Szűrés

Fűtőszőnyeg meleg-burkolat

Fűtőszőnyeg: a legjobb fűtés melegburkolat alá?

Az elektromos padlófűtésnek többféle formája és technológiája létezik, a Dimat kínálatában is. Népszerűek a fűtőhálók és az infra fűtőfilmek is. 

Minden jel szerint ez a jövő megoldása, hiszen az árammal működtetett fűtésrendszereknél nincsen szükség bonyolult csővezetékekre, kazánra, kéményre és az ezekhez kapcsolódó bonyolult (és költséges) felújításokra és engedélyeztetésekre. Ráadásul rendkívül biztonságos és tökéletesen tiszta működést is biztosítanak. 

A fűtőszőnyegek között is vannak különböző típusok például aljzatkiegyenlítő rétegbe ágyazható típusok vagy száraz beépítéssel telepített Alumínium fűtőszőnyegek. Az alumínium fűtőszőnyegek kimondottan laminált parketta és szalagparketta alá való termékek, vinyl burkolat esetén aljzatkiegyenlítőbe ágyazható fűtőszőnyegben kell gondolkodnunk.

 

A fűtőszőnyeg tulajdonságai

Az alumínium fűtőszőnyeg könnyen és gyorsan telepíthető megoldás, az elektromos kötéseket természetesen bízzuk mindig képesített szakemberre.

 

A fűtőszőnyeg egyaránt használható kiegészítő- és fő fűtési rendszerként is. A DIMAT kínálatában három fajta teljesítményben is elérhetőek a fűtőszőnyegek változatos méretekben, egészen a szűk folyosótól a tágas nappaliig bezárólag.

 

Telepítése gyors és egyszerű. A telepítés és a burkolat lehelyezése után azonnal használható. Garantált kényelmes és komfortérzetet biztosít. 

 

A fűtőszőnyeg vezérlése úgy történik, hogy a padló felületét és a levegőhőmérsékletet külön szenzorokkal méri a termosztát, szabadon programozható módon kontrollálva a működést.

 

A fűtőszőnyeg előnyei:

 

- könnyű és gyors telepítés, készre szerelt termék, nem kell pluszban vezetékeléssel nyűglődni

- padlófűtés olyan helyen is, ahol másképp ez nem megoldható

- optimalizált fogyasztás

- teljes felületű elektromágneses árnyékolás

- rövid felfűtési idő

- a padlószint minimális emelkedése más padlófűtés rendszerekhez viszonyítva

- a fűtőszőnyeg kiváló elektromos padlófűtés laminált padló alá

- egyenletes hőátadás

 

A körülmények és az igények szabják meg, hogy melyik technológia a legmegfelelőbb. Keresd a Dimat szakértőit, tervezzük meg az optimális fűtési megoldást együtt: info@dimat.hu és +36 70 601-0209