Dimat Fűtéstechnika Kft.

ELEKTROMOS KÜLTÉRI FŰTÉS

 • kiváló hőérzetet biztosító infra sugárzók
 • hatékony és gyors felfűtési idő
 • sokféle teljesítményfokozatban
 • ideális: erkélyen, kerthelyiségben,műhelyben, garázsban
 • mennyezetre, falra szerelhetők

ÁRAJÁNLATOT KÉREK
ÍGY VÁLASZTHAT ELEKTROMOS KÜLTÉRI FŰTÉST, HOGY

gyorsan beépíthető, hosszú élettartammal és garanciával rendelkező prémium minőségű fűtési rendszere legyen.

Ha jelenleg is tanácstalan, hogy milyen terméket vásároljon, mert esetleg

 • nem ismeri a termékek közötti különbséget,
 • nem tudja kiszámolni, hogy mekkora teljesítményre lenne szüksége, vagy
 • nem tudja milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a megfelelő termék kiválasztásához

 

Olvasson tovább a megoldásért.

Az ügyfelek, akik kültéri fűtésüket velünk telepítették

Jó helyen jár: a Dimat módszerrel már több száz otthonba segítettünk építkezőknek, felújítóknak kiválasztani az igényeiknek tökéletesen megfelelő, automatizálható kültéri fűtési rendszert.

Röviden: gyorsan, átláthatóan és pontosan tudja megtervezni a kültéri fűtési megoldását és az azzal kapcsolatos költségeket.
Dimat Fűtéstechnika Kft.

A legtöbben ezért nem tudnak dönteni

Nyugalom, nincs egyedül: a megfelelő kültéri fűtés kiválasztásához szükséges tisztánlátás megszerzése nagy problémát jelent az építkezőknek, felújítóknak. Nem csak itthon, világszerte is.

Mindenki célja, hogy megbízható, hosszú élettartamú terméket vásároljon, ami akár egy évtizedig zavartalanul működik anélkül, hogy a fűtésre gondolnia kellene.

Pont ezért nem mernek dönteni.

Az elektromos fűtési piac teljesen el van árasztva olyan információkkal, blogokkal és cikkekkel, amik mind azt ígérik, hogy segítenek az eredmények elérésében. Mégis, végül sokszor csak összezavarják az embert, és növelik a frusztrációt.

De miért nehéz megtalálni a számunkra legmegfelelőbb kültéri fűtési megoldást?

Három fő oka van annak, hogy amikor az ember építkezik, vagy korszerűsíti otthonát, nehezen tudja hogyan álljon neki a leendő kültéri fűtési rendszer megtervezésének.

A három ok, hogy 

 • nem tudja kiválasztani, mert nem ismeri a piacon található termékek közötti különbséget
 • nem tudja kiszámolni, hogy mekkora teljesítményre lenne szüksége
 • nem tudja, hogy milyen szempontokat szükséges figyelembe venni pl.: vezérelhetőség

Ismerősen hangzanak ezek a dilemmák? 

Európa számos országából vannak ügyfeleink, és mindenhol ezzel a három dologgal küzdenek az emberek.

Mégis...!

Valójában ezek csak tünetei egy sokkal nagyobb problémának:

a valódi kihívás, hogy egy olyan rendszert tudjon megtervezni az ember, amivel akár 24 órán belül az összes fagymentesítés hosszútávra megoldható.

Egy olyan világos megvalósítási terv, amely már több száz Önhöz hasonló embernek segített egy praktikus, kényelmet és biztonságot nyújtó, modern fűtésirendszert kialakítani akár 1 rövid telefonbeszélgetés alatt!


Miért a Dimat Kft. munkatársai erre a legmegfelelőbbek?

Ha ezekkel a problémákkal küzd, mi néhány nagyon világos, bizonyított és könnyen megvalósítható lépésben átvezetjük a döntés rögös útvesztőjén.

Olyan útmutatást és segítséget adunk, amivel azonnal el tud igazodni a különböző opciók között: megtaláljuk, hogy melyik az Ön számára legmegfelelőbb kültéri fűtési rendszer, ami növeli otthona luxusérzetét és emellett segít a fagyos hétköznapok balesetmentes átvészelésében!  

 

Hadd mutassam meg, hogyan működik! 


Minden egyes ügyféllel, akivel együtt dolgozunk, a cél elérése érdekében a következő lépéseket valósítjuk meg

1. Felmérés és tanácsadás

Először is felveszünk pár nagyon egyszerű adatot. Ezek segítségével végig tudja gondolni, hogy valóban elektromos kültéri fűtésre van-e szüksége.

Ha ezek alapján Ön is úgy gondolja, hogy tényleg ilyen rendszerre van szüksége, pontosítjuk a részleteket, hogy az Ön számára tökéletes fűtési megoldást tervezhessük meg.

Ezek alapján fogunk tudni tanácsot adni Önnek - természetesen teljesen ingyenesen. 

2. Árajánlat készítés

Az első részlet, ami meghatározza, hogy milyen terméket ajánlunk majd Önnek, az a fűtendő részre tervezett burkolat típusa. Ennek részletei jobban körbehatárolják a valós igényeket, amiket mi technikai tanácsokkal egészítünk ki.

A második legfontosabb dolog,hogy meghatározzuk a további fűtéssel megoldható problémákat, pl.: ereszcsatornák fagymentesítése és ezekre is megoldást ajánlunk.

Az árajánlat készítési szakasz utolsó lépése a vezérelhetőség kiválasztása: segítünk ügyfeleinknek, hogy megtalálják az életvitelükhöz passzoló működéssel rendelkező megoldást.

3. Megrendelés és telepítés

A fenti lépések után egyszerűen megrendeljük a közösen kidolgozott árajánlatban szereplő tételeket. Ez egy gombnyomás, hisz a rendszerünk addigra már minden szükséges információt tartalmaz. Magyarul, csak zöld utat kell adnia, és szinte abban a pillanatban elindul a csomagolás, és 24 órán belül Önnél lesznek a termékek.

Következő lépés: amennyiben igény van rá, a termékek kiválasztása mellett segítünk ügyfeleinknek, hogy gond nélkül beszereljék a kültéri fűtési rendszerüket 24 órán belül egyszerű telepítéssel.

Az elektromos kültéri fűtéses rendszer fontos kiegészítője a Dimat - VIP garanciarendszer. Ennek segítségével biztosak lehetnek abban, hogy azonnali segítség áll rendelkezésre, bármi probléma merülne fel.

A KÖVETKEZŐT KELL TENNIE

Tehát ha szeretné kristálytisztán látni a PONTOS LÉPÉSEKET, amelyeket követnie kell, hogy a leggyorsabban megtalálja az igényeinek megfelelő prémium fűtést, akkor kérjen árajánlatot az alábbi linken!

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

Ha további kérdései vannak telefonon rövid időn belül tisztázhatjuk azokat, és felvázolunk egy kristálytiszta, lépésről lépésre felépített stratégiát, amit követve megtervezhetjük a személyre szabott fűtési rendszerét!Ha a következők jellemzők Önre, akkor az ajánlatunk pont Önnek tökéletes:

 
 • otthonához nyitott kocsibeállók, kertkapcsolat tartoznak, melyeket szeretne biztonságossá tenni, az esetleges fagykárokat az otthona csatornarendszerében megelőzné
 • bizonyos mértékben tájékozott a piacon lévő megoldásokkal kapcsolatban, de nyitott a tanácsainkra
 • fontos Önnek, hogy a határidőket mindkét fél tudja tartani

Kattintson az alábbi linkre, és egyeztessen időpontot ingyenes igényfelmérésre. (Akár azonnali, de max 24 órán belüli időpont)