Szűrés
Méret (szélesség,magasság,vastagság)
Termosztát típus

AeroFlow® Hőtárolós radiátor

Az AeroFlow elektromos hőtárolós radiátor egy rendkívül hatékony fűtőberendezés, melyet egyedi technológia és innováció jellemzi. A radiátor belső részét kivételes összetételű, szabadalmaztatott 2 cm vastag hőtározó samott kő elemek alkotják. Ezek a hőtározó elemek az elektromos fűtőelemekkel együttműködve gondoskodnak a hatékony hőleadásról.

A radiátor külső és belső felülete harmonika-szerű bordázott lemezekkel van ellátva, melyek növelik a felületet, és így még hatékonyabban sugározzák a meleget.

A radiátor gyorsan felmelegszik, és kb. 15-20 perc alatt megtölti hővel a samott köveket. Még a feltöltés közben is képes fűtést biztosítani. Miután a kövek felmelegedtek, kb. 40 percen keresztül tovább sugározzák a hőt anélkül, hogy további elektromos energiára lenne szükség.

Ez a megoldás kifejezetten azoknak szól, akik egy állandóan meleg radiátort szeretnének, miközben nem akarják a hagyományos elektromos fűtés magas energiafogyasztását. Az elektromos radiátor túlmelegedés ellen is védve van, és alkalmas nedves helyiségekben is, mint például a fürdőszobák.

A radiátor 75% konvekciós és 25% sugárzott hőt lead, mivel az elektromos fűtőelemek közvetlenül a hőtározó samott köveket fűtik fel. Ez optimális hőeloszlást eredményez az egész helyiségben.

A FlexiSmart vezérlés többféle üzemmódot kínál, beleértve a manuális működést, programozott üzemmódot és akár az interneten keresztüli vezérlést is. Így könnyedén szabályozhatja a fűtést az Ön igényeinek megfelelően.

Az elektromos hőtárolós radiátor teljesen zajtalan és szagtalan üzemű, és nem igényel kéményt vagy friss levegőt. Az IP33-as érintésvédelmi besorolása lehetővé teszi a fürdőszobákban történő használatát is.

A radiátor könnyen felszerelhető, és a falra rögzíthető. Mobil vagy padlón álló használat esetén speciális radiátor lábak is rendelhetők hozzá.

Az elektromos radiátor LCD termosztáttal rendelkezik, amelyet manuálisan vagy programozva is használhat. A FlexiSmart vezérlés biztosítja, hogy a radiátor csak akkor működjön, amikor szükség van rá, így energiatakarékosan működik.

Az AeroFlow hőtározós elektromos radiátorok 30 év garanciával rendelkeznek a hőtároló és hőleadó elemekre, valamint 3 év garanciával az elektromos vezérlésre. Ez bizonyítja a termék minőségét és tartósságát.

A radiátor további kiegészítőkkel is bővíthető, például támasztó láb szettel vagy internet modullal, amely lehetővé teszi az okos vezérlést és a távkapcsolatot.

Az AeroFlow hőtárolós elektromos radiátorok kiváló hatásfokkal üzemelnek, és a felvett elektromos teljesítmény szinte teljes egészében hőenergiaként kerül leadásra a fűtött helyiségbe. Ennek köszönhetően gazdaságosan és hatékonyan fűthet vele.

A radiátor teljesen hangtalanul működik, mivel nem szükséges ventilátorokat használni a hőleadáshoz, és nem okoz levegőfelkeverést vagy zajt. Így a kellemes hőt élvezheti csendben és nyugalomban.

Az elektromos radiátor kettős elektromos szigeteléssel rendelkezik, ami lehetővé teszi használatát nedves helyiségekben is, például fürdőszobákban. Emellett az intelligens vezérlés lehetővé teszi, hogy a radiátor felfedezze, ha ablak vagy ajtó nyitva van, és automatikusan lekapcsolja a fűtést, majd később újra aktiválja azt.

A radiátort könnyen felszerelheti a falra, és egy villásdugóval ellátott tápkábel segítségével könnyen csatlakoztathatja a hálózati áramhoz. A FlexiSmart vezérlés gondoskodik arról, hogy a fűtés csak akkor működjön, amikor szükség van rá, és zárolható a gyermekek vagy illetéktelenek kizárására.

Az AeroFlow elektromos radiátorokhoz nem szükséges külső szoba termosztát, mivel a FlexiSmart vezérlés intelligensen szabályozza a fűtést a beállított hőmérsékleti igényeknek megfelelően.

A radiátor többféle üzemmódot kínál, mint például a kézi manuális üzemmód, a programozott üzemmód vagy az internetes vezérlés, így teljes mértékben testre szabhatja a fűtését az Ön igényeinek és életstílusának megfelelően.

Az AeroFlow hőtárolós elektromos radiátorokkal együtt szállított FlexiSmart beépített vezérlés és hőmérséklet-érzékelő az alapfelszereltség része. Azonban ha távolról szeretné vezérelni a radiátort, internet modult is rendelhet, ami lehetővé teszi az okos telefonon vagy táblagépen keresztüli vezérlést. Az internet modul akár 128 különböző hőmérsékleti zóna szabályozására is alkalmas, így több radiátort is vezérelhet egyetlen alkalmazáson keresztül.

Az AeroFlow hőtárolós elektromos radiátorok minőségüket és tartósságukat garanciával támasztják alá. A radiátor testére és hőtároló elemekre 30 év garancia vonatkozik, míg az elektromos vezérlésre 3 év garanciát biztosítanak.

Az elektromos radiátorok kiegészítői között szerepel a támasztó láb szett a mobil vagy padlón álló használathoz. Ezek a kiegészítők segítenek még jobban kihasználni a radiátorok hatékonyságát és kényelmét.

20termék120