Szűrés
Méret (szélesség,magasság,vastagság)
Termosztát típus

AeroFlow® Hőtárolós radiátor

AeroFlow Elektromos Hőtárolós Radiátorok: Innovatív Megoldás Otthoni Fűtésre

Az AeroFlow elektromos hőtárolós radiátorok új dimenziót nyitnak az otthoni fűtési megoldások terén, melyek nem csupán a fürdőszobákban, hanem bármely helyiségben kiválóan alkalmazhatók. Ezek a radiátorok egyedülálló technológiával rendelkeznek, amely hatékony és gazdaságos hőleadást biztosít, miközben elegánsan illeszkednek a modern otthoni környezetbe.

Technológia és Hatékonyság

Az AeroFlow radiátorok különleges szerkezete 2 cm vastag hőtározó samott kő elemekből áll, amelyek az elektromos fűtőelemekkel együttműködve gondoskodnak a hatékony hőleadásról. A radiátorok gyorsan felmelegednek és hosszú ideig képesek hőt leadni, még azután is, hogy az elektromos elemek kikapcsolnak. A radiátorok 75%-ban konvekciós, 25%-ban sugárzott hőt bocsátanak ki, biztosítva ezzel a helyiség egyenletes felmelegedését.

Biztonság és Kényelem

Az AeroFlow radiátorok IP33-as érintésvédelmi besorolással rendelkeznek, ami biztonságos használatot tesz lehetővé még nedves helyiségekben is. A radiátorok kettős elektromos szigeteléssel védettek, így védve vannak a nedvességtől és a párától. A FlexiSmart vezérlés segítségével többféle üzemmód közül választhat, beleértve a manuális és a programozott működést, valamint az interneten keresztüli vezérlést is, ami lehetővé teszi a fűtés teljes mértékű testreszabását.

Telepítés és Karbantartás

Az AeroFlow radiátorok egyszerűen telepíthetők és minimális karbantartást igényelnek. Könnyű szerelhetőségük lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan integrálódjanak bármely otthoni környezetbe. A radiátorok nem igényelnek kéményt vagy friss levegő bevezetését, ami tovább csökkenti a telepítési költségeket és növeli a felhasználói kényelmet.

Gazdaságosság és Környezettudatosság

Az AeroFlow radiátorok kiváló hatásfokkal üzemelnek, így a felvett elektromos teljesítményt szinte teljes egészében hőenergiává alakítják át. Ez a technológia jelentős energiatakarékosságot eredményez, csökkentve ezzel a rezsiköltségeket és elősegítve a környezet védelmét.

További Információk és Kapcsolat

Az AeroFlow elektromos hőtárolós radiátorok széles választéka biztosítja, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő modellt. További információkért és a felhasználói véleményekért kérjük, látogasson el a Dimat Fűtőpanel Vélemények oldalára, vagy vegye fel a kapcsolatot a Dimat szakértőivel a +36 70 601 0209 telefonszámon.

Az AeroFlow elektromos hőtárolós radiátorokkal kapcsolatos minden kérdésre szívesen válaszolunk, segítve ezzel Önt a legmegfelelőbb fűtési megoldás kiválasztásában.

20termék120