Szűrés

Kültéri Fűtőszőnyeg térkő alá

 

A Likewarm Kültéri Fűtőszőnyegek: Hatékony Megoldás Térkő és Gépkocsibejárók Alá

A Likewarm 300-400 W/m2 kültéri fűtőszőnyegek új dimenziót nyitnak a kültéri burkolatfűtés terén, lehetővé téve a gépkocsifeljárók, parkolóhelyek és rakodórámpák hatékony téli fűtését. Ezek a modern fűtőszőnyegek, melyek aszfaltba és beton alá egyaránt telepíthetők, kiemelkednek a hagyományos fűtési megoldások közül a hatékonyságukkal és költséghatékonyságukkal.

Fűtőszőnyeg Alkalmazási Lehetőségei

Likewarm kültéri fűtőszőnyegek kiválóan alkalmasak a hó- és jégolvasztásra, különösen olyan területeken, ahol a téli csúszásveszély jelentős kockázatot jelenthet. Ezek a fűtőszőnyegek 3 cm-nél vastagabb burkolatok alatt is hatékonyan működnek, és a 6-8 cm-es kültéri burkolatfűtésre tökéletes megoldást nyújtanak.Több esetben így is ismerheti:rámpa fűtés,járda fűtés,lépcső fűtés További részletekért látogasson el ide: Dimat Rámpafűtés.

Technológiai Előnyök

Anyag és Tartósság: A fűtőszőnyegek HFFR (Halogen-Free Flame Retardant) anyagból készülnek, amely biztosítja a tűzállóságot és hosszú távú tartósságot a kültéri használat során.

Egyszerű Telepítés: A fűtőszőnyegek nem igényelnek rögzítő elemeket, ami jelentősen csökkenti a telepítési időt és növeli a rugalmasságot a különböző burkolati munkák során.

Automatizált Vezérlés: A fűtőszőnyegek termosztáttal és szükség esetén fagy-, eső- és hóérzékelőkkel vannak felszerelve, így a rendszer csak akkor aktiválódik, ha ténylegesen szükség van a fűtésre.

Gazdaságosság és Hatékonyság

A Likewarm fűtőszőnyegekkel történő fűtés költséghatékony, mivel csak a szükséges időszakokban működnek, csökkentve ezzel az energiafogyasztást. A hosszú távú megtakarítások mellett a rendszer hozzájárul a burkolat élettartamának meghosszabbításához is, elkerülve a fagy okozta repedéseket és károkat.

Telepítési Útmutató és Karbantartás

A fűtőszőnyeg telepítése előtt és után a lefektetni kívánt kábelek ohmnikus és szigetelési ellenállását mindig ellenőrizni kell. Fontos, hogy a kábeleket soha ne vágják el, ne toldják, és ne keresztezzék egymást. A telepítési folyamat során figyelemmel kell lenni a környezeti hőmérsékletre is, mivel 5°C alatt a kábelek nem fektethetők le.

Összefoglalás

A Likewarm kültéri fűtőszőnyegek ideális megoldást kínálnak a téli hónapok kihívásaira, biztosítva a gépkocsibejárók, járdák és lépcsők fagymentességét. A rendszer automatikus működése és a magas szintű biztonsági intézkedések révén a fűtőszőnyegek nemcsak hatékonyak, hanem rendkívül megbízhatóak is.

További információkért és szakértői tanácsadásért keresse fel a weboldalát vagy hívja közvetlenül a Dimat szakértőit a +36 70 601 0209-es telefonszámon.

A Snowtec és