Szűrés
Felhasználás
Szélesség
Típus
Termosztát típus

GLAMOX fűtőpanel Vizes helyiségekbe IP24

Glamox TPVD Fűtőpanelek: Az Optimális Választás Vizes Helyiségekhez

Amikor a fürdőszobai fűtésre gondolunk, az eszünkbe juthatnak a kondenzáció és a nedvesség kihívásai. A Glamox pontosan erre a problémára kínál megoldást a TPVD vízmentes fűtőpanelekkel.

Kettős Szigetelés: A TPVD széria egyik kiemelkedő tulajdonsága a kettős szigetelés, amely biztosítja, hogy a panel teljesen biztonságos legyen még magas páratartalmú helyiségekben is.

Digitális Termosztát: A fűtőpanelek egy modern és intuitív digitális termosztáttal vannak ellátva. Ezzel a termosztáttal könnyedén beállíthatjuk és monitorozhatjuk a kívánt hőfokot, garantálva ezzel a kényelmes és egyenletes hőmérsékletet.

Változatos Teljesítmény: A TPVD fűtőpanelek több különböző teljesítményben érhetők el, így minden helyiség méretéhez és igényeihez illeszkednek. Választhatunk 400w, 600w, 800w és 1000w között.

Megbízható Hatékonyság: Bár a TPVD kialakítása kifejezetten a fürdőszobákra és vizes helyiségekre fókuszál, a hatékonysága nem hagy semmilyen kompromisszumot. Mivel a kialakítása megegyezik a Glamox más modelljeivel, ugyanolyan magas szintű melegítési teljesítményt kínál, amelyre a Glamox már régóta ismert.

Összefoglalva, a Glamox TPVD fűtőpanelek tökéletes választást kínálnak minden olyan helyiséghez, ahol a nedvesség és a kondenzáció kihívást jelenthet. Ezzel a szériával bátran és gond nélkül élvezhetjük a meleget és a kényelmet a fürdőszobában vagy bármely más vizes helyiségben.

12termék112

GLAMOX - A Modern Fűtési Megoldások Forradalma

Az Ön otthona megérdemli a legjobbat. A GLAMOX elektromos fűtés garantált melegséget és magas komfortérzetet kínál még a leghűvösebb hónapokban is.

Ezen rendkívüli fűtési rendszert Norvégia kemény téli körülményei között kívánja megállni a helyét, ahol a megfelelő fűtés nem csak luxus, hanem életbevágóan fontos.

A GLAMOX hosszú és megbecsült történelemmel rendelkezik, hiszen 1960 óta készítenek és értékesítenek elektromos fűtőpaneleket világszerte. Sikerüket nem csak Európában, hanem Ázsiában is elismerték, több mint egymillió elégedett vásárló bizonyítja a márka kiválóságát.

Stílus és Funkció: A GLAMOX dizájnja a skandináv minimalizmust és az időtálló eleganciát ötvözi, kifinomult, fehér és áramvonalas kialakítással, amely minden enteriőrben érvényesül.

A GLAMOX Működése

Az innováció a fűtőpanel szívében rejlik. A hideg levegő a panel alján áramlik be, majd a belső lamellás fűtőegységen melegszik fel és a panel tetején áramlik ki. Az egyszerű, de hatékony termodinamika elve alapján működik, így nincs szükség semmilyen ventilátorra vagy különleges alkatrészre.

Vezérlés: A fűtőpanel intelligens processzorral rendelkezik, amely folyamatosan monitorozza a környezeti hőmérsékletet, és optimalizálja a fűtési ciklust. Ennek eredményeként a panel rendkívül energiahatékonyan működik.

GLAMOX Fűtőpanel Telepítés és Üzembe Helyezés

Kiváló választás bármilyen helyre, legyen az lakás, ház, üzlet vagy nyaraló. Egyszerű és kényelmes telepítés jellemzi, nincs szükség szakemberre.

GLAMOX Méretek és Választék

Válassza ki az igényeihez legjobban illeszkedő modellt! Kínálatunkban számos méret és teljesítmény áll rendelkezésre, köztük a TPVD széria, amely különösen vizes helyiségek számára lett tervezve.

Hogyan Válassza ki a Tökéletes Fűtőpanelt?

Használja kalkulátorunkat az ideális fűtőpanel kiválasztásához! Csak adja meg a helyiség méretét, és mi segítünk az optimális döntés meghozatalában.

Hogyan Szerezhető Be a GLAMOX Fűtőpanel?

  • Online rendeléssel webáruházunkban.
  • Emailben a info@dimat.hu címen.
  • Telefonon a 06 (70) 601 0209-es számon.

GLAMOX FŰTŐPANEL - Kezelési Útmutató

Mindig igazoljuk vissza megrendeléseit. Csomagszállító partnerünk, a GLS gondoskodik a gyors és biztonságos kiszállításról.