PROJECKPLANNING

T-Mat 100-9.0 Fűtőháló, fűtőszőnyeg 9m2 900w
T-Mat 100-9.0 Fűtőháló, fűtőszőnyeg 9m2 900w
189.19

T-Mat 100-9.0 Fűtőháló, fűtőszőnyeg 9m2 900w

Product presentation video

Voltage
230V
Usage
padlófűtés hideg-burkolat alá
Guarantee
10 év
Szélesség
50cm
Méret / m2
9.0 m2
Hosszúság
18 méter
Magasság
3.6mm
Performance / sqm
100 Watt / m2
Operating Temperature
26-29 C°
Teljesítmény összesen
900 Watt
Teljesítmény / Amper
3.91A
Védettség
IP67
Hideg vezeték hossza
2.5 méter
More than 10 pieces in stock
Number of product views: 794
gross
189.19
Unit price: 21.02 €/sqm
Bonus point : 1.96 €
We recommend the following product(s) as accessories

A T-Mat 100-9.0 Fűtőháló, fűtőszőnyeg 9m2 900w öntapadó fűtőháló 50 cm széles, 18 méter hosszú fűtőszőnyeg. 9 m2 lefedésére alkalmas. Üzemi hőmérséklete 26-29 fok. Összteljesítménye 900 Watt, ez lehetővé teszi, hogy kevésbé jól szigetelt helyiségek padlójának temperálására vagy új építésű, jól szigetelt helyiség kifűtésére alkalmazzuk.

 

Az öntapadó elektromos fűtőszőnyeg, fűtőháló ideális megoldás, konyhák, fürdőszobák, garázsok stb. fűtésére. Az elektromos kábelfűtés egyik fő előnye, hogy a hagyományos vizes fűtési rendszerekkel szemben kevés helyet foglalnak, nincs szükség kazánra, kéményre, fáskamarára, engedélyeztetésre.

A fűtőszőnyeg egyaránt használható kiegészítő és fő fűtési rendszerként. Telepítése gyors és egyszerű, különleges szakértelmet nem igényel. Telepítés után a burkolat ragasztástól függően azonnal használható. A fűtőszőnyeg gazdaságos és ideális megoldás mindazok számára, akik a magas komfortérzet elérésére törekednek.

Az elektromos fűtőszőnyeget programozható termosztát vezérli, ami egyaránt méri a fűtőszőnyeg felületének és a helyiség levegőjének hőmérsékletét is.

 

A fűtőszőnyeg előnyei:

- könnyű és gyors telepítés

- padlófűtés olyan helyen, ahol másképp ez nem megoldható

- alacsony fogyasztás

- rövid felfűtési idő

- a padlószint minimális emelkedése más padlófűtés rendszerekhez viszonyítva

- a termék telepítése egyaránt végezhető hőálló/hőtágulásra nem érzékeny csemperagasztóval vagy akár önterülő cementtel is; ez utóbbit javasoljuk, ha terméket parketta alá tervezi.

Mindenki azt gondolja, hogy elektromos árammal fűteni drága dolog. De termékeinket és azok fogyasztását mindig a vezérlés határozza meg.

Gondoljon csak az előre beprogramozott vezérlésre, amelyet az életviteléhez alakíthat!

30 évvel ezelőtt még nem volt olyan kifinomult a technika, vagy túl drága lett volna. Ma már azonban minden internetről és okos telefonról működik. Miért ne igazíthatná Ön is a fűtést a saját életviteléhez, hiszen nem kell mindig fűteni, amikor nincs a helyiségben. Ebben az időszakban csak temperálni kell a padlót. Önnek csak végig kell gondolnia, mit tesz egy hét alatt, és ahhoz igazítani a termosztát programját.

Pontosan ilyen elven működnek a fűtőfilmek is.

Még szkeptikus? Ne habozzon: kérdéseivel írjon, hívjon minket! Munkatársaink mindenben segítenek: legyen szó fűtőfilmről, fűtőhálóról, fűtőfóliáról, internetes vezérlésről.

Kérje a Dimat Kft szakemberének visszahívását!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy elektromos termékeinket kizárólag a megfelelő képesítéssel rendelkező regisztrált személy vagy cég helyezheti üzembe. Az érintésvédelmi felülvizsgálat és jegyzőkönyv a vevőt terheli, melyet a szerelőnek minden esetben ki kell állítania. A nem megfelelő telepítésből származó anyagi és nem vagyoni károkért felelősséget nem vállalunk!

Termékeinkhez típusmegfelelő termosztát bekötése kötelező!

A termékeke jótállás ideje 10 év

Info
User's Guide
https://dimat.hu/shop_ordered/2399/pic/T_mat_installation_user.PDF
Recording
ragasztva,aljzatkiegyenlítőbe ágyazva
Article No.
5999572230708
Weight
7 kg/pc
Opinions
Be the first to review this product! Review
Similar products