Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kedvezmény
Elérhetőség

Cégnév / Név:
Dimat Fűtéstechnika Kft.
Cím:
7627 Pécs, Pósa Lajos u. 39. (nincs ügyfélfogadás, csak székhely)
Személyes átvétel itt:
7634 Pécs Nagy-Berki út 5.(RAKTÁR! Csak előre egyeztetve fogadunk ügyfeleket)
Telefon:
Áruház neve:
Dimat Fűtéstechnika Kft.
Adószám(Cég esetén kötelező):
14816437-2-02
EU adószám:
HU14816437
Cégjegyzék szám:
02-09-074325
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Pécsi városi bíroság
Működési engedély száma:
227/2012
Nyilvántartásba vétel dátuma
2012
Nyilvántartásba vevő jegyző:
Dr Bíró Károly
Bankszámlaszám:
1091 8001 0000 0074 9103 0028
IBAN:
HU 07 1091 8001 0000 0074 9103 0028
Kapcsolattartó neve:
Miklós Attila
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-70/601-02-09
Kapcsolattartó e-mail címe:
Webhosting szolgáltató:
UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
A minimum rendelés összege:
Nettó 100 Ft
Szállítás
GLS futárszolgálat
gls
A GLS kivételes minőségű csomagszállítási szolgáltatást nyújt. Mint az európai piac egyik vezető futárszolgálata, garantálja a precíz átfutási időt és a kifogástalan csomagkezelést. A modern, felhasználóközpontú IT-támogatás és a testreszabott, rugalmas megoldások gondoskodnak róla, hogy minden szállítmány simán és problémamentesen érkezzen meg célállomására.
Amennyiben utánvétes küldeményt választ nagy értékben, a 200.001-499.999.- ft közötti értékhatáron belül, a rendszerünk bruttó 1%-os utánvétkezelési költséget számít fel.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
1  Ft
49 999  Ft
1 999 Ft
50 000  Ft
-
ingyenes
Fizetés
Utánvét (készpénz, bankkártya a futárnál)
A szolgáltatás keretében egy futár fogja kiszállítani az árut az Ön otthonába, melyet előre egyeztetett három órás idősávban, az Ön számára legkényelmesebb módon fog megtenni. A futárnak történő fizetés rugalmasan igazodik az Ön igényeihez: választhatja a készpénzes fizetést vagy a bankkártyás tranzakciót, az Önnek legmegfelelőbb módon.

Az Ön kényelme érdekében a rendszer emailt és SMS-t is küld a futár érkezése előtt, így Ön mindig tájékozott lesz a kiszállítás állapotáról. Ez a megoldás különösen kényelmes azok számára, akik nem tudják előre megtervezni a napjukat, és nehezen tudnak időpontot egyeztetni. A három órás idősáv lehetőséget biztosít arra, hogy az ügyfél a saját napirendjéhez igazodva válassza ki a kiszállítás időpontját, így minimalizálva az esetleges kellemetlenségeket.

Ez a rugalmasság és a személyre szabott szolgáltatás teszi lehetővé, hogy az ügyfelek kényelmesen, a saját otthonukban fogadhassák a rendeléseiket, miközben kiválaszthatják azt a fizetési módot, amely a leginkább megfelel nekik. Az ilyen típusú szolgáltatások egyre népszerűbbek a fogyasztók körében, mivel időt és energiát takarítanak meg számukra, és lehetővé teszik, hogy a vásárlás a lehető legzökkenőmentesebben történjen.
Bankkártyás fizetés BARIONnal
A Barion egy elektronikus fizetési megoldást kínáló szolgáltatás, mely lehetővé teszi az online vásárlások egyszerű és biztonságos lebonyolítását. A felhasználók a Barion mobilalkalmazásán keresztül vagy közvetlenül a weboldalon keresztül fizethetnek bankkártyával, anélkül, hogy a kereskedő látná a kártyaadatokat. A Barion rendszere többféle pénznemet és nyelvet is támogat, így sokoldalú megoldást kínál mind az eladók, mind a vásárlók számára. Ezen túlmenően az azonnali tranzakció visszaigazolás biztosítja a gyors és gördülékeny fizetési folyamatot.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Átutalás (díjbekérőt küldünk)
A megrendelés beérkezését követően rövid időn belül elküldjük Önnek a díjbekérőt vagy a számla másolatát, hogy az utalást gördülékenyen le tudja bonyolítani. Ha átutalással szeretné kiegyenlíteni a számlát, fontos, hogy az utalás közlemény rovatában adja meg a számla sorszámát. Például: E-DIMAT-2023-1234. Ennek megadásával biztosítja, hogy befizetése gyorsan és pontosan azonosításra kerül a rendszerünkben, és a csomagját mielőbb továbbíthassuk a csomagoló állomásra.
Más információ nem kell a közleménybe!
Bankkártya
A fizetés a Teya zárt és biztonságos rendszerén belül történik, ahol több nyelvi opció közül is választhat. A rendszer azonnal megerősíti a tranzakciót, garantálva a gyors és biztonságos fizetési élményt mindenkinek.
https://www.borgun.com/hu
Utánvét fizetés nagy értékű küldeményekre
Ez a szolgáltatás a 200.001-499.999.-ft értékű küldemények utánvétek kezelésére szolgál.
Természetesen a szolgáltatás rendelésekor a futárnál is tud kártyával fizetni.
A futárjaink biztonsága nagyon fontos számunkra, nem szeretnénk ha a túl sok pénz miatt is valami történne velük.
Ne feledje ha ha előre utalást vagy bankkártyás fizetést választ rendeléskor a szolgáltatás ingyenes lesz.
Amennyiben van lehetősége az oldalon való fizetésre kérem használja azt.

 


Bankkártyás fizetési tájékoztató: Link

Kedvezmény
Kedvezmény az összes eddigi rendelés összege alapján
Megrendelés végösszeg
Kedvezmény
0  Ft
-
-
Adatvédelmi nyilvántartási szám:NAIH-73857/2014.