Termékajánló
Látogató számláló
0
4
8
8
5
9
2
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás

TOP termékek
Termék részletek

PHC15-12 Fagyvédelmi fűtőkábel 12 méter

Összehasonlítás
PHC15-12 Fagyvédelmi fűtőkábel  12 méter
Raktárkészletünk jelenleg: 15 db
27 990 Ft
Adatok   
Felhasználás:
Cső, kerti csap, öntöző rendszer, itató rendszer fagyvédelem
Hosszúság:
12 méter
Teljesítmény / folyóméter:
15 Watt
Teljesítmény / Watt:
180 Watt
Teljesítmény / Amper:
0.78 A
Feszültség:
230 V
Termosztát:
Beépített, automatikusan kapcsol

 

PHC15-12 Fagyvédelmi fűtőkábel 12 méter

 

12 méter hosszú fagyvédelmi fűtőkábel kültéri vízcsövek, kerti csapok, öntözőrendszerek, egyéb vízvezetékek megóvására szolgál. 180 Watt teljesítményű.

 

Kelet-Közép-Európában nem ritkák a mínusz 10-15, de akár mínusz 20 fokos hőmérsékletű téli napok sem. A fagy, jég pedig komolyan igénybe veszi a kültéri berendezéseket, szerelvényeket. Ősszel nem egy kerttulajdonos küzd azzal, hogy alaposan téliesítse például a kerticsapot vagy az öntözőrendszert, azonban ez nem mindig sikerül tökéletesen. Egy csőtörés pedig óriási kiadásokat okozhat: mind az elfolyt víz, mind a járulékos károk (például egy fal felázása) tekintetében.

 

Ha Önnek is elege van a fagymentesítés nyűgjeiből, ha meg akarja óvni a kerticsapot, egyéb vízvezetékeket, öntözőrendszereket, kültéri csöveket, akkor a megoldás a kültéri fagyvédelmi fűtőkábel. Ez a termék a cső-vízvezeték mellett fut, és nem engedi, hogy a csőben levő víz hőmérséklete egy adott érték alá csökkenjen. Fagyvédelmi fűtőkábeleink 1-től 25 méterig széles választékban kaphatók. Belső termosztáttal vannak ellátva, amely a csőben levő víz hőfokától függően kapcsol be vagy ki. A vezeték dupla szigetelésű, így biztonságos.

Hasonló termékek
Vélemények