Dimat Fűtéstechnika Kft.

AKÁR 30%-OS BLACK FRIDAY ÁRKEDVEZMÉNY MELLÉ

INGYENES TANÁCSADÁST KÉREK

VALAMI KÜLÖNLEGESSEL IS KÉSZÜLTÜNK AZ ÖN SZÁMÁRA

Olvassa el ezt, ha Ön is a lehető legjobb fűtési rendszert akarja kiválasztani rekordgyorsasággal!

Kedvezményt kapni jó érzés. Az ember így könnyebben dönt ha arról van szó, hogy zoknit, ételt, vagy mondjuk egy vízforralót kell vennie.

Vannak termékek, ahol sajnos ez nem elég.

Ahol komolyabb, hosszú távú döntést hozunk olyan dolgokban, amelyek a családunk életét alapjaiban határozzák meg.

Például hogy lesz-e meleg elérhető áron otthonunkban, vagy éppen a hűvös lakásból visszük a gyereket minden reggel iskolába.

Amikor elektromos fűtési rendszert vásárol azt szeretné GYORSAN tudni, hogy mit válasszon ahhoz, hogy egyenletesen meleg és végső soron megbízható, évtizedes élettartamú rendszere legyen. 

A tanácstalanság normális. Ez egy komoly döntés, és senki sem születik egy villanyszerelő és egy fűtéstechnikus szakmai tudásával. 

  • nem ismeri a különbséget a lehetőségek között,
  • nem tudja kiszámolni, hogy mekkora teljesítményre van szüksége,
  • vagy éppen nem tudja, hogyan kell felmérni az otthonát.

ÍGY TUD A DIMAT-TAL ÖN IS EGYSZERŰEN

MEGFELELŐ DÖNTÉST HOZNI TELJESEN INGYEN

A jó hír az, hogy ha ezekkel a problémákkal küzd, mi néhány nagyon világos, bizonyítottan működő, és könnyen megvalósítható lépésben átvezetjük a döntés rögös útvesztőjén.

Olyan útmutatást és segítséget adunk, amivel azonnal el tud igazodni a különböző opciók között: kristálytisztává válik, hogy melyik az Ön számára legmegfelelőbb fűtési rendszer, ami emellett minden esetben növeli otthona luxusérzetét tervezhetőbb fogyasztással!


A BLACK FRIDAY NAPJÁN

EZT KIEMELT GYORSASÁGGAL ÉS ELÉRHETŐSÉGGEL TEHETI MEG

A pénteki napon minden kollégánk a telefonon, email és Facebook-on az Ön ügyeit intézi.

Minden üzenetre válaszolunk. Minden email-re visszaírunk. Minden hívás során pontos segítséget nyújtunk.

Ha nem ér el minket, akkor mi vissza fogjuk hívni Önt 1-2 órán belül.

Minden egyes érdeklődőnek segítünk MÉG AZNAP INGYEN meghozni a megfelelő és MEGNYUGTATÓ DÖNTÉST  az elektromos fűtési rendszerével kapcsolatban, és így élni a DIMAT.HU BLACK FRIDAY AKCIÓIVAL.

MI IS FOG TÖRTÉNNI PONTOSAN? 

A Dimat módszerrel már több, mint 5,000 otthonba segítettünk szakembereknek, építkezőknek, lakásfelújítóknak kiválasztani az ingatlanhoz tökéletesen megfelelő automatizálható padlófűtési rendszert.

Az árukeresőn nem véletlen van több éve folyamatosan 99% feletti értékelésünk.

Mi tényleg tűzön-vízen (és hidegen) át segítjük, hogy tényleg gyorsan, átláthatóan és pontosan tudja megtervezni a fűtési rendszerét és az azzal kapcsolatos költségeket.

1. Felmérés és tanácsadás

Először felveszünk pár nagyon egyszerű adatot, így segítünk Önnek felmérni, hogy egyáltalán alkalmas-e technikailag a fűtendő épülete arra, hogy elektromos fűtési rendszerrel legyen fűtve.

Amennyiben alkalmas, felmérjük az igényeit részletesen, hogy tökéletesen testre szabható fűtési megoldást tervezhessünk Önnek.

Ez alapján tudunk tanácsot adni Önnek - természetesen TELJESEN INGYEN: pontosan láthatja, hogy a különböző fűtési megoldás lehetőségek tételenként mennyibe kerülnének.

2. Árajánlat készítés

Amint az igényeket teljes részletességgel ismerjük, ki tudjuk választani azt a terméket, vagy termékeket, amelyekből összeállítjuk az Ön számára legideálisabb rendszert.

Az árajánlat készítési utolsó lépéseként segítünk kiválasztatni a megfelelő termosztátot is: kialakításban és programozhatósában teljesen a személyes igényeikre tudjuk szabni.

3. Megrendelés és telepítés

A fenti lépések után egyszerűen megrendeljük a közösen kidolgozott árajánlatban szereplő tételeket. Ez egy gombnyomás, hisz a rendszerünk addigra már minden szükséges információt tartalmaz. Magyarul, csak zöld utat kell adnia, és szinte abban a pillanatban elindul a csomagolás, és 24 órán belül Önnél lesznek a termékek.

A KÖVETKEZŐT KELL TENNIE

Tehát ha szeretné, hogy a TÖKÉLETES elektromos fűtési rendszer ingyenes ajánlata elkészüljön PÉNTEKRE, akkor kattintson az alábbi linkre!

INGENES TANÁCSADÁST KÉREK


Ha a következők jellemzők Önre, akkor az ajánlatunk Önnek szól:

  • 85 nettó négyzetméterű házzal rendelkezik
  • bizonyos mértékben tájékozott a piacon lévő fűtésrendszerekkel kapcsolatban, de nyitott a tanácsainkra
  • tudja magát tartani a megbeszélt határidőkhöz 

Ha további kérdései vannak telefonon rövid időn belül tisztázhatjuk azokat, és felvázolunk egy kristálytiszta, lépésről lépésre felépített stratégiát, amit követve megtervezhetjük a személyre szabott padlófűtés rendszerét!