Szűrés
Felhasználás
Szélesség
Termosztát típus
Szín

Adax Wifi Compact fűtőpanel

Adax Wifi Compact - A Norvég Okosság Miniatűr Formában

Az Adax a skandináv minőség és dizájn mellett ezúttal a praktikumra helyezte a hangsúlyt, bemutatva az Adax Wifi Compact modelt. Ez az új kialakítás kifejezetten azok számára ideális, akiknek fontos a helytakarékosság, de nem szeretnének lemondani a modern és okos technológiáról.

Miben különbözik az elődjétől? Bár az Adax Wifi Compact működésében és vezérlésében hű maradt az elődhöz, kompakt méreteivel kiemelkedik a palettáról. Tökéletes választás kisebb helyiségek, folyosók, vagy olyan területek fűtésére, ahol a nagyobb méretű panelek nem lennének praktikusak.

Stílus és Funkció Kéz a Kézben Az Adax Wifi Compact nem csak funkcionalitásában, de dizájnjában is meggyőző. Az előd jellegzetes és elegáns formavilágát megőrizve, ebben a modellben a minimalizmus és a modernitás találkozik. Ráadásul az okostelefonos vezérlés a már jól ismert applikáción keresztül továbbra is egyszerű és intuitív.

Az Adax Wifi Compact fűtőpanel a legjobb választás azok számára, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni sem a térhasználat, sem a minőség és stílus terén.

21termék121