Dimat Fűtéstechnika Kft.

Fali fűtés

 • Gyors beüzemelés, egyszerű kezelés
 • Alacsony beruházási költség
 • Precíz hőszabályozás
 • Tökéletes kiegészítő vagy önálló fűtésként
 • IP24 védelemmel már fürdőszobába is

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

ÍGY VÁLASZTHAT ELEKTROMOS FALI FŰTÉST, HOGY

azonnal gyorsan cserélhető, hosszú élettartammal és garanciával rendelkező prémium minőségű fűtési rendszere legyen.

Ha jelenleg is tanácstalan, hogy milyen terméket vásároljon, mert esetleg

 • nem ismeri a termékek közötti különbséget,
 • nem tudja kiszámolni, hogy hány fűtőtestre lenne szüksége, vagy
 • nem tudja milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a megfelelő termék kiválasztásához

 

Olvasson tovább a megoldásért.

Az ügyfelek, akik fali fűtésüket velünk telepítették

Jó helyen jár: a Dimat módszerrel már több, mint 4653 otthonba segítettünk szakembereknek, építkezőknek, lakásfelújítóknak kiválasztani az ingatlanhoz tökéletesen megfelelő, automatizálható fali fűtési rendszert.

Röviden: gyorsan, átláthatóan és pontosan tudja megtervezni a fűtési rendszerét és az azzal kapcsolatos költségeket.
Dimat Fűtéstechnika Kft.

A legtöbben ezért nem tudnak dönteni

Nyugalom, nincs egyedül: a megfelelő fűtés kiválasztásához szükséges tisztánlátás megszerzése nagy problémát jelent az építkezőknek, lakásfelújítóknak, de még a szakembereknek is. Nem csak itthon, világszerte is.

Mindenki célja, hogy megbízható, hosszú élettartamú terméket vásároljon, ami akár egy évtizedig zavartalanul működik anélkül, hogy a fűtésre gondolnia kellene.

Pont ezért nem mernek dönteni.

Az elektromos fűtési piac teljesen el van árasztva olyan információkkal, blogokkal és cikkekkel, amik mind azt ígérik, hogy segítenek az eredmények elérésében. Mégis, végül sokszor csak összezavarják az embert, és növelik a frusztrációt.

De miért nehéz megtalálni a számunkra legmegfelelőbb fali fűtési megoldást?

Három fő oka van annak, hogy amikor az ember építkezik, vagy lakást újít fel, nehezen tudja hogyan álljon neki a leendő fali fűtési rendszer megtervezésének.

A három ok, hogy 

 • nem tudja kiválasztani, mert nem ismeri a piacon található termékek közötti különbséget
 • nem tudja kiszámolni, hogy hány fűtőtestre lenne szüksége
 • nem tudja, hogy milyen szempontokat szükséges figyelembe venni pl.: fűtőtestek elhelyezése

Ismerősen hangzanak ezek a dilemmák? 

Európa számos országából vannak ügyfeleink, és mindenhol ezzel a három dologgal küzdenek az emberek.

Mégis...!

Valójában ezek csak tünetei egy sokkal nagyobb problémának: a valódi kihívás, hogy egy olyan rendszert tudjon megtervezni az ember, amivel 24 órán belül egy komplett ház fűtése megoldható.

Egy olyan világos megvalósítási terv, amely már több ezer Önhöz hasonló embernek segített egy komfortérzetet nagyban növelő, modern fűtésirendszert kialakítani akár 1 rövid telefonbeszélgetés alatt!

Miért a Dimat Kft. munkatársai erre a legmegfelelőbbek?

Ha ezekkel a problémákkal küzd, mi néhány nagyon világos, bizonyított és könnyen megvalósítható lépésben átvezetjük a döntés rögös útvesztőjén.

Olyan útmutatást és segítséget adunk, amivel azonnal el tud igazodni a különböző opciók között: kristálytisztává válik, hogy melyik az Ön számára legmegfelelőbb fali fűtési rendszer, ami emellett minden esetben növeli otthona luxusérzetét tervezhetőbb fogyasztás mellett!

Hadd mutassam meg, hogyan működik! 


Minden egyes ügyféllel, akivel együtt dolgozunk, a cél elérése érdekében a következő lépéseket valósítjuk meg

1. Felmérés és tanácsadás

Először is felveszünk pár nagyon egyszerű adatot. Ezek segítségével végig tudja gondolni, hogy valóban elektromos fali fűtésre van-e szüksége.

Ha ezek alapján Ön is úgy gondolja, hogy tényleg ilyen rendszerre van szüksége, pontosítjuk a részleteket, hogy az Ön számára tökéletes fűtési megoldást tervezhessük meg.

Ezek alapján fogunk tudni tanácsot adni Önnek - természetesen teljesen ingyenesen. 

2. Árajánlat készítés

Az első részlet, ami meghatározza, hogy milyen terméket ajánlunk majd Önnek, az épület típusa. Ennek részletei jobban körbehatárolják a valós igényeket, amiket mi technikai tanácsokkal egészítünk ki.

A második legfontosabb dolog, hogy kiválasszuk az életstílushoz legjobban passzoló vezérlést. Így biztosítuk, hogy a legkényelmesebben szabályozható rendszert állíthassuk össze Önnek.

Az árajánlat készítési szakasz utolsó lépése a kinézet kiválasztása: segítünk ügyfeleinknek, hogy megtalálják az otthonuk belső tereinek stílusához tökéletesen illeszkedő fali fűtést.

3. Megrendelés és telepítés

A fenti lépések után egyszerűen megrendeljük a közösen kidolgozott árajánlatban szereplő tételeket. Ez egy gombnyomás, hisz a rendszerünk addigra már minden szükséges információt tartalmaz. Magyarul, csak zöld utat kell adnia, és szinte abban a pillanatban elindul a csomagolás, és 24 órán belül Önnél lesznek a termékek.

Következő lépés: amennyiben igény van rá, a termékek kiválasztása mellett segítünk ügyfeleinknek, hogy gond nélkül felszereljék a fali fűtési rendszerüket 24 órán belül egyszerű telepítéssel.

Az elektromos fali fűtéses rendszer fontos kiegészítője a Dimat - VIP garanciarendszer. Ennek segítségével biztosak lehetnek abban, hogy azonnali szerviz szolgáltatás áll rendelkezésre, bármi probléma merülne fel.

A KÖVETKEZŐT KELL TENNIE

Tehát ha szeretné kristálytisztán látni a PONTOS LÉPÉSEKET, amelyeket követnie kell, hogy a leggyorsabban megtalálja az igényeinek megfelelő prémium fűtést, akkor kérjen árajánlatot az alábbi linken!

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

Ha további kérdései vannak telefonon rövid időn belül tisztázhatjuk azokat, és felvázolunk egy kristálytiszta, lépésről lépésre felépített stratégiát, amit követve megtervezhetjük a személyre szabott fűtési rendszerét!Ha a következők jellemzők Önre, akkor az ajánlatunk pont Önnek tökéletes:

 
 • max. 85 nettó négyzetméterű házzal rendelkezik
 • bizonyos mértékben tájékozott a piacon lévő fűtésrendszerekkel kapcsolatban, de nyitott a tanácsainkra
 • fontos Önnek, hogy a határidőket mindkét fél tudja tartani

Kattintson az alábbi linkre, és egyeztessen időpontot ingyenes igényfelmérésre. (Akár azonnali, de max 24 órán belüli időpont)