M1,M6,M9 Kiemelő keret
M1,M6,M9 Kiemelő keret
11,49
10,68

M1,M6,M9 Kiemelő keret

Promoție
Felhasználás
kiemelő keret M6, M9 termosztáthoz
Típus
termosztát
Beépítés jellege
falra szerelve
Pe stoc : 5 db
Termék megtekintések száma: 3923
Termék megtekintések száma: 18
Termék megtekintések száma: 33
bruttó
10,68
11,49
Început: 25.11.2022   Sfârșit: 28.11.2022
Discount 7
Economisire 0,8 €
Timp rămas din promoție:
zi
ora
min
sec
Punct bonus: 0,08 €
Vă recomandăm urmatoarele accesorii

Ha otthonába, irodájába, vállalkozása valamely létesítményébe elektromos fűtési megoldást kíván telepíteni (legyen az akár infrapanel vagy fűtőfilm vagy fűtőháló ms néven fűtőszőnyeg ), akkor elkerülhetetlen a termosztát beszerzése. A  termosztát nagy előnye, hogy programozható előre beállítható, hogy a hét mely napján, a nap melyik szakában milyen hőmérséklet legyen a helyiségben. Emellett pl egy wifi termosztát segítségével Ön az okostelefonjáról, egy felhasználóbarát applikáció segítségével kontrollálhatja a helyiség hőmérsékletét. Ha pedig így dönt, szüksége lesz egy apró, de annál fontosabb termékre: ez pedig a beépítőkeret. Elsősorban a falba süllyeszthető beépítőkeretet ajánljuk annak diszkrét volta miatt, de ha nincs lehetőség a wifi termosztátot a falba süllyeszteni, akkor sincs probléma. Erre találták ki a kiemelő keretet.

Természetesen több termosztáthoz is megfelelő ez a  termék.

A használható termosztátokhoz kérje munkatársunk segítségét.

 

A beépítőkerethez hasonlóan a kiemelőkeretnek is kettős feladata van: egyrészt természetesen ennek a segítségével lehet esztétikus és tartós módon a falba rögzíteni a termosztátot. Ez egy kiváló megoldás azért is, mert ha a termosztát meghibásodna, akkor egy mozdulattal kivehető a keretből, vagyis nem kell hozzá csavart lazítani vagy bontani.

 

A kiemelőkeret tehát megoldás arra az esetre, ha már nincs mód a fal vésésére, a termosztát falba süllyesztésére. A kiemelőkeretet egyszerű felfogatás, gyors szerelhetőség jellemzi. A webshopunkban található kiemelőkeret M1, M6, M9 termosztátokhoz készült.

Info produs
Rögzítés
csavarral falon kívűlre rögzíthető
Numar articol
3245067761816
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs! Scriu o parere!