Árajánlatkérés

AZ AJÁNLATKÉRÉSHEZ A KÖVETKEZŐ INFORMÁCIÓK SZÜKSÉGESEK RÖVIDEN ÖSSZEGEZVE:

 

1. HELYISÉGEK ADATAI(pontos méretek:szélesség,hosszúság,belmagasság; padlófűtés esetén végleges burkolatok típusai)

2. AJÁNLATKÉRŐ ADATAI (cég vagy személy, kit tudunk keresni egyeztetés miatt,telepítési cím)
3 FŰTÉSRENDSZER TÍPUSA (önálló vagy kiegészítő; falra szerelhető fűtőtest, padlófűtés..stb
4. ÉPÜLETFIZIKAI ENERGETIKAI TULAJDONSÁGOK (új építésű épület, meglévő; falazat anyaga, vastagsága, szigetelés, nyílászárók..stb)

 

 

AZ AJÁNLATKÉRÉSHEZ A KÖVETKEZŐ INFORMÁCIÓK SZÜKSÉGESEK:

HELYISÉGEK ADATAI(méretek)

Szeretnénk önnek a legjobb minőségben elkészíteni az ajánlatunkat.Nem akarjuk kétszer vagy több alkalommal,vagy a helyszínen cserélgetni a termékeket.Ebben ön is a segítségünkre lehet ha pontosan leméri és feltölti az adatokat,mert időt sporolunk egymásnak.Ahhoz, hogy ajánlatunkat elkészíthessük, szükségünk van a fűtendő helyiség méreteire, melyeket az (További helység hozzáadása...gomb) segítségével adhat meg a kívánt mennyiségben.

AJÁNLATKÉRŐ ADATAI
Az ajánlatkérő személyes informatív adatai lehetővé teszik, hogy egy cégre, névre, illetve egy kizárólagos személyre szóló ajánlatot készítsünk Önnek.A megadott elérhetőségein szakmailag felkészült munkatársaink állnak rendelkezésre. Ha esetleg az ajánlatkérése nem volna pontos,hibás termékeket vagy rosszul értelmezett dolgokat töltene fel.
Munkatásunk kérdéseivel keresni fogja, és a kalkulációhoz szükséges további adatokat pontosítani tudja.

FŰTÉSRENDSZER TÍPUSA

A leggyakrabban önálló, másnéven fő fűtésként alkalmazzák fűtésrendszerünket, de kérheti kiegészítő fűtéséként is.
Sok évtizedes tapasztalatunk ,garancia és biztosítékul szolgál Önnek arra, hogy –18 °C kinti hőmérséklet esetén, legalább +22 °C meleget teremthet otthonában.
Kiegészítő fűtésként melegen tarthatja a felületeket,padlót,falat és az átmeneti tavaszi vagy őszi időszakokban nagy segítségére lesz az Ön komfortérzete növelése és, a költséghatékonyság megteremtése mellett.

ÉPÜLETFIZIKAI ENERGETIKAI TULAJDONSÁGOK

Soha nem tudjuk elég alkalommal ismételni,hogy számunkra ez egy nagyon fontos kérdés.Mert van olyan épület amire nemet kell mondanunk a munka szempontjából. Egyszerűen van olyan ingatlan amire a mi fűtésünk nem való.A fűtésrendszer tervezése során figyelembe kell venni az ingatlan energetikai tulajdonságát,vagy máshogy fogalmazva az épület hőveszteségi tényezőjét. Mely alapján kerül meghatározásra az adott helyiségre használható termékeink ,tulajdonsága alapján a legmefelelőbb fűtési megoldásunk. Lehet fűtőfilm, fűtőszőnyeg, infrapanel,vagy fűtőpanel is. Sőt elképzelhető hogy infrapanelt szeretne,de tudunk jobbat olcsóbbat gazdaságosabbat is ajánlani.Mert lehet ön még nem tudja,de mi ezt csináljuk évek óta télen-nyáron Ezek az adatok szükségesek, hogy meghatározható legyen az a négyzetméterre jutó fajlagos energia szükséglet, amely ingatlanonként mindig eltérő . 

  • nem hiszünk a kalulátor menüpontban,szeretünk megdolgozni a pénzünkért,és felelősséget vállalni a munkánkért,ezért mindenre kiterjedő biztosítással rendelkezünk.

KAPCSOLATBA LÉPHET VELÜNK EMAILBEN VAGY AKÁR TELEFONON IS!

Ha munkatársunkkal szeretne konzultálni a termékeink előnyeiről és a felhasználási lehetőségeiről, akkor keressen bennünket telefonon is az oldalon megtalálható  bármelyik elérhetőségünkön.+36706010209 info@dimat.hu

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és figyeljen a megadott kapcsolati adatok pontosságára, hogy megtervezhessük, illetve eljküldhessük ajánlatunkat. Amennyiben rendelkezik alaprajzzal a fűtendő épülethez, kérjük töltse fel, mely nagyban segíti a pontos árajánlatkészítést. (több rajz is feltölthető,de emailben is tudjuk fogadni)