Szűrés
Felhasználás
Szélesség
Típus
Védettség
Termosztát típus

Glamox fűtőpanel 35 cm

Norvég Fűtőpanel: A Hatékonyság és Esztétika Találkozása

A skandináv fűtéstechnika egyik csúcsa egy olyan termék, amely nemcsak Norvégiában, hanem világszerte egyre nagyobb népszerűséget élvez. De mi teszi ezt a fűtőpanelt különlegessé?

1. Ívelt Kialakítás: Az egyik legmeghatározóbb tulajdonsága a panelnak az egyedi ívelt formavilág, ami nem csak esztétikus, de funkcionális is. Ez a design biztosítja, hogy a kibocsátott meleg levegő azonnal és hatékonyan áramoljon a helyiségbe, így biztosítva a gyors és egyenletes hőeloszlást.

2. Örök Dizájn: A fűtőpanel letisztult fehér színe és áramvonalas formája a skandináv dizájn örök értékeit hordozza. Egy olyan termék, amely sosem megy ki a divatból, és bármilyen enteriőrben elegánsan illeszkedik.

3. Precíz Hőszabályozás: A beépített digitális termosztát nem csak a kényelmes és egyszerű használatot teszi lehetővé, hanem a hőmérséklet pontos szabályozását is, számos programozási funkcióval együtt. Legyen szó akár a hétköznapi komfortról, akár a hosszú távú energiatakarékosságról, ez a termék mindent tud.

4. Flexibilis Felszerelés: Az átgondolt kialakítás és a tartozék tartó konzolnak köszönhetően a fűtőpanel könnyedén telepíthető bármely helyiségben, legyen az nappali, hálószoba vagy akár fürdőszoba. Kiváló választás mind önálló, mind kiegészítő fűtési megoldásként.

5. Széles Teljesítményválaszték: Az igények és a helyiségméret szerint választható teljesítmények között biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet. Legyen szó 400w-ról az intimebb helyiségekhez vagy akár a nagyobb, 2000w-os teljesítményről a tágasabb terekhez.

Összegzésül, ez a norvég fűtőpanel a hatékonyság, a megbízhatóság és az esztétikum tökéletes egyensúlyát kínálja. Egy beruházás, amely nem csak a hideg téli napokon, hanem az év minden napján visszahozza az árát a kényelem és a takarékosság formájában.

16termék116

GLAMOX Fűtőpanel: Az Időjárásnak és Az Évszakoknak Megfelelő Megoldás

Alapinformációk

A GLAMOX fűtőpanelek évtizedek óta váltak be, legyen szó a legzordabb norvég hidegről vagy a változatos közép-európai éghajlatról. A cég 1960 óta gyártja ezt a típusú fűtési rendszert és az évente eladott több mint egymillió panel a siker bizonyítéka.


Hogyan Működik?

A GLAMOX panel egyszerű, de hatékony módon működik. A hideg levegő a panel alján áramlik be, ami a lamellás fűtőegységen keresztül melegszik fel és a magas hőmérséklet-különbség miatt a meleg levegő beáramlik a légtérbe. Nincsenek bonyolult vagy érzékeny alkatrészek: a termék egyszerűen a termodinamika alapján működik.

Jellemzők:

  • Ventilátor nélküli
  • Nincs izzószál
  • Egészségre ártalmatlan

Vezérlés és Energiatakarékosság

A panelekhez választható vezérlési opciók vannak, melyeknek segítségével a helyiség hőmérsékletét pontosan szabályozhatja. Az energiafelhasználás optimalizálása érdekében egy perc működés után általában két perc szünet következik, ezzel az energiafogyasztás csökkentése érhető el.


Szerelés és Beüzemelés

A GLAMOX fűtőpanelek rendkívül könnyen telepíthetők:

  • Csatlakoztassa a konnektort
  • Szerelje fel a falra
  • Kapcsolja be
  • Kész is!

Alkalmazási területek:

  • Lakások
  • Házak
  • Üzlethelyiségek
  • Nyaralók

Méretek és Teljesítmény

Különböző méretekben és teljesítményben érhetők el a panelek, továbbá van vízálló változat is, melyet kifejezetten fürdőszobákba ajánlanak.


Hogyan Vásárolhat?

  • Online megrendelés
  • E-mail megrendelés: info@dimat.hu
  • Telefonos megrendelés: 06 (70) 601 0209

Szállítás

A GLS csomagszállító partnerünk fogja a megrendelt árut eljuttatni Önhöz.

Végezetül, a GLAMOX fűtőpanelek nem csupán megbízható és hatékony fűtési megoldást kínálnak, hanem a skandináv design jegyében esztétikai élményt is nyújtanak. Ha olyan fűtési megoldást keres, amely könnyen telepíthető, alacsony a karbantartási igénye, és évtizedek óta bizonyítottan hatékony, akkor a GLAMOX fűtőpanelek ideális választás lehetnek.