PROJECKPLANNING

Filter
Usage
Védettség

Wi-fi WLAN thermostat

Okos otthonhoz okos energiagazdálkodást!

Az okos otthon ma már egyáltalán nem elérhetetlen álom. Lakásunk berendezéseinek intelligens szabályozása megfizethető, ráadásul a befektetés hamar be is hozza az árát. Mennyi időt és pénzt takaríthat meg azzal, ha a távolléte alatt kikapcsolja a fűtést! Igen ám, de ha egy hagyományos technológiával teszi ezt, akkor hideg lakásba kell hazaérnie. Kösse össze a két előnyt! Takarékos megoldás, amíg Ön nincs otthon: csak temperáló vagy kikapcsolt fűtés, majd pedig hazaérve a luxus érzete: kellemesen meleg helyiségek várják. Ugyanezt elérheti egy üzlethelyiségben vagy irodában: éjszakára nem kell teljesen kikapcsolnia a rendszert, hanem temperálhatja a helyiség levegőjét, és mielőtt beér dolgozni, a telefonja segítségével utasítja a termosztátot, hogy kapcsoljon magasabb fokozatba. Ön pedig egyből a munkára koncentrálhat.

 

 

Elektromos padlófűtési rendszereink, így a fűtőfilmmel vagy fűtőhálóval szerelt megoldások, de akár az elektromos fűtőpanelek vezérléséhez is, ma már választhatunk wifi-jeladásra képes termosztátot. A wifi termosztát legfőbb előnyei a rugalmasság és a kényelem, végső soron pedig a takarékosság: az, hogy Ön mindig kontrollálhatja lakása, irodája, üzlethelyisége, stb. hőmérsékletét, így a kiadásait is.

 

 

Képzelje el, hogy teljesen megfeledkezhet a fűtésszabályozás gondjáról! Elég, ha egyszer beprogramozza egy felhasználóbarát applikációban, hogy az adott helyiség az adott napszakban hány fokos legyen. Az applikáció eltárolja az Ön választását, és utasítást küld a termosztátnak, amely szabályozza a hőforrás (legyen az infrapanel vagy elektromos padlófűtés) teljesítményét. Helyiségenként akár fél foknyi precizitással is szabályozhatja a hőmérsékletet.

A legmodernebb hőfokszabályozók erre képesek! Azaz tudnak kommunikálni az okos telefonunkkal, és a mobilra telepített applikáció segítségével minden helyiség hőmérsékletét külön-külön tudjuk szabályozni. Sőt, napszakoknak megfelelően előre beállítható programok is elérhetők, hogy Ön akár el is feledkezhessen lakása hőjének igazításáról. Ha egy alkalommal pedig nem az előre beállított programra van szüksége, akkor manuálisan változtathat a beállított értékeken. Az applikáció így távolról, Ön helyett gondoskodik arról, hogy a kellemesen meleg lakásba érhessen haza egy nehéz munkanap vagy akár egy hosszú utazás után. Ez az a felhasználói élmény, amelyre minden fogyasztó vágyik. Itt az idő megvalósítania a saját otthonában is!

 

Jövő a jelenben

A Wifi termosztát futurisztikus megoldásnak hangzik, de a használatával Ön egyszeri beruházással hosszú távon megtakarítást érhet el. Ki ne szeretné kontroll alatt tartani a kiadásait és a lakása hőmérsékletét? Ha Ön is szereti a megbízható megoldásokat, akkor elektromos padlófűtési megoldások mellé válassza a Wifi termosztátot.

 

Maga a termosztát kezelőegysége is játszi könnyedséggel használható. Gyermekek, idősek, akár még gyengébben látók is gond nélkül tudják kezelni a különféle termosztát típusokat. A menüvezetés átlátható, a kijelző panel (amely a legtöbb modellben érintőképernyős) háttérvilágítást kapott, így még sötétebb helyiségekben sem lehet problémánk. A wifi termosztátok nagy része okos telefonnal is vezérelhető. A telefonos alkalmazás (amelyet tableten is használhatunk) is felhasználóbarát, megtanulása nem jelent nagyobb kihívást, mint bármilyen más egyszerű applikációt kiismerni. A helyiségek hőmérséklete egy csúszka segítségével állítható, ami igazán kényelmes megoldás. Ha több fűtőpanelt használunk, akkor azokat zónákba rendezhetjük, és mi dönthetjük el, hogy az egyes zónák hőmérséklete hogyan alakuljon. Akár a heti- vagy napirendünknek, életritmusunknak megfelelően alakíthatjuk a szobáink melegét.

 

Interneten keresztül távolról vezérelni egy otthoni fűtési rendszert? Ma már nem luxus elérni ezt a luxust. Energiatakarékos, komfortos megoldást kínálunk, hogy Ön az igazán fontos dolgokkal foglalkozhasson. Ráadásul a Wifi termosztát abban az értelemben is gazdaságos, hogy amennyiben Ön fűtőpanelhoz rendeli, akkor a termosztát esetleges (egyébként igen ritka) meghibásodása esetén nem kell attól tartania, hogy az egész készüléket ki kell cserélnie. Bőven elég magát a hőfokszabályozót.

8product18

Elektromos fűtés vezérléssel

 

Elektromos padlófűtési rendszereink, így a fűtőfilmmel vagy fűtőhálóval szerelt megoldások, de akár az elektromos fűtőtestek vezérléséhez is, ma már választhatunk wifi-jeladásra képes termosztátot. A wifi termosztát legfőbb előnyei közé tartozik

  • a rugalmasság
  • a pontosság
  • a kényelem, végső soron pedig 
  • a takarékosság.

Lakása, irodája, üzlethelyisége hőmérsékletét, ezáltal kiadásait folyamatosan kontrollálhatja.

Innovatív fűtésszabályozó megoldások

Képzelje el, hogy teljesen megfeledkezhet a fűtésszabályozás gondjáról! Elég, ha egyszer beprogramozza egy felhasználóbarát applikációban, hogy az adott helyiség az adott napszakban hány fokos legyen. Az applikáció eltárolja az Ön választását, és utasítást küld a termosztátnak, amely szabályozza a hőforrás (legyen az infrapanel vagy elektromos padlófűtés) teljesítményét. Helyiségenként akár fél foknyi precizitással is szabályozhatja a hőmérsékletet.

A legmodernebb hőfokszabályzók erre képesek! Kommunikálnak az okostelefonnal, és a telepített applikáció segítségével minden helyiség hőmérsékletét külön-külön tudják szabályozni. Sőt, a napszakoknak megfelelően előre beállítható programok is elérhetők. Amennyiben éppen nem az előre beállított programra van szüksége, akkor manuálisan változtathat a beállított értékeken. 

Az applikáció összességében távolról gondoskodik róla, hogy a kellemesen meleg lakásba érhessen haza egy nehéz munkanap, vagy akár egy hosszú utazás után. Ez az a felhasználói élmény, amelyre minden fogyasztó vágyik. Itt az idő megvalósítania a saját otthonában is!

Jövő a jelenben: a wifi termosztát

A wifi termosztát futurisztikus megoldásnak hangzik, de használatával egyszeri beruházással hosszú távú megtakarítást érhet el. Ki ne szeretné kontroll alatt tartani a kiadásait, és a lakása hőmérsékletét? Ha Ön is szereti a megbízható megoldásokat, akkor elektromos padlófűtési megoldások mellé válassza a wifi termosztátot.

Maga a termosztát kezelőegysége is egyszerűen használható. Gyermekek, idősek, akár még gyengébben látók is gond nélkül tudják kezelni a különféle termosztát típusokat. A menüvezetés átlátható, a kijelző panel (amely a legtöbb modellben érintőképernyős) háttérvilágítást kapott, így még sötétebb helyiségekben sem lehet problémánk. 

Ami a wifi termosztát technikai előnyeit illeti, szintén több előnyre tehetünk szert:

  • Hőmérséklet vezérlése távolról 
  • Előre beprogramozható működés
  • Egyéb okos funkciók
  • Jó ár-érték arány

A wifi termosztátok nagy előnye, hogy okostelefonnal is vezérelhető. A telefonos alkalmazás (amelyet tableten is használhatunk) felhasználóbarát, megtanulása nem jelent nagyobb kihívást, mint bármilyen más egyszerű applikációt kiismerni. A helyiségek hőmérséklete egy csúszka segítségével állítható, ami igazán kényelmes megoldás. Ha több fűtőpanelt használunk, akkor azokat zónákba rendezhetjük, és mi dönthetjük el, hogy az egyes zónák hőmérséklete hogyan alakuljon. Akár a heti- vagy napirendünknek, életritmusunknak megfelelően alakíthatjuk a szobáink melegét.

Online, távolról vezérelni egy otthoni fűtési rendszert? Ma már nem luxus elérni ezt sem. Energiatakarékos, komfortos megoldást kínálunk, hogy Ön az igazán fontos dolgokkal foglalkozhasson. Ráadásul a wifi termosztát abban az értelemben is gazdaságos, ha elektromos fűtőtesthez rendeli (például infrapanel vagy sötétsugárzó), így a termosztát esetleges (egyébként igen ritka) meghibásodása esetén nem kell attól tartania, hogy az egész készüléket ki kell cserélnie. Bőven elég magát a hőfokszabályzót.

Wifi termosztát bekötése

Amennyiben eldöntötte, hogy wifi termosztátra van szüksége, a Dimat.hu webáruházában széles lehetőségek közül választhat. Összességében mindegyik termék kényelmes, nagy kontrollt biztosít. Digitális, programozható, levegő és padló érzékelővel ellátott wifi termosztátok, részletes leírásokkal és bemutatással. Amennyiben pedig kérdése akad, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, és szívesen segítünk!