Szűrés

Fűtés aszfaltba

Likewarm kültéri fűtőszőnyegét, mely ideális járda, lépcső és rampa fűtésre. Biztonságos, hatékony, és könnyen telepíthető.

Fűtőszőnyegünk: Hatékony, Rugalmas és Stílusos

Bevezetés

A Likewarm 300-400 W/m² teljesítményű fűtőszőnyege tökéletes megoldást kínál gépkocsifeljárók, parkolók és rakodórámpák fűtésére a téli hónapokban. Részletesen bemutatjuk a termék jellemzőit, technológiai előnyeit és alkalmazási lehetőségeit az aszfalt fűtés megoldásainkra.

Történelmi Háttér

Az 1960-as évektől kezdve fejlődő aszfalt fűtés fűtőszőnyeg technológiák ma már komplex rendszereket kínálnak, amelyek hőelemekkel és szabályozási lehetőségekkel rendelkeznek, így hatékonyan működnek a kültéri területeken.

A Likewarm aszfalt fűtés Fűtőszőnyeg Jellemzői

 1. Univerzális Telepítés

   

  • Anyag: Halogénmentes, tűzálló HFFR borítás garantálja a biztonságos használatot.
  • Alkalmazás: Az aszfaltba is telepíthető szőnyegek ideálisak út-, járda-, és lépcsőfűtésre.
 2. Rugalmas Méretek

   

  • A szőnyegek 60 cm szélességben és különböző hosszúságokban érhetők el, így minden területre testre szabhatók.
 3. Gyors és Egyszerű Telepítés

   

  • A telepítés rögzítő elemek nélkül gyorsan és egyszerűen végezhető, csak le kell teríteni a szőnyeget.
 4. Kényelmes Vezérlés

   

  • Integrált termosztát és érzékelők (fagy, eső, hó) biztosítják a hőmérséklet optimális szabályozását.

Alkalmazási Területek

 • Rámpa fűtés: Elengedhetetlen a gépkocsifeljárók és parkolók biztonságos fűtésére.
 • Járda fűtés: Megakadályozza a jegesedést, biztonságos közlekedést tesz lehetővé.
 • Lépcső fűtés: Csökkenti a balesetek kockázatát lépcsőkön, biztonságos átjárhatóságot biztosít.
 • Aszfalt fűtés: A fűtőszőnyeg kiválóan alkalmazható út- és járdafűtésre, garantálva a csúszásmentes felületet.

Technológiai Előnyök és Fenntarthatóság

A fűtőszőnyegek csökkentik a környezetszennyező anyagok használatát, és hosszú távon gazdaságosak, ami az energiahatékonyság mellett a környezetvédelmet is szolgálja.

Gazdaságosság és Élettartam

 • Fogyasztás: A 250-300 W/m² teljesítményű szőnyegek energiatakarékosak.
 • Garancia: 20 év teljes körű garancia, a rendszer élettartama akár 30-50 év.

További Információk

A rampafűtési megoldásokkal kapcsolatos további részletekért látogasson el a Dimat honlapjára.

Következtetés

A Likewarm Fűtőszőnyeg ideális választás minden olyan helyszínre, ahol a téli időszakban a hó- és jégmentesítés kiemelt fontosságú. Az innovatív megoldások révén biztosítja a biztonságos és hatékony fűtést a kültéri területeken.

Likewarm Kültéri Fűtőszőnyegek: Tökéletes Megoldás a Téli Biztonságra az aszfalfűtésre

Fedezze fel a Likewarm magas teljesítményű kültéri aszfaltra tervezett fűtőszőnyegeit, amelyek kifejezetten járműfelhajtók, parkolóterek és teherautó-rámpák fűtésére lettek kialakítva. Ezek a szőnyegek nem csak hatékonyak, hanem stílusos és biztonságos megoldást is nyújtanak a téli időszak kihívásaira.

Fejlett Technológia: A 1960-as évek óta fejlődő fűtőszőnyeg technológiák ma már integrált hőelemekkel és szabályozási lehetőségekkel rendelkeznek, amelyek garantálják a hatékony működést. A halogénmentes, tűzálló HFFR borítás minden szőnyegen biztosítja a biztonságos használatot, míg a különféle méretek és a rugalmas telepítési lehetőségek lehetővé teszik, hogy minden területre tökéletesen illeszkedjenek.

Univerzális Alkalmazás: A fűtőszőnyegek ideálisak út-, járda-, és lépcsőfűtésre is. Különösen fontosak a rámpák és felhajtók fűtésében, ahol a balesetek megelőzése érdekében elengedhetetlen a jég- és hómentesítés. A beépített termosztát és érzékelők, mint a fagy-, eső- és hóérzékelők, segítenek az optimális hőmérséklet fenntartásában, így biztosítva a biztonságos közlekedést.

Fenntarthatóság és Gazdaságosság: A fűtőszőnyegek nem csak a környezeti terhelést csökkentik, hanem hosszú távú gazdaságosságot is kínálnak, köszönhetően az energiahatékony működésnek. Egy 250-300 W/m² teljesítményű szőnyeg jelentősen csökkenti az energiafelhasználást, miközben hatékonyan melegíti a felületeket.

Biztosított Jótállás: Minden fűtőszőnyegre 20 év teljes körű garancia érvényes, amely kiemeli a termék megbízhatóságát és minőségét. A rendszer élettartama akár 30-50 év is lehet, ami a fenntarthatóság és gazdaságosság mellett szól.

Likewarm fűtőszőnyegek: a hó- és jégmentesítés biztonságos és stílusos megoldása a téli hónapokban. További információért és a teljes termékskála megtekintéséért látogassa meg a Likewarm hivatalos weboldalát.