Szűrés
Felhasználás

ADAX fűtőpanel

7termék17

ADAX elektromos fűtőpanelek

Szeretné az egész fűtésrendszerét akár egy nap alatt kiépíteni? Szeretne egy megbízható, sok évig használható készüléket és kiszámítható fűtést? Fontos, hogy a készülék esztétikus legyen? Mindezt kedvezőbb áron, mint ha az egész lakást fúrni, vésni kellene?

Ha igen, akkor itt az idő, hogy megismerkedjen az ADAX elektromos fűtési rendszer előnyeivel.

Az Adax a technológiai fejlődés zászlóshajója. 1948 óta van jelen a piacon, és számos díjat nyert már az innováció terén. Az Adaxnak köszönhetően a norvégok már évtizedek óta a kanapén hátradőlve élvezhetik a kellemes meleget. Ön miért vesződne tovább a kazánnal?

 

Elektromos fűtés?!

De hiszen az elektromos fűtés nem a legolcsóbb!

Valóban, de a kivitelezési egyszerűsége, kiszámíthatósága és biztonsága miatt egyre többen választják ezt a fűtéstípust. Az elektronikai ipar fejlettségének köszönhetően az elektromos fűtésé a jövő.

No de miért?

Mert azon túl, hogy léteznek olyan elektromos készülékek, amelyek korszerűek, biztonságosak megbízhatóak, kifinomult vezérléssel rendelkeznek, és 5 év cseregaranciával kaphatóak, valamint alacsonyabb beruházási költségek mellett építhető ki a rendszer mint a gázfűtés, kevesebb takarítást von maga után a beépítés. Az Adax fűtőpanel akár 24 óra alatt kiépíthető, és használatba helyezhető.

Az Adax NEO az elektromos fűtőpanelek közül is kiemelkedik küllemével, minőségével. Termosztátja pedig olyan precíz, amit 20 éve még csak erőművekben használtak. Felmelegszik a beállított értékre, és kikapcsol. Visszahűl a helyiség 1 Celsius fokot és bekapcsol. A ma embere egyetlen másodperc időveszteséget is képes katasztrófaként megélni: az Adax fűtőpanel nem hagyja, hogy az Ön figyelmét a lakás fűtése terelje el.

 

Mi lesz, ha áramszünet van?

A XXI. század technológiája és a fogyasztóvédelem erőteljes hangja miatt nehezen képzelhető el, hogy az áramszolgáltató napokra ne oldaná meg az ellátást. legfeljebb néhány órás áramszünetek fordulnak elő.

 

Hogyan működik?

Az ADAX fűtőpanel nem hagyományos izzószállal működik, melyet korábban megszoktunk, hanem egy kerámia magos speciális fűtőbetéttel, amely az izzószálaknál jóval alacsonyabb hőmérsékleten működik (250 Celsius felületi hőmérséklettel). A fűtésteljesítményt precíz elektronikus vezérlés szabályozza.

Ha az ADAX önálló fűtésként üzemel, kívánt hőmérséklet elérése után ki- bekapcsol, csak akkor közöl hőt, amikor arra szükség van.

 

További megtakarítás érhető el a takarékfunkciók használatával:

Érdemes kihasználni a vezérlő adta takarékossági lehetőségeket, ugyanis ezekkel további energiamegtakarítás érhető el azáltal, hogy amikor nem tartózkodunk a helyiségekben, például munkaidőben, nem kell ugyanazt a hőmérsékletet tartani, mint egyéb esetben. A vezérlés szabályozza a komfort és takarékhőmérséklet beállításait.

 

A fűtőpanel maximálisan igazodik az Ön igényeihez, hosszú távon az elvárt minőségű komfortérzetet biztosítja.

 

Miért választják partnereink az ADAX NEO elektromos fűtőpanelt?

Bárhol, ahol áram van, akár 1 nap alatt kiépíthető!

Nem kell tartani az egyre magasabb gázszámláktól!

Tiszta, biztonságos, egyszerűen kezelhető, maximálisan kiszámítható fűtésrendszer!

Régi fűtési rendszerét gyorsan újra cserélheti, ezáltal időt takaríthat meg!

Lakás, vagy hétvégi ház fűtése, egyedi körülmények között is megoldható!

Nem igényel évenkénti felülvizsgálatot!

Minden fűtőpanelre 5 év teljes körű garanciát vállalunk!

 

GLAMOX fűtés – Hogyan juthat hozzá a fűtőpanelekhez?

Megrendelheti internetes üzletünkben a termékek kosárba helyezése alatt,

  • Leadhatja megrendelését közvetlenül emailben info@dimat.hu -mail címre,
  • Vagy keresse kollégánknak telefonon a 06 (70) 601 0209 ügyfélszolgálati számon.

GLAMOX FŰTŐPANEL HASZÁLATI ÚTMUTATÓ

Minden megrendelést visszaigazolunk szóban és írásban egyaránt.

A megrendelt árut a GLS csomagszállító partnerünk fogja Önnek eljuttatni.