QUOTATION

Filter
Width '>
Protection '>
Thermostat type

Glamox WiFi Heating Panel

Glamox Wifi Fűtőpanel: Okos Megoldás a Legzordabb Télre

A Glamox, Norvégia egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb fűtőpanelje, 25 éve tartja melegen a legkellemetlenebb környezeti feltételek között is élőket. A hagyomány és a modernitás ötvözete ez a termék: a klasszikus, jól bevált kialakítás találkozik az okos, wifis vezérléssel.

13product113

Glamox Wifi Fűtőpanel: Részletes Bemutató

Az északi hideg klímában a fűtés nem csak szükséglet, hanem biztonságos, hatékony és kényelmes módon való megoldása életminőséget is jelenthet. A Glamox, ebben a kontextusban, évtizedek óta képviseli a norvég minőséget és megbízhatóságot.

1. Történeti Háttér és Innováció A Glamox már 25 éve az Adax gyár egyik zászlóshajója, Norvégia leghidegebb vidékein. 2023-ra azonban a technológiai fejlődést nem hagyva figyelmen kívül, a termékcsalád megkapta az Adax-tól jól ismert wifis vezérlést.

2. Elhelyezési Ajánlások

  • Szigeteletlen és régi épületek: Kiemelkedő teljesítményének köszönhetően hatékonyan képes fűteni a legkevésbé is szigetelt területeket.

  • Nagy alapterületű szobák: Az optimális hőelosztásnak köszönhetően egységes hőmérsékletet biztosít a szobában.

  • Vályogházak: A fűtőpanel kialakítása ideális a vályogfalak természetes tulajdonságaihoz való alkalmazkodásra.

  • Magas belterű helyiségek: A 3-4 méteres belmagasság sem jelent akadályt a Glamox számára.

  • Fürdőszobák: Megbízható és biztonságos választás nedves helyiségekbe is.

3. Garancia és Szerviz Minden Glamox fűtőpanel 5 év cseregaranciával érkezik. További bónuszként, +3 év javítási garancia vásárolható, mindössze 8000 Ft-os többletköltségért.

4. Dizájn és Kialakítás A skandináv dizájn minimalizmusa és funkcionalitása találkozik ebben a termékben. A visszafogott fehér szín és az áramvonalas forma eleganciát és letisztultságot sugall. Az egyedülálló házkialakítás megakadályozza a hőveszteséget, így a kiadott hő azonnal a légtérbe áramlik.

5. Vezérlés és Okos Funkciók

  • Manuális Vezérlés: Azonnali fűtés és hőfok szabályozás a panelon elhelyezett gombokkal.

  • Wifi Távvezérlés: Egy okostelefonos applikáción keresztül távolról szabályozható és programozható. Az alkalmazás lehetőséget nyújt a fűtőpanelek fogyasztásának követésére, zónákba rendezésére, gyerekzár beállítására és integrálására más okos otthon rendszerekkel.

  • Nem Szükséges Központi Egység: Minden panel saját wifi vevővel rendelkezik, így a rendszer egyszerűsített és költséghatékony.

6. Ár és Szín A panel ára 100.000 Ft és 122.000 Ft között mozog, és csakis fehér színben érhető el.

Ez a bemutató a Glamox Wifi fűtőpanel főbb jellemzőit ismerteti.