Szűrés

Fűtőháló hideg-burkolat

 

Fűtőháló hidegburkolat alá: a padlófűtési rendszer előnyei

Egy lakás építése és felújítása sok feladatot és nehézséget igényel. Az egyik kulcskérdés maga a fűtési rendszer. Ez egy hosszú távú döntés. Napjaink korszerű technológiáival a fűtőkábel és a fűtőháló beépítésével hatékony padlófűtés alakítható ki. 

Miért jó a padlófűtési rendszer?

A padlófűtés kialakításának számos előnye felsorolható. Idetartozik, hogy energiatakarékos, kényelmes, modern és egyszerű megoldás. Új építkezések és felújítás előtt szintén érdemes elgondolkodni telepítésén.

Fűtőháló és fűtőszőnyeg

A fűtőháló és fűtőszőnyeg valamint a fűtőkábelek beépítésével olyan elektromos padlófűtési rendszert tudunk létrehozni, amely hidegburkolatok fűtéséhez is ideális. A telepítés menete egyszerű, az eredmény pedig magas komfortérzet és meleg padló.

A fűtőháló előnyei

A fűtőháló előnyei közé tartozik, hogy a magas hatásfokkal szinte bármilyen fűtési rendszert képesek helyettesíteni. Nem igényelnek karbantartást, továbbá szinte minden burkolattípushoz ideálisak. Mindemellett egyszerűek, biztonságosak, diszkrétek és univerzálisak is.

A termék  típusai

A 100w/m2 teljesítmény ideális kiegészítő, temperáló fűtésre vagy a megfelelő szigetelésű és passzív ház esetén főfűtésre is alkalmas. A 150w/m2 a legjobban elterjedt alkalmazási forma, még a jól szigetelt épületekben is azt használják a vizes helyiségekben. A 200w/m2 teljesítmény rosszul szigetelt nyaralók, nagy belmagasságú szigeteletlen lakások ideális fürdőszobai fűtése. 

Elérhető teljesítmény típusok:

  • 100 Watt/M2
  • 150 Watt/M2
  • 200 Watt/M2

Fűtőháló hidegburkolat kiépítése

Az elhelyezés és a padlófűtés kiépítését érdemes szakemberekre bízni. Cégünk már több mint 25.000 ügyfél fűtőrendszerét modernizálta és tette hatékonyabbá. Ha maradtak még kérdései a fűtőszőnyeg, vagy akár a fűtőkábel kapcsán, keressen minket bátran elérhetőségeinken. Amennyiben pedig padlófűtést telepítene, kérjen ajánlatot!

Üdvözlettel: a Dimat csapata