PROJECKPLANNING

T-Mat-100-1.0 Fűtőháló, fűtőszőnyeg 1m2 100w
T-Mat-100-1.0 Fűtőháló, fűtőszőnyeg 1m2 100w
44.59

T-Mat-100-1.0 Fűtőháló, fűtőszőnyeg 1m2 100w

Product presentation video

Voltage
230V
Usage
padlófűtés hideg-burkolat alá
Guarantee
10 év
Szélesség
50cm
Méret / m2
1.0 m2
Hosszúság
2 méter
Magasság
3.6mm
Performance / sqm
100 Watt / m2
Operating Temperature
26-29 C°
Teljesítmény összesen
100 Watt
Teljesítmény / Amper
0.43A
Védettség
IP67
Hideg vezeték hossza
2.5 méter
More than 10 pieces in stock
Number of product views: 10504
Number of product views: 1
Number of product views: 8
gross
44.59
Unit price: 44.59 €/sqm
Bonus point : 0.45 €
We recommend the following product(s) as accessories

A T-Mat-100-1.0 Fűtőháló, fűtőszőnyeg 1m2 100w egy olyan fűtőháló, amely 50 cm széles, a hosszúsága pedig 2 méter, így 1 m2 felületet lefedésére alkalmas. Összteljesítménye 100 Watt. Olyan helyre ajánljuk, ahol nem állandó meleg, hanem csak temperált hőmérsékletű padló szükséges.

 

Az öntapadó elektromos fűtőszőnyeg, fűtőháló ideális megoldás, konyhák, fürdőszobák, garázsok stb. fűtésére. Az elektromos kábelfűtés egyik fő előnye, hogy a hagyományos vizes fűtési rendszerekkel szemben kevés helyet foglalnak, nincs szükség kazánra, kéményre, fáskamarára, engedélyeztetésre.

A fűtőszőnyeg egyaránt használható kiegészítő és fő fűtési rendszerként. Telepítése gyors és egyszerű, különleges szakértelmet nem igényel. Telepítés után a burkolat ragasztástól függően azonnal használható. A fűtőszőnyeg gazdaságos és ideális megoldás mindazok számára, akik a magas komfortérzet elérésére törekednek.

Az elektromos fűtőszőnyeget programozható termosztát vezérli, ami egyaránt méri a fűtőszőnyeg felületének és a helyiség levegőjének hőmérsékletét is.

 

A fűtőszőnyeg előnyei:

- könnyű és gyors telepítés

- padlófűtés olyan helyen, ahol másképp ez nem megoldható

- alacsony fogyasztás

- rövid felfűtési idő

- a padlószint minimális emelkedése más padlófűtés rendszerekhez viszonyítva

- a termék telepítése egyaránt végezhető hőálló/hőtágulásra nem érzékeny csemperagasztóval vagy akár önterülő cementtel is; ez utóbbit javasoljuk, ha terméket parketta alá tervezi.

Mindenki azt gondolja, hogy elektromos árammal fűteni drága dolog. De termékeinket és azok fogyasztását mindig a vezérlés határozza meg.

Gondoljon csak az előre beprogramozott vezérlésre, amelyet az életviteléhez alakíthat!

30 évvel ezelőtt még nem volt olyan kifinomult a technika, vagy túl drága lett volna. Ma már azonban minden internetről és okos telefonról működik. Miért ne igazíthatná Ön is a fűtést a saját életviteléhez, hiszen nem kell mindig fűteni, amikor nincs a helyiségben. Ebben az időszakban csak temperálni kell a padlót. Önnek csak végig kell gondolnia, mit tesz egy hét alatt, és ahhoz igazítani a termosztát programját.

Pontosan ilyen elven működnek a fűtőfilmek is.

Még szkeptikus? Ne habozzon: kérdéseivel írjon, hívjon minket! Munkatársaink mindenben segítenek: legyen szó fűtőfilmről, fűtőhálóról, fűtőfóliáról, internetes vezérlésről.

Kérje a Dimat Kft szakemberének visszahívását!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy elektromos termékeinket kizárólag a megfelelő képesítéssel rendelkező regisztrált személy vagy cég helyezheti üzembe. Az érintésvédelmi felülvizsgálat és jegyzőkönyv a vevőt terheli, melyet a szerelőnek minden esetben ki kell állítania. A nem megfelelő telepítésből származó anyagi és nem vagyoni károkért felelősséget nem vállalunk!

Termékeinkhez típusmegfelelő termosztát bekötése kötelező!

A termékeke jótállás ideje 10 év

 

Info
User's Guide
https://dimat.hu/shop_ordered/2399/pic/T_mat_installation_user.PDF
Recording
ragasztva,aljzatkiegyenlítőbe ágyazva
Article No.
5999572230548
Opinions
Be the first to review this product! Review
Similar products