PROJECKPLANNING

PHC15-1 Fagyvédelmi fűtőkábel  1méter
PHC15-1 Fagyvédelmi fűtőkábel 1méter
33.78
31.08

PHC15-1 Fagyvédelmi fűtőkábel 1méter

On sale
Product presentation video

Voltage
230V
Usage
fagymentesítés,csőfűtés
Guarantee
2 év
Hosszúság
1 méter
Operating Temperature
15-35 C°
Teljesítmény összesen
15 Watt
Teljesítmény / Amper
0.065A
Védettség
IP67
Teljesítmény / folyóméter
15 Watt
More than 100 pieces in stock
Number of product views: 6461
gross
31.08
33.78
Unit price: 31.08 €/meter
Begin: 22/05/2023   End: 15/06/2023
Discount 8
Saving 2.7 €
Remaining time of sale:
day
hour
min
sec
Bonus point : 0.3 €
We recommend the following product(s) as accessories

PHC15-1 Fagyvédelmi fűtőkábel 1méter

Ez a fagyvédelmi fűtőkábel kültéri csövek, kerti csapok, öntözőrendszerek, itatórendszerek megóvására szolgál.

15 Watt teljesítményű, 1 méter hosszú.

 

Kelet-Közép-Európában nem ritkák a mínusz 10-15, de akár mínusz 20 fokos hőmérsékletű téli napok sem. A fagy, jég pedig komolyan igénybe veszi a kültéri berendezéseket, szerelvényeket. Ősszel nem egy kerttulajdonos küzd azzal, hogy alaposan téliesítse például a kerticsapot vagy az öntözőrendszert, azonban ez nem mindig sikerül tökéletesen. Egy csőtörés pedig óriási kiadásokat okozhat: mind az elfolyt víz, mind a járulékos károk (például egy fal felázása) tekintetében.

Az PHC fagymentesítő fűtőkábelek teljes kínálata kimondottan a kültéri vízvezetékek és csapok fagytól való megóvása céljára lett kialakítva.

 

Ha Önnek is elege van a fagymentesítés nyűgjeiből, ha meg akarja óvni a kerticsapot, egyéb vízvezetékeket, öntözőrendszereket, kültéri csöveket, akkor a megoldás a kültéri fagyvédelmi fűtőkábel. Ez a termék a cső-vízvezeték mellett fut, és nem engedi, hogy a csőben levő víz hőmérséklete egy adott érték alá csökkenjen. Fagyvédelmi fűtőkábeleink 1-től 60 méterig széles választékban kaphatók. Belső termosztáttal vannak ellátva, amely a csőben levő víz hőfokától függően kapcsol be vagy ki. A vezeték dupla szigetelésű, így biztonságos.

 

Az esetek többségében a kültéri kerti csapokat, vízvezetékeket az elfagyástól való megóvása érdekében a téli időszakra el kell zárni. A  fűtőkábelünk  a fagyveszély ellen, egy ettől egyszerűbb és komfortosabb megoldást kínál. A fagymentesítő fűtőkábel használatával a fagyveszély nincs többé!

A PHC fűtőkábel telepítésre készen szállított, beépített automatikus termosztáttal és villás dugóval felszerelt. Egyszerűen rögzítse vagy tekerje körbe a terméket a vízvezetéken és a kerti csapon, hő szigetelje le, csatlakoztassa az elektromos hálózathoz és már el is készült az egyszerű, olcsó és biztonságos rendszer. Műanyag csövekre való felhelyezés előtt, a cső felületét alumínium szalaggal szükséges lefedni!

A fagymentesítő fűtőkábel , földelt villás dugóval, valamint egy egybeépített  bimetál hőszabályzóval együtt szállítjuk. A terméket 1 és 60 méter közötti hasznos hosszúságban rendelhető. Működése közben, ha a hőmérséklet +5 °C alá esik, a fűtés bekapcsol, majd automatikusan lekapcsol, ha a csővezeték hőmérséklete eléri a +13 °C hőmérsékletet.

 

Info
User's Guide
https://dimat.hu/shop_ordered/2399/pic/PHC.pdf
Recording
aluszalag,györskötőző,csőhéjszigetelés
Performance / flow meter
15W / méter
Article No.
5999572230340
Weight
500 g/pc
Opinions
Be the first to review this product! Review
Similar products