Szűrés
Felhasználás
Védettség

Kültéri termosztát

A kültéri termosztát a külső hőmérsékletet ellenőrzi, speciális szenzorokkal kombinálva elengedhetetlen eszközei az ereszcsatornák, csövek, csapok, fűtött kocsibeállók, járdák, térkő, illetve egyéb kültéri eszközök és elemek fagymentesítéséhez. Ezáltal a kültéri fagymentesítő rendszer csak indokolt esetben lép üzembe, mikor a hőmérsékleti érték és a nedvesség állapota megkívánja. Ez elengedhetetlen feltétele a gazdaságos és hatékony üzemeltetésnek.

 

A Dimat termosztát kínálata minőségi és megbízható eszközökből áll. 

7termék17

Kültéri burkolat, ereszcsatorna fagyvédelme

A kültéri burkolatfűtés és az ereszcsatorna fagymentesítése termosztátok segítségével történik, melyek külső érzékelőkkel rendelkeznek. Ezek az érzékelők mérik a burkolat vagy ereszcsatorna hőmérsékletét és nedvességét.

A kínálatunkban elérhető egy zónás és egy két zónás vezérlő is. A két zónás vezérlő segítségével két fűtési kör is összekapcsolható, például az autóbejáró és a garázs előtti tér fűtése, de egyetlen vezérlővel is irányítható a burkolatfűtés és az ereszcsatorna fagymentesítése.

A kültéri termosztát ideális választás a kültéri vízcsövek fagyvédelméhez. Ezzel az eszközzel nem pazarolhatjuk az áramot, mivel csak akkor kapcsol be, amikor szükség van rá. A kívánt hőfokot egy manuális tekerő gomb segítségével állíthatjuk be, vagy digitális termosztátot használhatunk, amelyet egy külső hőmérséklet érzékelővel és digitális kijelzővel programozhatunk. Ez a megoldás kiválóan alkalmazható nagy gazdaságokban és állatkertekben is az itatók vízellátásának szabályozásához.

A kínálatunkban megtalálható megfelelő eszközt mindenféle felhasználási területre. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre, és javasolják, hogy konzultálj velük a vásárlás előtt, hogy megtaláld a legmegfelelőbb megoldást.

+36 70 60 10 209