Dimat Fűtéstechnika Kft.

CSARNOKFŰTÉS

 • Megbízható megoldás ipari épületekbe
 • Nagy belmagasságú terek felfűtésére
 • Egyszerűen és gyorsan kiépíthető fűtés
 • Egy távirányítóval kényelmesen szabályozható

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

ÍGY VÁLASZTHAT ELEKTROMOS CSARNOKFŰTÉST, HOGY

gyorsan beépíthető, hosszú élettartammal és garanciával rendelkező prémium minőségű fűtési rendszere legyen.

Ha jelenleg is tanácstalan, hogy milyen terméket vásároljon, mert esetleg

 • nem ismeri a termékek közötti különbséget,
 • nem tudja kiszámolni, hogy mekkora teljesítményre lenne szüksége, vagy
 • nem tudja milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a megfelelő termék kiválasztásához

 

Olvasson tovább a megoldásért.

Az ügyfelek, akik csarnokfűtésüket velünk telepítették

Jó helyen jár: a Dimat módszerrel már több száz ipari csarnokba, raktárba, műhelybe segítettünk cégeknek, vállalkozóknak kiválasztani az igényiknek megfelelő, automatizálható csarnokfűtés rendszert.

Röviden: gyorsan, átláthatóan és pontosan tudja megtervezni a fűtési rendszerét és az azzal kapcsolatos költségeket.
Dimat Fűtéstechnika Kft.

A legtöbben ezért nem tudnak dönteni

Nyugalom, nincs egyedül: a megfelelő csarnokfűtés kiválasztásához szükséges tisztánlátás megszerzése nagy problémát jelent a cégeknek, vállalkozóknak, de még a szakembereknek is.

Mindenki célja, hogy megbízható, hosszú élettartamú terméket vásároljon, ami akár egy évtizedig zavartalanul működik anélkül, hogy a fűtésre gondolnia kellene.

Pont ezért nem mernek dönteni.

Az elektromos fűtési piac teljesen el van árasztva olyan információkkal, blogokkal és cikkekkel, amik mind azt ígérik, hogy segítenek az eredmények elérésében. Mégis, végül sokszor csak összezavarják az embert, és növelik a frusztrációt.

De miért nehéz megtalálni a számunkra legmegfelelőbb csarnokfűtési megoldást?

Három fő oka van annak, hogy amikor az ember építkezik, vagy ipari létesítményt korszerűsít, nehezen tudja hogyan álljon neki a leendő csarnokfűtési rendszer megtervezésének.

A három ok, hogy 

 • nem tudja kiválasztani, mert nem ismeri a piacon található termékek közötti különbséget
 • nem tudja kiszámolni, hogy mekkora teljesítményre lenne szüksége
 • nem tudja, hogy milyen szempontokat szükséges figyelembe venni pl.: fűtőtestek elhelyezése, vezérelhetőség

Ismerősen hangzanak ezek a dilemmák? 

Európa számos országából vannak ügyfeleink, és mindenhol ezzel a három dologgal küzdenek az emberek.

Mégis...!

Valójában ezek csak tünetei egy sokkal nagyobb problémának: a valódi kihívás, hogy egy olyan rendszert tudjon megtervezni az ember, aminek a felmérése és telepítése rendkívül könnyen megoldható, és akár 24 órán belül hosszútávú megoldást nyújt.

Egy olyan világos megvalósítási terv, amely már több ezer Önhöz hasonló embernek segített egy praktikus, megbízható, modern fűtésirendszert kialakítani akár 1 rövid telefonbeszélgetés alatt!

Miért a Dimat Kft. munkatársai erre a legmegfelelőbbek?

Ha ezekkel a problémákkal küzd, mi néhány nagyon világos, bizonyított és könnyen megvalósítható lépésben átvezetjük a döntés rögös útvesztőjén.

Olyan útmutatást és segítséget adunk, amivel azonnal el tud igazodni a különböző opciók között: kristálytisztává válik, hogy melyik az Ön számára legmegfelelőbb fali fűtési rendszer, ami nagyban növeli épülete komfortját tervezhetőbb fogyasztás mellett!  

 

Hadd mutassam meg, hogyan működik! 


Minden egyes ügyféllel, akivel együtt dolgozunk, a cél elérése érdekében a következő lépéseket valósítjuk meg

1. Felmérés és tanácsadás

Először is felveszünk pár nagyon egyszerű adatot. Ezek segítségével végig tudja gondolni, hogy valóban elektromos csarnokfűtésre van-e szüksége.

Ha ezek alapján Ön is úgy gondolja, hogy tényleg ilyen rendszerre van szüksége, pontosítjuk a részleteket, hogy az Ön számára tökéletes fűtési megoldást tervezhessük meg.

Ezek alapján fogunk tudni tanácsot adni Önnek - természetesen teljesen ingyenesen. 

2. Árajánlat készítés

Az első részlet, ami meghatározza, hogy milyen terméket ajánlunk majd Önnek, az épület típusa és annak szigetelése. Ennek részletei jobban körbehatárolják a valós igényeket, amiket mi technikai tanácsokkal egészítünk ki.

Fontos, hogy kiválasszuk az igényekhez passzoló vezérlést, hiszen a termékeink az optimális fogyasztás érdekében programozhatóak termosztáttal, vagy akár wifin keresztül is.

Az árajánlat készítési szakasz utolsó lépése a termékek összeválogatása, a korábban összefoglalt igényeknek megfelelően.

3. Megrendelés és telepítés

A fenti lépések után egyszerűen megrendeljük a közösen kidolgozott árajánlatban szereplő tételeket. Ez egy gombnyomás, hisz a rendszerünk addigra már minden szükséges információt tartalmaz. Magyarul, csak zöld utat kell adnia, és szinte abban a pillanatban elindul a csomagolás, és 24 órán belül Önnél lesznek a termékek.

Következő lépés: amennyiben igény van rá, a termékek kiválasztása mellett segítünk ügyfeleinknek, hogy gond nélkül beszereljék csarnokfűtési rendszerüket, akár 24 órán belül, egyszerű telepítéssel.

Az elektromos csarokfűtéses rendszer fontos kiegészítője a Dimat - VIP garanciarendszer. Ennek segítségével biztosak lehetnek abban, hogy azonnali szerviz szolgáltatás áll rendelkezésre, bármi probléma merülne fel.

A KÖVETKEZŐT KELL TENNIE

Tehát ha szeretné kristálytisztán látni a PONTOS LÉPÉSEKET, amelyeket követnie kell, hogy a leggyorsabban megtalálja az igényeinek megfelelő prémium fűtést, akkor kérjen árajánlatot az alábbi linken!

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

Ha további kérdései vannak telefonon rövid időn belül tisztázhatjuk azokat, és felvázolunk egy kristálytiszta, lépésről lépésre felépített stratégiát, amit követve megtervezhetjük a személyre szabott fűtési rendszerét!Ha a következők jellemzők Önre, akkor az ajánlatunk pont Önnek tökéletes:

 
 • ipari épületbe, raktárba, műhelybe esetleg sportlétesítménybe, vagy akár éttermek, vendéglátó egységek teraszára keres megbízható fűtési megoldást
 • bizonyos mértékben tájékozott a piacon lévő fűtésrendszerekkel kapcsolatban, de nyitott a tanácsainkra
 • fontos Önnek, hogy a határidőket mindkét fél tudja tartani

Kattintson az alábbi linkre, és egyeztessen időpontot ingyenes igényfelmérésre. (Akár azonnali, de max 24 órán belüli időpont)