Szűrés
Felhasználás
Szélesség
Teljesítmény / m2

Fűtőfilmek

Fűtse fel otthonának, irodájának padlóját a Dimat elektromos fűtőfilmjeivel! Egyszerű, bontás nélküli telepítés, optimalizált fogyasztás, tiszta működés, magas komfortérzet, karbantartási igények nélkül, hosszú éveken át. Kiváló kiegészítő fűtési eszköz, de korszerűbb energetikai besorolású épületeknél akár főfűtésként is gazdaságosan használható.

 

A fűtőfilm az elektromos padlófűtési rendszer alapját képezi, meghatározott burkolat- laminált parketta alá való termék.

 

10termék110

A fűtőfilm, vagy fűtőfólia a fűtőhálónál is vékonyabb, és talán még egyszerűbb padlófűtési megoldás. 

 

Gyakran “infrafilmnek” vagy “infra fűtőfilmnek” is nevezik. Az elnevezés annyiban kissé megtévesztő, hogy mivel itt padlófűtésről van szó, a fűtőfilm magát a padlót fogja hevíteni. Szemben például egy falra szerelt infra fűtőpanellel, ami a bútort illetve a szobában tartózkodókat direktben melegíti. 

 

A fűtőfilm a padló temperálására és ezáltal a belső tér levegőjének fűtésére, illetve a komfortérzet számottevő növelésére szolgál.

 

A fűtőfilmes rendszer esetén is be kell tartani bizonyos rétegrendet, amely tartalmaz legalul egy hőtükrös szigetelő réteget, és fontos hogy a tetejére is helyezzünk egy párazáró védőfóliát, de még így is extra vékony rétegben tudjuk kivitelezni a padlófűtéses rendszerünket. 

 

A Dimat fűtőfilmjei a legnépszerűbb termékeink közé tartoznak, szinte tetszőleges szélességben rendelhetők 25 cm-tól 1-méterig, igény szerinti hosszúságban. A különböző típusok teljesítménye 80-tól 220 W/m2 -ig terjed.

 

Ideális kiegészítő, temperáló fűtésre, vagy akár a megfelelő szigetelésű, modernebb épületek valamint passzív házak esetén főfűtésként is megállja a helyét.

 

Rendkívüli komfortérzetet nyújt nappaliban, irodában, az egyenletes hősugárzással melegített padló.

 

 

NÉHÁNY TOVÁBBI ÉRV A FŰTŐFILMEK ÉS FŰTŐHÁLÓK MELLETT (H1)



- magas hatásfok, gazdaságos működés

 

- megfelelő programozással energiatakarékos rendszert tudunk elérni 

 

- szinte azonnal érezhető hatás

 

- kimondottan laminált burkolathoz

 

- a padlószenzotos vezérlésnek köszönhetően biztonságos rendszer, nem tud elromlani, kiégni, felrobbanni…

 

- diszkrét, nem foglal helyet

 

- mindössze milliméterekben mérhető szintemelkedéssel jár

 

- a különböző szélességű kivitelének köszönhetően pontosan a fűtendő területre szabható 

 

Ha bármilyen kérdésed van, a Dimat csapata örömmel várja hívásod! (+36 70 60 10 209)