Szűrés
Felhasználás
Szélesség
Magasság
Típus
Termosztát típus
Szín

Adax Neo Wifi fűtőpanel

ADAX NEO WiFi Fűtőpanel – A Norvég Minőség Érintése a Modern Technológiával

Az ADAX, Norvégia büszkesége, az otthonok melegét és kényelmét egy elegáns, modern fűtőpanelben nyújtja Önnek.

Önvezérlés a tenyerében

Az ADAX NEO WiFi termosztátja az okostelefonos alkalmazásnak köszönhetően távolról is irányítható. Így, ha úton van haza, már előre beállíthatja az ideális hőmérsékletet, és otthona meleg környezetben fogadja.

Hatékonyság és Tisztaság

A kerámia magos speciális fűtőbetét az energia hatékony hőleadás garanciája. Nincs szükség ventilátorra, így a port sem kavarja fel, ami különösen az allergiások számára előnyös. Ráadásul az ADAX NEO zajtalanul működik, nem zavarva a mindennapi tevékenységeket és a pihenést.

Letisztult Design és Egyszerű Telepítés

Az ADAX NEO karcsú kialakítása – legyen az 18 cm vagy 33 cm magasság – nem csak esztétikus, de helytakarékos is. A fali konzollal egyszerűen és gyorsan felszerelhető, így azonnal élvezheti a melegséget.

Széles Választék

Legyen szó kisebb helyiségekről vagy nagyobb terekről, az ADAX NEO kínálatában talál 400, 600, 800, 1000, 1200, 1400 és 2000W teljesítményű modelleket is.

Ismerje meg az ADAX NEO WiFi Fűtőpanelt – ahol az északi minőség és a 21. századi technológia találkozik, hogy otthona még melegebb és okosabb legyen.

46termék146

Az ADAX elektromos fűtőpanelek modern megoldást kínálnak a fűtési kihívásokra.

Könnyű telepítés, prémium minőség

Képzeljen el egy olyan fűtési rendszert, amelyet pillanatok alatt telepíthet és évtizedekig bízhat benne! A design is számít? Mi ezt kínáljuk - és mindezt kedvező áron, fúrás és vésés nélkül.

ADAX - Az elektromos fűtés forradalma

A norvégok már több mint hetven éve rájöttek az ADAX előnyeire. Az idő próbáját kiállt minőség, a modern technológia és a kényelem tökéletes kombinációja. Nem véletlen, hogy a fa-hasogatás nem népszerű hobbi Norvégiában.

Az elektromos fűtés új dimenziója

A mai világban az elektromos fűtés már nem luxus. Az ADAX technológiai fejlődése lehetővé teszi az energiatakarékos, kiszámítható és biztonságos fűtési megoldásokat.

Az ADAX NEO - Az elektromos fűtés csúcspontja

Ez a fűtőpanel nem csak stílusos és kifinomult, de az alacsony beruházási költségek és a gyors telepítés miatt is kiemelkedik. Egyesíti a modern technológiát a felhasználói kényelemmel: pontos termosztáttal, intelligens vezérléssel és 5 év garanciával.

Forradalmi technológia a melegségért

Az ADAX NEO innovatív kerámia magos fűtőbetétje garantálja a hatékony hőeloszlást, miközben az elektronikus vezérlés csak akkor és annyit fűt, amennyire szükség van. A takarékossági funkciókkal további energiát takaríthat meg.

Miért az ADAX NEO-t választják a szakértők?

  • Gyors telepítés: Ahol áram van, ott az ADAX NEO akár egy nap alatt üzembe helyezhető.
  • Költséghatékonyság: Felejtse el az egyre növekvő gázszámlákat!
  • Biztonság: Egyszerű, biztonságos és kiszámítható.
  • Felújítás: Gyors és egyszerű csere a régi rendszer helyett.
  • Megbízhatóság: 5 év teljes körű garancia minden panelre!

Fedezze fel az ADAX NEO elektromos fűtőpanelek kínálta új lehetőségeket!