Új jelszó kérése
Termékajánló
Látogató számláló
0
3
3
5
5
9
9
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás

TOP termékek

Fűtőfilmek

Fő kategória >Fűtőfilmek

 A fűtőfilm az elektromos padlófűtési rendszer alapját képezi, meghatározott burkolat- laminált parketta alá való termék,hiszen a fűtőfilmet anyagi sajátosságának köszönhetően nem lehet burkolni. A fűtőfóliával történő padlófűtés a közhiedelemmel ellentétben nem infrafűtés, hiszen a burkolat alatt felületfűtésként adja át a hőt a járófelületnek, bútoroknak, tárgyaknak. A felület fűtés működési elve a hősugárzáson alapul. A fűtőfóliával kialakított padlófűtés magas hatásfokkal működik, egyenletesebb hőmérséklet-eloszlást eredményez. Ennek elengedhetetlen feltétele a legmegfelelőbb teljesítmény legnagyobb felületen való elosztása. Ehhez nyújt segítséget hatalmas választékunk teljesítményben és méretekben egyaránt, melyek azonnal készletről elérhetőek.Az infrafűtés a legolcsóbban kivitelezhető fűtési megoldás. ÉRDEKEL?

 

Az infra fűtőfilm napjaink legkorszerűbb fűtési rendszere, használatának lehetősége igen sokrétű.

Működési elve, hogy az elektromos áramot infravörös sugárzássá alakít. A két kb. 0,2mm vastag fólia között ezüst-szén réteg található, mely az elektromos áram hatására szinte azonnal melegedni kezd. Az infra sugárzás egyik általános jellemzője, hogy az infra sugarak a levegőt nem, csak az általuk ért tárgyakat, élőlényeket melegítik. A rendszer hatásfoka egyedülálló módon megközelítheti a 100%-ot.

Könnyű szerkezetének köszönhetően nem csak padlóra, de akár falra és mennyezetre is felszerelhető. A rendszer telepítése gyors és egyszerű, akár magad is elvégezheted. A fűtőfilm fólia vágható (25cm-ként), így pontosan a fűtendő területre szabhatod.

Nem vagy műszaki zseni, nincs kedved szerelgetni, de szeretnéd, hogy a fűtésrendszered biztonságosan, és megfelelően üzemeljen?

Akkor bátran lépj velünk kapcsolatba, és szakembereink szívesen segítenek!

            Lehetetlennek tartod, hogy a mai gáz és villany árak mellett fűtési költségeid akár a nullára csökkentsd?

Az infra fűtőfilmes rendszert napelemmel, illetve szélgenerátorral együtt telepítve, a lehetetlen immár lehetséges.

Ezt a sokoldalú rendszert elsősorban otthonod padlófűtésének kialakítására ajánljuk, de mennyezet, valamint falfűtést is könnyen készíthetsz belőle. Telepíthető különböző padlózat (parketta, padlószőnyeg, PVC, linóleum, laminált padló, csempe, járólap) alá.

Korszerűsége mellett nem elhanyagolható tény, hogy egy egészségre ártalmatlan fűtési rendszerről beszélünk, amely a káros anyagok kibocsátásától mentes, ezáltal nem kell tartanod a szénmonoxid mérgezéstől! Beszerelve szinte helyet sem igényel, gépészeti szerelés sem szükséges hozzá. Extra gyors felfűtési idejű. Bekapcsolva szinte azonnal meleget állít elő.

 

Házad van, lakásod, vagy nyaralód? Egy biztos fűtened kell…

Ezt az 1m széles (25cm-ként vágható) modellt kifejezetten padló, és falfűtésre tervezték. Nagy területek lokális fűtéséhez kifejezetten ezt a termékünket ajánljuk, 220W méterenkénti teljesítményével teljes értékű fűtésként alkalmazható. A termosztáttal a hőmérséklet gyorsan és könnyedén szabályozható, így szinte azonnal elérjük a kívánt hőfokot az adott helységben. Az Ázsiában és Észak-Európában méltán legnépszerűbb termékünk a D 210-es modell tetszőlegesen kombinálható a keskenyebb termékeinkkel, így biztosítva gyors, és gazdaságos fűtést otthonodba.

 

Hasonló termékeink:

Modell

D203

D205

D208

D210

D350

D404

D405

Szélesség

30cm

50cm

80cm

100cm

50cm

50cm

50cm

Teljesítmény

67W/m

110W/m

176W/m

220W/m

180W/m

40W/m

80W/m

Max. felületi hőmérséklet

44 oC

44 oC

44 oC

53 oC

50 oC

33 oC

44 oC

  

Na, ezt most jól látod IGEN!!! A teljes fűtésrendszer szerelés nélkül 50 négyzetméterre ennyi (bruttó, áfás áron). Jól láthatod, hogy az infrafűtés beruházási költsége mondhatni nevetségesen alacsony. Akik elsőre látják, hitetlenkedve nézik ezeket a számokat. Próbálj csak meg hagyományos gázfűtést, vagy padlófűtést, esetleg a manapság nagyon divatos pellet kazán, esetleg hőszivattyús fűtést kialakítani ennyiből. LEHETETLEN. A beszerelés költsége is nagyon alacsony. Nagyságrendekkel kisebb, mint a hagyományos fűtési módok esetén. Bármilyen villanyszerelő (vagy akár te magad is) 1-2 nap alatt kényelmesen megbirkózik vele.

            Áraink csupán tájékoztató jellegűek, nézd meg az aktuális akcióinkat itt, lehet, hogy az általad választott termékhez most még olcsóbban jutsz hozzá.

Csökkentett teljesítményű terméket szeretnél, vagy programozható vezérlőre van szükséged, egyedi infrafűtés rendszert szeretnél?

 • Kérj árajánlatot tőlünk, küld el házad vagy a lakásod alaprajzát itt
 • Ha inkább beszélnél velünk, kérj visszahívást itt
 • Figyelem! Ne feledd, minden vásárlás után extra kedvezmény kapsz!

 

Szállítás:

Garantáltan 24 órán belül hétköznapokon a készlet függvényében!!!

A szállítást a GLS magas színvonalú futárszolgálat végzi. Megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, valamint felhasználóbarát IT-támogatással, és rugalmas megoldásokkal.

A szállítás költsége a termék súlyától függ. Aktuális díjszabásunkról tájékozódj itt

 

Fizetési módok:

 • Előre utalással

Megrendelés után küldjük a számla hiteles másolatát az utaláshoz. A számla sorszámát kérjük a közleményben feltüntetni!

 • Utánvétellel (fizetés: a futárnál átvételkor).
 • Bankkártyás fizetés: bővebben itt

Tudtad-e?

Az infra sugárzást William Herschel fedezte fel még 1799-ben a napfény fizikai tanulmányozása közben, véletlenül tette meg felfedezését. Azt feltételezte ugyanis, hogy a hőt, amit érzékelünk, a napfény hordozza. Vagyis csak ott és csak akkor tapasztalható hő, ahol fény is van. A kísérletezése arról szólt, hogy meg akarta tudni, hogy a napfényt felbontva melyik szín összetevő az, amelyik nagyobb hőt közvetít, továbbít a Naptól a Földre, mint a többi. Egyesével megmérte az egyes színtartományokat, melyekre a napfényt bontotta fel. Meglepve tapasztalta, hogy a hőmérséklet egyenletesen emelkedett, ahogy a lila színtől a vörös felé haladt. Kíváncsiságától vezérelve a vörös alatti sötét tartományban is elvégezte a hőmérsékletmérést, bár azt feltételezte, hogy ott lesz a leghidegebb, hiszen ott nincs fény. Meglepetésére itt mérte a legmelegebbet. Eredeti feltételezése tehát, hogy a hőt a látható fény sugarai továbbítják, tévesnek bizonyult. A valódi hőközvetítő az a vörös alatti tartományban található. Így az infravörös nevet adta nekik. Az infra szó jelentése latinul: alatt. Így az infravörös szó jelentése vörös alatt.

Napfény alkotó elemei

 

Az infrafűtés ezt az infravörös sugárzást állítja elő és használja hő készítésre. Vagyis egy az egyben ugyanaz a módszer, ahogy a Nap eléri, hogy az általa kibocsátott napfény infravörös összetevői felmelegítsék a Földet. Infrafűtés használata esetén pont ugyanez megy végbe az otthonodban is. Nem a levegő kerül közvetlenül felmelegítésre, hanem a tested, a falak, a bútorok, és a szoba tárgyai. Majd ezekről az infravörös sugárzás visszaverődik. Így a hatékonysága kiemelkedő (megközelíti a 100%-ot). A hőérzeted pedig lényegesen jobb lesz, mint olyan fűtési megoldások esetén ahol a levegőt kell jól felmelegítened annak érdekében, hogy meleget tapasztalj az otthonodban.

Az infravörös sugárzás nem szökik el az ablakon, sőt, a vakolatot is felmelegíti, így hő függöny alakul ki. Ezzel csökken a hő veszteség a helységben. Így jelentős energia-megtakarítás érhető el a hagyományos fűtéssel szemben. Nincsenek hideg falak, hideg padló, vagy jéghideg ablakok.

 

Infrafűtés, hagyományos fűtés összehasonlítása.

 

 Az infrafűtés előnyei:

 • Az infrafűtés egyszerű fűtési módszer, biztonságos és takarékos. Akár egy 10 éves gyerek is működtetheti, és kíméli a pénztárcád.
 • Egyedülállóan jó fűtési hatékonysága van, így többé nem kell aggódnod a fűtési szezon miatt.
 • Az infrafűtés a legvékonyabb fűtési megoldás, extra gyorsan lerakható, betonozási munkákat nem igényel a telepítése. Így a beszerelési költségeid nagyon alacsonyak lesznek.
 • A meglévő elektromos hálózatodhoz gyorsan, egyszerűen csatlakoztathatod, a beszerelése sem bonyolult.
 • Hosszú élettartam, és 15 éves garancia jellemzi az infra fűtőfilm fóliát. A házad nagy részét fel fogod újítani az évek múlásával, de az infrafűtésed még mindig zavartalanul fog üzemelni 30-40 év elteltével is.
 • Nem igényel karbantartást, nincs kéményseprés, így kéményseprési díjat se kell fizetned többet. Nincs kazánjavítási költség, nincsenek horror mértékű fűtésszerelői kiszállási díjak sem.
 • Intenzív használat esetén sem kopik, nem használódik el, nem deformálódik. Nincsenek rozsdásodó, vagy kopó alkatrészei. Így nem kell fizetned ezekért sem.
 • A felmelegített padló olyan komfortot biztosít, melyet egyetlen más fűtési mód sem képes biztosítani számodra.
 • Nem keveri a levegőben a port, nem szárítja a levegőt. Az infrafűtés kimondottan óvja a családod és a te egészségedet is.
 • Az infravörös sugárzás jótékony hatással van az emberi szervezetre (a Nap is ezzel melegíti a testedet).
 • Komfortérzetednek megfelelő hőérzetet biztosít.
 • Gyors felfűtési idejének köszönhetően szabadon változtathatod a fűtési időszakokat, és a fűtendő tereket.
 • A működése közben az infrafűtés nagy töltésű ionokat állít elő, ezáltal csökkenti a kellemetlen szagokat.

 

Ha még mindig bizonytalan lennél, hogy tényleg megéri-e…

Itt van egy kis segítség számodra:

Pontos és tiszta képet úgy kaphatsz az infrafűtés megtérüléséről, ha összehasonlítod más fűtési rendszerekkel. Mind a telepítési, költségek, mind a karbantartási, valamint havi használati költségek tekintetében.

Fűtésrendszerek beruházási költségei:

Ház bruttó alapterület 100nm. Az árak tájékoztató bruttó árak. (infláció nélkül, minimális szigeteléssel)

Beruházási költségek

Pellet fűtés padlófűtés

Geotermikus fűtés

Elektromos fűtés

Kondenzációs

Gázkazán

Fűtőfilm

Fűtőfilm + Napelem

Klasszikus gázkazán

280.000,-ft

Kondenzációs kazán

640.000,-ft

Fűtéstechnológia

1.040.000,-ft

1.810.000,-ft

271.200,-ft

271.200,-ft

Fűtéshez anyagok

960.000,-ft

Padlófűtés

518.000,-ft

518.000,-ft

1.520.000,-ft

Napelemes rendszer

2.350.000,-ft

Szerelési anyagok

75.000,-ft

75.000,-ft

Padlófűtés

1.200.000,-ft

Szabályozás

72.000,-ft

40.000,-ft

40.000,-ft

8.000,-ft

Tervrajz

48.000,-ft

48.000,-ft

48.000,-ft

Gázbekötés

90.000,-ft

90.000,-ft

Szellőzőrendszer

85.000,-ft

250.000,-ft

85.000,-ft

Kémény

350.000,-ft

350.000,-ft

Szerelés

325.000,-ft

520.000,-ft

400.000,-ft

480.000,-ft

320.000,-ft

120.000,-ft

390.000,-ft

Összesen:

2.318.000,-ft

3.170.000,-ft

1.688.000,-ft

2.818.000,-ft

2.141.000,-ft

486.200,-ft

3.106.200,-ft

 

 

Az összehasonlítás alapján is jól látható, hogy szinte mindegyik fűtési rendszer kiépítéséhez komoly tőke, több millió forintos beruházás szükséges. Ezek alól egyedüliként az infrafűtés a kivétel, ugyanis a beruházási költsége minimális. Így, ha nincs sok pénzed az infra fűtőfilmes rendszer, akkor sem elérhetetlen számodra.

A másik fontos tényező az üzemeltetés költsége, a havi fűtés számlák nagysága, és az éves várható karbantartási költségek nagyságrendje. Ugyanis hiába olcsó egy fűtés beszerelése, ha az üzemeltetése megfizethetetlen. Az alábbi táblázatban a különböző fűtési technológiák üzemeltetési költségeit hasonlítottuk össze, tájékoztató jelleggel.

 

Fűtésrendszerek üzemeltetési költségei:

 

Ház bruttó alapterület 100nm. Az árak tájékoztató bruttó árak. (infláció nélkül, minimális szigeteléssel)

Üzemeltetési költségek

Pellet fűtés padlófűtés

Geotermikus fűtés

Elektromos fűtés

Kondenzációs

Gázkazán

Infrafűtés

Infrafűtés + Napelem

Őrláng 500kW, 42,-Ft/kWh

21.000,-ft

21.000,-ft

21.000,-ft

Pellet 3800kg, 65,-Ft/kg

247.000,-Ft

Áram a fűtéshez 3000kWh 150nap×5óra/nap

126.000,-ft

Földgáz 2500m3, 120,-Ft/m3

265.000,-Ft

300.000,-ft

Áram a fűtéshez 7200kWh 150nap×3óra/nap

302.400,-Ft

0,-Ft

Éves karbantartás, javítás költségei

27.500,-Ft

27.500,-Ft

27.500,-Ft

27.500,-Ft

Kéményseprési díj

12.000,-Ft

12.000,-Ft

12.000,-Ft

Áram a fűtéshez

680.000,-ft

Évi üzemeltetés költségei:

307.500,-ft

153.500,-ft

680.000,-ft

325.500,-ft

360.500,-ft

305.400,-ft

0,-ft

 

 

Az üzemeltetési költségek a napelemmel vagy szélgenerátorral kombinált infrafűtés esetén a legjobbak, hiszen ott NULLA a fűtésköltség. A második legkedvezőbb üzemeltetésű rendszer az infrafűtés, ennél költséghatékonyabb csupán a geotermikus fűtés.

 

 

 

 

Döntöttél? Akarod?

 

Kérdezz bátran! Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!


Telefonszám:
70-601-02-09

E-mail cím: dimatkft@gmail.com

 

 

Keresd fel honlapunkat: (www.dimat.hu), katt ide:

Felhívjuk a  figyelmüket hogy,elektromos termékeinket.
Kizárólag a megfelelő képesítéssel rendelkező  regisztrált személy vagy cég helyezhet üzembe.
Az érintésvédelmi felülvizsgálat és jegyzőkönyv a vevőt terheli,melyet a szerelő minden esetben ki kell állítson .
Termékeinkhez típusmegfelelő termosztát bekötése kötelező!
A nem megfelelő telepítésből származó anyagi és nem vagyoni károkért felelősséget nem vállalunk!