Forum
Nema postova!
Ponuda Proizvoda
Counter posjetitelja
0
8
3
6
6
2
2
Potvrda
SSL Certificate
Mogućnosti plačanja
TOP Proizvodi

SOPRANO fűtőpanel

Glavna kategorija >Fűtőpanelek >SOPRANO fűtőpanel
5 termék felel meg a feltételeknek
Usporedba
Usporedba
Usporedba
Usporedba
Usporedba

A Soprano termékeket a nagy múltú francia Thermor gyár készíti. A Thermor elektromos fűtőpanel a kedvező árat egyesíti a modern technológiával. A Soprano termékek beépített elektronikus termosztáttal rendelkeznek, így Ön egy kész terméket kap, amit akár egy nap alatt telepíthet a lakásába, nyaralójába vagy bárhova, ahova szeretné.

Gyors felfűtés, prémium hőérzet, maximális biztonság

Prémium, innovatív fűtőpanel ecoboost funkcióval, infravörös jelenlétérzékelővel, programozható termosztáttal. IP24 védelmének köszönhetően fröccsenő víz ellen védett. Tehát fürdőszobákban is használható. A teljes körű biztonsághoz tartozik még az FDS szenzor (borulásérzékelő) és a beépített hővédő kapcsoló (túlmelegedés ellen). Maximális hatásfok a lehető legkisebb áramfelvétellel. Mindezt a levegő kimeneti rácsozatának, valamint kompozit kerámia magos fűtőeleme és alumínium diffúzorának köszönhetően, mellyel egyenletes hőleadást biztosít.

 

Könnyű szerelés

Könnyen falra szerelhető, 230 V dugvillával felszerelt, így bárhol könnyen használható.

 

A vezérlése is gyerekjáték

Digitális, többfunkciós vezérlője számos funkciót tesz elérhetővé

Programozható digitális termosztát- 3 üzemmód: kézi, program, auto

Auto üzemmódban intelligensen szabályozza a fűtést jelenlét függvényében, infravörös szenzora segítségével. Program üzemmódban a hét minden napjára, életritmusunknak megfelelően be tudjuk programozni. Csak kézi üzemmódban is használható, programozás nélkül. 0,1 ° C érzékenységű termosztát