Duck Tape üvegszál erősítésü ragasztó szalag
Duck Tape üvegszál erősítésü ragasztó szalag
38,48 RON

Duck Tape üvegszál erősítésü ragasztó szalag

Pe stoc : 40 db
Termék megtekintések száma: 7615
Termék megtekintések száma: 24
Termék megtekintések száma: 54
bruttó
38,48 RON
Preț unitar: 0,77 RON/méter
Punct bonus: 0,24 RON

Az öntapadó ragasztószalag az 1900-as évek első fele óta könnyíti meg az építkezők, barkácsolók dolgát. Azóta a technológiai fejlődésnek köszönhetően számtalan célra rengetegféle ragasztószalagot érhetünk el. Lakossági felhasználásra az egyik legtartósabb a Duck tape. Ennek üvegszál erősítésű változatát kínálja a webshopunk.

 

Az üvegszálas megerősítés lehetővé teszi, hogy a ragasztószalag megfelelően szigeteljen, ezáltal alkalmas legyen arra, hogy az elektromos padlófűtés telepítésénél alkalmazzuk. Emellett ez a ragasztószalag nem szakad el, szilárd, ugyanakkor könnyen vágható.

 

A Duck tape [1] közismert azok körében, akik könnyen téphető, jól szigetelő, széles ragasztóanyagot keresnek, de a fűtőfólia vagy fűtőfilm telepítéséhez is nélkülözhetetlen. Miután a helyiség méreteinek megfelelően kiszabtuk a fűtőfilmet, a két oldalán futó rézcsíknál szétfeszítjük a fóliát, és a rézcsíkhoz rögzítjük a csatlakozót. A csatlakozót krimpeléssel tudjuk a fűtőfóliához erősíteni. Ezután szigetelőszalaggal szigeteljük

 

[1] Eredetileg Duct TapeÁraink Bruttó árak és tartalmazzák az általános forgalmi adót

Info produs
Numar articol
5060921990021
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs! Scriu o parere!
Produse suplimentare