Duck Tape üvegszál erősítésü ragasztó szalag
Duck Tape üvegszál erősítésü ragasztó szalag
2 990 Ft

Duck Tape üvegszál erősítésü ragasztó szalag

Raktáron : 59 db
Termék megtekintések száma: 7386
Termék megtekintések száma: 31
Termék megtekintések száma: 52
bruttó
2 990 Ft
Egységár: 60 Ft/méter
A vásárlás után járó pontok: 19 Ft

Az öntapadó ragasztószalag az 1900-as évek első fele óta könnyíti meg az építkezők, barkácsolók dolgát. Azóta a technológiai fejlődésnek köszönhetően számtalan célra rengetegféle ragasztószalagot érhetünk el. Lakossági felhasználásra az egyik legtartósabb a Duck tape. Ennek üvegszál erősítésű változatát kínálja a webshopunk.

 

Az üvegszálas megerősítés lehetővé teszi, hogy a ragasztószalag megfelelően szigeteljen, ezáltal alkalmas legyen arra, hogy az elektromos padlófűtés telepítésénél alkalmazzuk. Emellett ez a ragasztószalag nem szakad el, szilárd, ugyanakkor könnyen vágható.

 

A Duck tape [1] közismert azok körében, akik könnyen téphető, jól szigetelő, széles ragasztóanyagot keresnek, de a fűtőfólia vagy fűtőfilm telepítéséhez is nélkülözhetetlen. Miután a helyiség méreteinek megfelelően kiszabtuk a fűtőfilmet, a két oldalán futó rézcsíknál szétfeszítjük a fóliát, és a rézcsíkhoz rögzítjük a csatlakozót. A csatlakozót krimpeléssel tudjuk a fűtőfóliához erősíteni. Ezután szigetelőszalaggal szigeteljük

 

[1] Eredetileg Duct TapeÁraink Bruttó árak és tartalmazzák az általános forgalmi adót

Adatok
Cikkszám / GTIN
ducktape
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír! Véleményt írok!
Kiegészítő termékek