Új jelszó kérése
Termékajánló
Látogató számláló
0
3
7
7
9
0
1
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás

TOP termékek

Termékek


Konnektor termosztát - dugalj termosztát 16A
Konnektor termosztát - dugalj termosztát 16A

Digitális konnektor termosztát 16A (dug alj termosztát)


Az univerzális konnektor termosztát ideális és egyben nagyszerű megoldás biztosít, akár hűtés vagy fűtés szabályozására, terület és ingatlantípustól függetlenül. A be- és kikapcsolási hőmérsékletet, valamint az aktuális hőmérséklet is digitális kijelzőn látható . Egyedi készülékként való felhasználásán túlmenően a tönkrement mechanikus termosztátok helyettesítésére is használható. Cseréljen most és spóroljon azonnal!

 

  • Nincs többé felesleges energiafelhasználással arányos pénz pazarlás, feleslegesen fűtött, vagy hűtött helyiségek a jövőben.
  • A Digitális konnektor termosztát vagy más néven (dugalj) termosztát, remek és egyszerű megoldást nyújt fűtőtestek, konvektoros fűtések szabályozására igény szerint. 
  • Nem kell mást tenni, mint a fűtőtestet csatlakoztatni és a konnektorba termosztátba. Kapcsolja be a termosztátot, és egyszerűen állítsa be a kívánt hőmérsékletet.
  • Digitális kijelzőn megjeleníti a beállított hőmérsékletet, és a helyiség aktuális hőmérsékletét is. A konnektor termosztát vagy köznyelven dugalj termosztát automatikusan végzi a dolgát, Önnek nem kell tovább aggódnia, hogy bekapcsolva hagyta az aktuális fogyasztó vagy sem. 
  • Amennyiben a helyiség eléri a beállított hőmérsékletet a termosztát kikapcsol, ezzel együtt megszünteti a csatlakoztatott berendezés tápfeszültségét. Mikor a beállított hőmérséklet alá esik a helyiség hőmérséklete a termosztát ismét feszültség alá helyezi a készüléket és ezáltal áramot biztosít a csatlakoztatott fűtő vagy hűtőtestnek.

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről