Szűrés
Felhasználás
Hosszúság
Típus
Védettség

Terasz, étterem Kültéri fűtésrendszerek

Infravörös sugárzó teraszfűtés

Önnek is elege van, amikor kimegy a teraszra télen a nagy hideben , és még egy kávét vagy teát sem lehet meginni nyugodtan, mert a szél befúj a ruhán keresztül?

Nem lehet leülni,mert gyakorlatilag 5 perc után be kell menni a házba.

Magyarul minden alkalommal a megfázást kockáztatjuk.

De ha szeretné a mediterrán országok tenger sütötte vidékeit élvezni télen Magyarországon,nem kell mást tennie, mint kültéri teraszfűtéseket használnia.

Nyugodtan lehet ebédelni,borozni, bulizni alatta,nem kell takaró,mert a szél nem fújja ki a sugárzó meleget.


Hosszabbítsa meg a nyári szezont a teraszon infravörös sugárzó készülékekkel.

Infravörös fűtőtesteink, teraszfűtőink termékeink széles választékával sokféle változatban és teljesítményfokozatban könnyedén elérheti a kellemes tartózkodást az egyébként hideg területeken.

A kiváló minőségű infravörös sugárzó fűtőtestek beltéren, teraszon vagy az iparban egyaránt használhatóak és kellemes meleget biztosítanak. A mennyezetre vagy a falra szerelhető, ami azt jelenti, hogy a kívánt terület nagyon hatékonyan és gyorsan befűthető.

A kellemes infra sugárzó hővel, mely a testet és a napsugarakhoz hasonló tárgyakat melegíti fel, rendkívül jó hőérzetet tudunk átélni. A sugárzó fűtőtestek ideálisak teraszra, verandára, társalgóba, műhelybe, garázsba, wellness zónába, télikertbe, erkélyre, hobbiszobába, dohányzóba, kerthelyiségbe stb.

 

18termék118