy alaposan téliesítse például a kerticsapot vagy az öntözőrendszert, azonban ez nem mindig sikerül tökéletesen. Egy csőtörés pedig óriási kiadásokat okozhat: mind az elfolyt víz, mind a járulékos károk (például egy fal felázása) tekintetében.

Az PHC fagymentesítő fűtőkábelek teljes kínálata kimondottan a kültéri vízvezetékek és csapok fagytól való megóvása céljára lett kialakítva.

 

Ha Önnek is elege van a fagymentesítés nyűgjeiből, ha meg akarja óvni a kerticsapot, egyéb vízvezetékeket, öntözőrendszereket, kültéri csöveket, akkor a megoldás a kültéri fagyvédelmi fűtőkábel. Ez a termék a cső-vízvezeték mellett fut, és nem engedi, hogy a csőben levő víz hőmérséklete egy adott érték alá csökkenjen. Fagyvédelmi fűtőkábeleink 1-től 60 méterig széles választékban kaphatók. Belső termosztáttal vannak ellátva, amely a csőben levő víz hőfokától függően kapcsol be vagy ki. A vezeték dupla szigetelésű, így biztonságos.

 

Az esetek többségében a kültéri kerti csapokat, vízvezetékeket az elfagyástól való megóvása érdekében a téli időszakra el kell zárni. A  fűtőkábelünk  a fagyveszély ellen, egy ettől egyszerűbb és komfortosabb megoldást kínál. A fagymentesítő fűtőkábel használatával a fagyveszély nincs többé!

A PHC fűtőkábel telepítésre készen szállított, beépített automatikus termosztáttal és villás dugóval felszerelt. Egyszerűen rögzítse vagy tekerje körbe a terméket a vízvezetéken és a kerti csapon, hő szigetelje le, csatlakoztassa az elektromos hálózathoz és már el is készült az egyszerű, olcsó és biztonságos rendszer. Műanyag csövekre való felhelyezés előtt, a cső felületét alumínium szalaggal szükséges lefedni!

A fagymentesítő fűtőkábel , földelt villás dugóval, valamint egy egybeépített  bimetál hőszabályzóval együtt szállítjuk. A terméket 1 és 60 méter közötti hasznos hosszúságban rendelhető. Működése közben, ha a hőmérséklet +5 °C alá esik, a fűtés bekapcsol, majd automatikusan lekapcsol, ha a csővezeték hőmérséklete eléri a +13 °C hőmérsékletet.

Adatok
Cikkszám / GTIN
5999572230371
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír! Véleményt írok!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek