Szűrés
Felhasználás
Védettség

Kültéri termosztát

A kültéri termosztátok a külső hőmérsékletet ellenőrzik, speciális szenzorokkal kombinálva elengedhetetlen eszközei az ereszcsatornák, csövek, csapok, fűtött kocsibeállók, járdák, térkő, illetve egyéb kültéri eszközök és elemek fagymentesítéséhez. Ezáltal a kültéri fagymentesítő rendszer csak indokolt esetben lép üzembe, mikor a hőmérsékleti érték és a nedvesség állapota megkívánja. Ez elengedhetetlen feltétele a gazdaságos és hatékony üzemeltetésnek.

 

A Dimat termosztát kínálata minőségi és megbízható eszközökből áll. 

7termék17

Kültéri burkolat, ereszcsatorna fagyvédelme

 

A kültéri burkolatfűtés és a csatorna fagymentesítő fűtését az ETR2 és ETO2 termosztát külső érzékelők segítségével végzi el, melyek mérik a fűtendő burkolat, vagy ereszcsatorna hőmérsékletét és nedvességét. 

 

A kínálatban egy zónás ETR2 és két zónás ETO2 vezérlő is megtalálható. A két zónás vezérléssel kombinálható két fűtési kör, például autóbejáró és garázs előtti tér burkolatainak fűtése, de lehet a burkolat fűtést és a csatorna fagymentesítő fűtést is egy vezérlővel irányítani. 

 

Vízcsövek fagyvédelme

 

Az IP 55 tökéletes választás a kültéri vízcsövek megvédésére. Ezzel az eszközzel nem pazarolunk áramot, mert csak akkor lép működésbe, ha valóban szükséges. Egy manuális tekerő gomb segítségével a kívánt hőfokra állíthatjuk. Az ETN4 termosztát is ezt a funkciót látja el egy külső hőmérséklet szenzor segítségével digitális kijelzőn tudjuk a kívánt értéket megadni akár programozásnak megfelelően. Nagy gazdaságokban és állatkertekben is jól teljesítenek az itatók vízellátásánál. 

 

A Dimat kínálatában megfelelő céleszközt találhatsz, mindenféle felhasználási módra. Természetesen kollégáink a rendelkezésedre állnak, javasoljuk, hogy egyeztess velük vásárlás előtt. +36 70 60 10 209