Dimat Fűtéstechnika Kft.

EGYENLETESEN ELOSZLÓ MELEG OTTHONÁBAN

automatizálható, komfortos, modern padlófűtés kialakításával

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

ÍGY VÁLASZTHAT GYORSAN

Szeretné gyorsan tudni, hogy milyen elektromos fűtési rendszert vásároljon ahhoz, hogy egyenletesen meleg és végső soron megbízható, évtizedes élettartamú padlófűtési rendszere legyen? Olvasson tovább, ha jelenleg is tanácstalan, mert

  • nem ismeri a különbséget a lehetőségek között,
  • nem tudja kiszámolni, hogy mekkora teljesítményre van szüksége,
  • vagy éppen nem tudja, hogyan kell felmérni az otthonát.

Ezért érdemes a több, mint 5000 ügyfélhez csatlakoznia! 

Jó helyen jár: a Dimat módszerrel már több, mint 5,000 otthonba segítettünk szakembereknek, építkezőknek, lakásfelújítóknak kiválasztani az ingatlanhoz tökéletesen megfelelő automatizálható padlófűtési rendszert.

Röviden: tényleg gyorsan, átláthatóan és pontosan tudja megtervezni a fűtési rendszerét és az azzal kapcsolatos költségeket.

Dimat Fűtéstechnika Kft.


Amiért nem tudunk dönteni

Nyugalom, nincs egyedül: a megfelelő fűtés kiválasztásához szükséges tisztánlátás megszerzése nagy problémát jelent az építkezőknek, lakásfelújítóknak, de még a szakembereknek is. Nem csak itthon, világszerte.

Mindenki célja, hogy megbízható, hosszú élettartamú terméket vásároljon, ami akár évtizedekig működik anélkül, hogy a fűtésre gondolnia kellene.

Pont ezért nem mernek dönteni.

Az elektromos fűtési piac teljesen el van árasztva olyan információkkal, blogokkal és cikkekkel, amik mind azt ígérik, hogy segítenek kiválasztani a tökéletes megoldást. Mégis, végül csak összezavarják az embert, és növelik a frusztrációt.

De miért nehéz megtalálni a számunkra legmegfelelőbb fűtési megoldást?

Három fő oka van annak, hogy amikor az ember építkezik, vagy lakást újít fel, nehezen tudja hogyan álljon neki a leendő fűtési rendszer megtervezésének.

Alapvetően még abban is bizonytalanok, hogy a telepítés zökkenőmentesen fog-e menni.

A három ok, hogy 

  • nem tudja kiválasztani mire van szüksége, mert nem ismeri az opciók közti különbséget
  • nem tudja kiszámolni, hogy mekkora teljesítményű rendszerre van szüksége
  • nem tudja, hogy kell felmérni az otthonát, milyen tényezőket kell figyelembe venni a tervezés során

Ismerősen hangzanak ezek a dilemmák? 

Európa számos országából vannak ügyfeleink, és mindenhol ezzel a három dologgal küzdenek az emberek.

Mégis...!

Valójában ezek csak tünetei egy sokkal nagyobb problémának: a valódi kihívás, hogy egy olyan rendszert tudjon megtervezni az ember, aminek felmérése, beszerzése és telepítése rendívül könnyen követhető.

Egy olyan világos megvalósítási terv, amely bizonyítottan segít Önhöz hasonló embereknek egy komfortérzetet nagyban növelő, modern fűtésrendszer kialakításában pillanatok alatt!

Miért a Dimat fog segíteni Önnek?

A jó hír az, hogy ha ezekkel a problémákkal küzd, mi néhány nagyon világos, bizonyítottan működő, és könnyen megvalósítható lépésben átvezetjük a döntés rögös útvesztőjén.

Olyan útmutatást és segítséget adunk, amivel azonnal el tud igazodni a különböző opciók között: kristálytisztává válik, hogy melyik az Ön számára legmegfelelőbb fűtési rendszer, ami emellett minden esetben növeli otthona luxusérzetét tervezhetőbb fogyasztással!

Itt jön a képbe a mi padlófűtésünk - hadd mutassam meg, hogyan működik!


Minden egyes ügyféllel, akivel együtt dolgozunk, a cél elérése érdekében a következő lépéseket valósítjuk meg:

1. Felmérés és tanácsadás

Először felveszünk pár nagyon egyszerű adatot, így segítünk Önnek felmérni, hogy egyáltalán alkalmas-e technikailag a fűtendő épülete arra, hogy elektromos padlófűtési rendszerrel legyen fűtve.

Amennyiben alkalmas, felmérjük az igényeit részletesen, hogy tökéletesen testre szabható fűtési megoldást tervezhessünk Önnek.

Ez alapján tudunk tanácsot adni Önnek - természetesen teljesen ingyen: pontosan láthatja, hogy a különböző fűtési megoldás lehetőségek tételenként mennyibe kerülnének.

2. Árajánlat készítés

Egy fontos döntést kell hoznia, ha még eddig nem tette meg: ezen a ponton ki kell választania a burkolat típusát. Ez azért fontos, mert ez meghatározza, hogy milyen elektromos padlófűtési rendszert lehet telepíteni. Az ügyfelek elmondják igényeiket, amiket mi technikai tanácsokkal egészítünk ki.

Amint az igényeket teljes részletességgel ismerjük, ki tudjuk választani azt a terméket, vagy termékeket, amelyekből összeállítjuk az Ön számára legideálisabb rendszert.

Az árajánlat készítési utolsó lépéseként segítünk kiválasztatni a megfelelő termosztátot is: kialakításban és programozhatósában teljesen a személyes igényeikre tudjuk szabni.

3. Megrendelés és telepítés

A fenti lépések után egyszerűen megrendeljük a közösen kidolgozott árajánlatban szereplő tételeket. Ez egy gombnyomás, hisz a rendszerünk addigra már minden szükséges információt tartalmaz. Magyarul, csak zöld utat kell adnia, és szinte abban a pillanatban elindul a csomagolás, és 24 órán belül Önnél lesznek a termékek.

Következő lépés: a termékek kiválasztása mellett segítünk ügyfeleinknek a telepítés megszervezésében is: egyedülálló telepítésszervezési szolgáltatásunkkal napok alatt tud megfelelő szakembert találni, ha szüksége van rá.

Az elektromos padlófűtéses rendszer fontos kiegészítője a Dimat - VIP garanciarendszer. Ennek segítségével biztosak lehetnek abban, hogy a beépítés zökkenőmentesen zajlik majd, hiszen minden termékre, és magára a rendszerre is biztosítunk garanciát!

A KÖVETKEZŐT KELL TENNIE

Tehát ha szeretné átlátható módon követni azt, hogy megtalálja a legmegfelelőbb fűtési megoldást, akkor kérjen ingyenes segítségünket az alábbi linken!

INGYENES AJÁNLATOT KÉREK


Ha a következők jellemzők Önre, akkor az ajánlatunk Önnek szól:

  • 85 nettó négyzetméterű házzal rendelkezik
  • bizonyos mértékben tájékozott a piacon lévő fűtésrendszerekkel kapcsolatban, de nyitott a tanácsainkra
  • tudja magát tartani a megbeszélt határidőkhöz 

Ha további kérdései vannak telefonon rövid időn belül tisztázhatjuk azokat, és felvázolunk egy kristálytiszta, lépésről lépésre felépített stratégiát, amit követve megtervezhetjük a személyre szabott padlófűtés rendszerét!