Szűrés
Teljesítmény / Watt
Szélesség
Magasság
Programozható
Termosztát típus

Törölközőszárító elektromos radiátor

A funkcionalitás és a design találkozása az állítható hőmérsékletű elektromos törölközőszárítóban. Egyszerű kezelésmód, megbízható működés jellemzi. 500w,750w,1000w teljesítményekben elérhető európai gyártóktól a Doris és Atlantic 2012 modellek. Beépített termosztáttal rendelkeznek programozási- időzítő funkciókkal kiegészítve. IP24-es védettsége biztonságossá teszi a fürdőszobai használatot.

8termék18

Atlantic 2012 fürdőszobai elektromos törölközőszárító radiátor

A klasszikusan letisztult formákkal rendelkező Atlantic RSS 2012 elektromos törölközőszárító radiátor kellemes meleg ad a fürdőszobában és a törölközőket is megszárítja.

Kedvező ár és korszerű megjelenés

szép és modern.

alacsony szerelési költség

kompakt forma

Programozható funkciók

“2h Boost” funkció

“24h Auto” funkció

Érdekes újítások

folyadékkal töltött

gyors melegedés

IP24 védettség

%22Locking%22 funkció

gyerekzár

LED visszajelző

“2h Boost” funkció

“2h Boost” funkció lehetővé teszi, hogy Ön, az elektromos törölközőszárító segítségével, gyorsan megemelje a fürdőszoba hőmérsékletét. Ilyenkor a készülék maximális teljesítményre kapcsol 2 óra időtartamra.

“24h Auto” funkció

“24h Auto” funkció a “2h Boost” funkciót ismétli, minden 24 órában. Azaz naponta egyszer, 2 óra időtartamra a készülék maximális teljesítményre kapcsol, hogy az esti fürdés idejére kellemes meleg legyen a fürdőszobában. (Természetesen a reggeli órákban indított program esetén, 24 óra elteltével ismét reggel fog felfűteni a “2h Boost” funkció.)

A készülék, mindkét programfunkció esetén, 2 óra múlva visszatér a normál működéshez.