Duct Tape üvegszál erősítésü ragasztó szalag
Duct Tape üvegszál erősítésü ragasztó szalag
3 490 Ft

Duct Tape üvegszál erősítésü ragasztó szalag

Felhasználás
fűtőfilm alkatrészek
Raktáron több mint 10db
Termék megtekintések száma: 8629
Termék megtekintések száma: 7
Termék megtekintések száma: 13
bruttó
3 490 Ft
Egységár: 70 Ft/méter
A vásárlás után járó pontok: 35 Ft

Az öntapadó ragasztószalag az 1900-as évek első fele óta könnyíti meg az építkezők, barkácsolók dolgát. Azóta a technológiai fejlődésnek köszönhetően számtalan célra rengetegféle ragasztószalagot érhetünk el. Lakossági felhasználásra az egyik legtartósabb a Duck tape. Ennek üvegszál erősítésű változatát kínálja a webshopunk.

 

Az üvegszálas megerősítés lehetővé teszi, hogy a ragasztószalag megfelelően szigeteljen, ezáltal alkalmas legyen arra, hogy az elektromos padlófűtés telepítésénél alkalmazzuk. Emellett ez a ragasztószalag nem szakad el, szilárd, ugyanakkor könnyen vágható.

 

A Duck tape [1] közismert azok körében, akik könnyen téphető, jól szigetelő, széles ragasztóanyagot keresnek, de a fűtőfólia vagy fűtőfilm telepítéséhez is nélkülözhetetlen. Miután a helyiség méreteinek megfelelően kiszabtuk a fűtőfilmet, a két oldalán futó rézcsíknál szétfeszítjük a fóliát, és a rézcsíkhoz rögzítjük a csatlakozót. A csatlakozót krimpeléssel tudjuk a fűtőfóliához erősíteni. Ezután szigetelőszalaggal szigeteljük

 

[1] Eredetileg Duct TapeÁraink Bruttó árak és tartalmazzák az általános forgalmi adót

Adatok
Rögzítés
öntapadó
Cikkszám / GTIN
5060921990021
Tömeg
410 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír! Véleményt írok!