Szűrés
Felhasználás
Szélesség
Magasság

Hőszigetelés

A megfelelő hőszigetelés minden energetikai célú felújítás, beruházás alapja. A hő ne szökjön meg, inkább fogjuk munkára ott, ahol legjobban hasznosul! 

 

Az épületek hőszigetelésének fontosságát igazolják különböző irányelveken alapuló útmutatások, és a hazai jogszabályi előírások. Kimondottan az új építésű házak esetén igaz ez, amelyek hozzájárulnak egy fenntarthatóbb környezethez. 

 

A Dimat kínálatában megtalálható építőlemez elsősorban az aljzatszigetelés minőségén, ezáltal a padlófűtés hatékonyságán kíván javítani. Az építőlemez zártcellás extrudált polisztirol, XPS lemez nagy nyomószilárdsággal és víztaszító képességgel. 

9termék19
Akció
ÚJ
Raktáron több mint 100db
bruttó
8 091 Ft
8 990 Ft
Egységár 10 788 Ft/m2
Akció
ÚJ
Raktáron több mint 100db
bruttó
8 541 Ft
9 490 Ft
Egységár 11 863 Ft/m2
Akció
ÚJ
Raktáron több mint 100db
bruttó
9 441 Ft
10 490 Ft
Egységár 12 588 Ft/m2

Az épületek hőszigetelése az elsőszámú felújítási megoldássá vált mára. Ha egy ingatlanban nem megfelelő a hőszigetelés, akkor ezzel lehet a leggyorsabban a legnagyobb haszonra szert tenni, ha a rezsiköltségek csökkentésére és a komfortérzet növelésére gondolunk.

 

Az XPS elsősorban azért jó lábazati szigetelés, mert az extrudáció miatt zártcellás szigetelés, amely taszítja a vizet, ellentétben az EPS-sel, ami nedvszívó. 

 

A Dimat kínálatában jelenleg megtalálható építőlemez lapok középső része XPS-ből készül, annyi különbséggel, hogy a két oldalán üvegszövet háló van felragasztva egy titkos speciális ragasztóanyaggal, ezáltal a termék olyan kemény lesz, mint egy betonlap, de olyan könnyű mint egy tollpárna. Sőt, a hangszigetelő hatás sem mellékes! A hőszigetelés pozitív mellékhatása, hogy a hangok sem szivárognak át olyan könnyen a szigetelt terek között.

 

A Dimatnál többféle vastagságban, fix táblaméretben kínáljuk a hőszigetelőlapokat, így kényelmesen használhatók. Akár falak belső és külső, homlokzati hőszigetelés céljából is kiválóan alkalmazhatók.

 

Ezen kívül megtalálható a kínálatban laminált parketta alá való SecuraMax Aquastop XPS alátét szigetelő lemez, amely az elektromos padlófűtés rendszer rétegrendjének elengedhetetlen része. 

Három funkciót ötvöz: 

  1. vízzárást alulról
  2. a laminált alá amúgy is szükséges xps alátét réteget
  3. valamint hőtükör réteggel ellátott, ami nagyban emeli a padlófűtés hatásfokát.

 

Ha még nem tetted, tekintsd át kínálatunkat elektromos padlófűtési megoldások terén! A hőszigeteléssel érdemes lehet egybekötni egy ilyen eszköz beszerzését is, mert nagyon hatékony, gazdaságos, és rengeteget dob a komfortérzeten az adott helyiségben!

 

Szigetelő megoldások vásárlása előtt is érdemes egyeztetni kollégáinkkal, hogy biztosan a legjobb megoldás kerüljön telepítésre!

 

További információért keresd bizalommal a Dimat szakértőit! (+36 70 601 0209)