Szűrés
Felhasználás
Szélesség
Típus
Védettség
Termosztát típus

Glamox fűtőpanel 18cm

Szűk helyekre tökéletes, de a dizájnja miatt sem érdemes elrejteni. Prémium minőségű, ívelt kialakításával azonnali melegséget cselez a térbe. A letisztult, fehér formavilága egy igazi stílusikon. Pontos hőszabályozás, számtalan programmal, és a mellékelt konzollal könnyedén felszerelhető. Elérhető több teljesítményben: 300w-tól 1400w-ig.

15termék115

GLAMOX FŰTŐPANEL TLO Széria - A Megbízható Északi Melegség

Bevezetés

A GLAMOX elektromos fűtőpanelek a hideg északi szeleken, Norvégia hegyei között születtek, ahol a meleg nem luxus – alapvető szükséglet. Immár 1960 óta északon és a világ számos pontján működnek ezek a kifinomult eszközök, egymillió fölötti éves eladásukkal bizonyítva a felhasználók elégedettségét.

Stílus & Dizájn

Skandináv minimalizmus, örök divat. A GLAMOX fehér, áramvonalas formavilágával nemcsak funkcionális, de lakberendezési tárgyként is megállja a helyét.

A Működés Lényege

A GLAMOX titka egyszerű: a hideg levegő beáramlik alul, áthalad a lamellás fűtőegységen, majd a meleg levegő már felül távozik, melegítve a helyiséget. Nincsenek felesleges alkatrészek, csupán a termodinamika törvényei irányítják. A vezérlőegység pedig precízen szabályoz, optimalizálva az energiafogyasztást.

Szerelés & Beüzemelés

A GLAMOX egyszerűsége nem csak a működésében rejlik. Otthonába, üzletébe vagy nyaralójába könnyedén felszerelheti, egy konnektorba csatlakoztatva máris élvezheti a meleget. Nincsenek rejtett költségek, csak a meleg.

Méretek & Opciók

A panelek változatos méretben és teljesítményben elérhetőek, magasságuk 18 vagy 35 cm lehet. A speciális "TPVD" széria kettős szigetelésével pedig a vizes helyiségekben is biztonságosan használható.

Melyiket Válasszam?

Helyiségének méretei alapján online kalkulátorunk segít a legmegfelelőbb panel kiválasztásában.

Rendelés & Szállítás

Webshopunkon keresztül egyszerűen megrendelheti a kiválasztott fűtőpanelt, de emailben és telefonon is állunk rendelkezésére. Minden rendelést pontosan és gyorsan visszaigazolunk. A GLS csomagszállító segítségével pedig rövid időn belül otthonában lesz a kiválasztott termék.

GLAMOX FŰTŐPANEL – A Minőségi Meleg Garanciája.

A meleget sosem kellene kompromisszumokkal elérni. Válassza a GLAMOX minőséget!