Szűrés
Felhasználás
Szélesség
Teljesítmény / m2

Fűtőfilmek

A Dimat Elektromos Fűtőfilmjei: Innovatív Megoldások Padlófűtéshez

Fedezze fel a Dimat elektromos film világát, amely forradalmasíthatja otthoni és irodai fűtési rendszerét. Az elektromos padlófűtés egy modern és energiatakarékos megoldás, amely hosszú távon fenntartható komfortot kínál minden felhasználó számára. A fűtőfilmek egyszerű telepítése és magas hatékonysága teszi őket ideális választássá minden modern energetikai besorolású épület számára, akár kiegészítő fűtésként, akár főfűtésként.

A termékeink Technológiai Jellemzői

A Dimat termékei rendkívül vékonyak, így a telepítésük minimális szintemelkedéssel jár, ami különösen fontos laminált parketták és egyéb padlóburkolatok esetében. A fűtőfilmeket gyakran hívják "infrafilmnek" is, mivel a hőt közvetlenül a padlóra sugározzák, ellentétben a hagyományos radiátoros vagy konvektoros fűtési rendszerekkel, amik a levegőt melegítik.

Telepítés és Alkalmazás

A rendszer rétegrendje tartalmaz egy hőtükrös szigetelő réteget az alján és egy párazáró védőfóliát a tetején, ami biztosítja a rendszer hatékonyságát és hosszú élettartamát. A filmek kiválóan alkalmazhatók laminált parketták alatt, és a különböző szélességek (25 cm-től 1 méterig) lehetővé teszik, hogy pontosan az adott területre szabott megoldást nyújtsanak.

Komfort és Hatékonyság

A megvalaósult fűtés azonnali hőhatást biztosítanak, amely gyorsan érezhető a térben. A rendszer programozhatósága révén energiatakarékosan üzemeltethető, így nemcsak a komfortérzetet növeli, hanem jelentős megtakarítást is eredményez a hosszú távú energiafogyasztásban.

További Előnyök

  • Biztonság: A rendszer rendkívül biztonságos, nincsenek kiéghető vagy felrobbanható elemek.
  • Diszkréció: A termék vastagsága nem foglal helyet, így esztétikailag sem zavaró.
  • Testreszabhatóság: A különböző szélességű termékeknek köszönhetően pontosan a fűtendő területre szabható a rendszer.

Szakértői Segítség és Tanácsadás

Amennyiben további információra van szüksége a telepítésével vagy működésével kapcsolatban, a Dimat csapata készséggel áll rendelkezésére. Tekintse meg kínálatunkat a Dimat padlófűtés és Dimat fűtőfilm weboldalakon, ahol részletes leírásokat és technikai adatokat talál.

10termék110