Szűrés
Felhasználás
Szélesség
Védettség
Termosztát típus
Szín

Adax neo fűtőpanel 18 cm

 


A norvég fűtőtechnológia csúcsterméke

Amikor a minőségi és stílusos otthoni fűtésről beszélünk, a norvég fűtőpanel család kitűnik a tömegből. Egy olyan termékkel van dolgunk, ami az északi precizitást és design-t ötvözi, melynek eredménye egy kivételes minőségű és rendkívül stílusos fűtőpanel.

Letisztult dizájn és kifinomultság Ez a fűtőpanel a 18 cm-es magasságával keskeny, elegáns formát kínál. Az öt elérhető alapszín lehetőséget nyújt arra, hogy minden belső térhez a legjobban illeszkedő színt válasszuk, legyen az modern vagy hagyományos stílusú.

Kiemelkedő technológia és környezettudatos működés A panel belsejében található speciális kerámia magos fűtőbetét garantálja az egyenletes és hosszantartó meleget. Mivel nincs ventilátor a készülékben, a légtérben lévő port nem keveri fel, így egy egészségesebb környezetet biztosít a lakók számára. A precíz beépített termosztát hozzájárul az energiahatékony működéshez, ami nem csak a környezetnek tesz jót, de a rezsiköltségeket is mérsékli.

Rugalmas felhasználás és könnyű telepítés Akár önálló, akár kiegészítő fűtésként is remekül használható, így minden igényt kielégít. A fali konzolnak köszönhetően egyszerűen oldalfalra szerelhető, így nem igényel komplikált beavatkozást vagy különösebb műszaki hozzáértést. A 800W és 1000W közötti választható teljesítményspektrum pedig biztosítja, hogy minden helyiségben a legmegfelelőbb hőmérsékletet érjük el.

15termék115

Az ADAX elektromos fűtőpanelek az egyszerűség és megbízhatóság jegyében készülnek, és tökéletes választások lehetnek azok számára, akik a hagyományos fűtésrendszerekkel szemben más alternatívát keresnek. Megbízhatóság, dizájn és költséghatékonyság egyben – nézzük meg, mit kínál az ADAX!


Egyszerű és gyors telepítés Mindenki azt szeretné, hogy a fűtésrendszere könnyen és gyorsan telepíthető legyen. Az ADAX elektromos fűtőpanelekkel ez lehetséges. Akár egy nap alatt kiépíthető a rendszer, nincs szükség bonyolult munkálatokra vagy átalakításokra.

Megbízhatóság évtizedek óta A norvég gyártású ADAX már 1948 óta a piacon van, és azóta is azon dolgozik, hogy a legjobb elektromos fűtési megoldásokat kínálja. A sokéves tapasztalat és a folyamatos fejlesztés garantálja a termékek minőségét és hosszú élettartamát.

Modern technológia és kiváló minőség Az ADAX NEO elektromos fűtőpanel a legújabb technológiai megoldásokkal készül. A kerámia magos speciális fűtőbetét biztosítja az egyenletes hőeloszlást, és a precíz elektronikus vezérlés révén pontosan és energiatakarékosan működik.

Takarékosság mindenekelőtt Bár az elektromos fűtés nem a legolcsóbb működési formája a fűtésnek, az ADAX fűtőpanelek kiváló energiahatékonysága és a különböző takarékos módok lehetővé teszik, hogy jelentős összegeket takarítsunk meg a hosszú távú üzemeltetés során.

Biztonság és garancia Az ADAX fűtőpanelek biztonságosak és egyszerűen kezelhetőek. Minden panelre 5 év teljes körű garancia vonatkozik, ami tovább erősíti a vásárlók bizalmát a termék iránt.

Elegáns kialakítás minden enteriőrhöz A modern és letisztult dizájnú ADAX NEO fűtőpanelek kiválóan illeszkednek minden otthonba, legyen az modern vagy hagyományos stílusú. A panel kialakítása nem csak funkcionális, de esztétikailag is vonzó, így az otthon melegét nem csak a hőmérséklet, hanem a látvány is biztosítja.


Összefoglalva, az ADAX elektromos fűtőpanelek tökéletes választás mindenki számára, aki egy modern, megbízható és költséghatékony fűtési megoldást keres. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és válassza az ADAX minőséget!