Szűrés
Felhasználás
Szélesség
Termosztát típus

SOPRANO fűtőpanel

A Soprano a francia minőség és innováció csúcsa, köszönhetően a legendás Thermor gyártásának. Új generációs, ám mégis költséghatékony elektromos fűtőpaneleinkkel nem csak a hideg ellen védekezik, hanem stílust is cselez otthonába. Beépített elektronikus termosztátunkkal a Soprano egyben elegáns és praktikus választás. Egyszerű telepítéssel az otthona melegebbé válik egy nap alatt – legyen az  lakás, vidéki nyaraló vagy modern iroda. Soprano: Azonnali meleg, örökös stílus!

6termék16

 

Thermor Soprano Sense2 Wifi – Az igényesség és a funkcionalitás találkozása

Modern, dizájnos és minőségi elektromos fűtőpanelekre vágyik? Itt az idő, hogy megismerkedjen a Thermor legújabb innovációjával, a Soprano Sense2 Wifi 2in1 HD-vel! Az innovatív prémium HD panel, Ecoboost funkcióval, infravörös jelenlét érzékelővel és WIFI kapcsolattal távoli eléréshez, 1000-1500-2000 Watt teljesítményekben várja Önt. Ha minőséget és modern megjelenést keres, akkor a Soprano Sense2 Wifi 2in1 HD az Ön számára tökéletes választás!

Öt év teljes körű jótállás alatt biztosítjuk, hogy ezen elektromos fűtőpanelek maximálisan megfeleljenek a kor elvárásainak. Laposságukkal és falhoz simuló kialakításukkal a legmodernebb sokfunkciós elektronika, gyors felfűtés és gazdaságos üzemeltetés kényeztetik Önt.

Ez a francia szakértő által kifejlesztett elektromos radiátor hosszú élettartammal, modern vonalakkal rendelkezik. Könnyen a falra szerelhető és bárhol használható, így tökéletesen illeszkedik az Ön otthonába. A könnyű kezelhetőség és programozhatóság mellett az IP24 védelme lehetővé teszi, hogy még fürdőszobában is biztonságosan használhassa.

Maximális biztonság: beépített hővédő kapcsolóval (túlmelegedés ellen) és FDS szenzorral (borulás érzékelő). A készülék tartólábai opcionálisan hozzáadhatók, így mobillá tehető.

A formatervezett rácsozat, a csúcskategóriás fűtőelem és az alumínium diffúzor egyenletes hőleadást biztosít. HD fűtőpanelként a Soprano Sense2 Wifi 2in1 HD szórt és konvekciós hőt egyaránt kínál.

A digitális vezérlés, melynek négy üzemmódja van (Kézi/Program/Auto/Wifi), valamint az elektronikus termosztát a maximális komfort érdekében készült. A WIFI módban bárhol figyelemmel kísérheti a helyiséghőmérsékletet, fogyasztást, és távolról állíthatja a kívánt hőmérsékletet vagy programozást. Auto üzemmódban pedig az Ön jelenlétének függvényében intelligensen szabályozza a fűtést.

 

A vezérlése is gyerekjáték

Digitális, többfunkciós vezérlője számos funkciót tesz elérhetővé

Programozható digitális termosztát- 3 üzemmód: kézi, program, auto

Auto üzemmódban intelligensen szabályozza a fűtést jelenlét függvényében, infravörös szenzora segítségével. Program üzemmódban a hét minden napjára, életritmusunknak megfelelően be tudjuk programozni. Csak kézi üzemmódban is használható, programozás nélkül. 0,1 ° C érzékenységű termosztát