Szűrés

Fűtőpanel

Az elektromos fűtőpanelek a legkorszerűbb fűtési megoldások közé tartoznak. Az elektromos fűtés egyik alapkategóriája a falra szerelhető, különböző színekben, formákban, vezérléssel elérhető fűtőtestek. Legnagyobb előnye, hogy teljesen saját egyedi igényeinknek megfelelően választhatunk fűtőtestet, hiszen a kínálat nagyon változatos.

 

Az elektromos fűtésnek nem véletlenül lett szinte szinonímája a fűtőpanel, hiszen rendkívül egyszerűen telepíthető és hosszú távon tervezhetjük vele fűtésünket. Többek között olyan csúcskategóriás termékek világhódító népszerűségének köszönhető, mint a norvég ADAX termékcsalád, amely a Dimat kínálatát is színesítik.

 

Fontos megjegyezi, hogy a fűtőpanel nem azonos az infrapanel technológiával, és végképp semmi köze az elavult, fűtőszálas hősugárzókhoz. 

MIÉRT JÓ AZ ELEKTROMOS FŰTŐPANEL?

 

- alacsony beruházási költség 

- nem jár extra építési munkálatokkal  (nem kell falat bontani, stb)

- nincs karbantartás

- teljesen veszélytelen működés

- precíz hőszabályozás

- felszerelés után azonnal használatra kész - tökéletes önálló, vagy kiegészítő fűtésre - wifi vezérléses készülékekkel távolról vezérelhetőség

- egyszerű kezelés 

- programozási beállítások  

 

ELEKTROMOS FŰTŐPANEL ÁRAK

 

A webáruházunkban megállapított elektromos fűtőpanel árak a hazai piacon jellemző átlagos árszínvonal figyelembevételével kerültek kialakításra. Minden termékünk esetében odafigyeltünk rá, hogy ár-érték arányban kimondottan kedvező ajánlatot nyújtsunk leendő, jelenlegi és visszatérő vásárlóinknak. 

 

ADAX Fűtőpanelek - 59.000 forinttól

 

GLAMOX Fűtőpanelek - 72.000 forinttól

 

BEHA Fűtőpanelek - 56.000 forinttól

 

SOPRANO Fűtőpanelek - 69.900 forinttól


Bármilyen kérdéseddel fordulj kollégáinkhoz bizalommal!