AeroFlow® SLIM TALL 1600 hőtárolós radiátor (Wi-Fi ready)
AeroFlow® SLIM TALL 1600 hőtárolós radiátor (Wi-Fi ready)
326 000 Ft
293 400 Ft

AeroFlow® SLIM TALL 1600 hőtárolós radiátor (Wi-Fi ready)

Akció
ÚJ
Szállítási idő
1 munkanap
Hálózati feszültség
230V
Garancia
30 év
Működési hőmérséklet
65 C°
Típus
hőtárolós radiátor okos vezérléssel
Teljesítmény összesen
1600 Watt
Teljesítmény / Amper
6.95 A
Védettség
IP33
Méret (szélesség,magasság,vastagság)
38 x 125 X 9 cm
Programozható
igen
Beépített termosztát
digitális,programozható
Termosztát típus
Wi-Fi külön egységgel kapcsolható
Szín
Fehér
Hideg vezeték hossza
2 méter
Raktáron : 4 db
Termék megtekintések száma: 107
bruttó
293 400 Ft
326 000 Ft
Kezdete: 2024.05.21   Vége: 2024.06.21
Kedvezmény 10
Megtakarítás 32 600 Ft
Akcióból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
A vásárlás után járó pontok: 2 934 Ft

Thermotec AEROFLOW SLIM TALL elektromos hőtárolós radiátorok - Extra Keskeny Kialakítás a Kiváló Fűtésért

A Thermotec AEROFLOW SLIM TALL elektromos hőtárolós radiátorok olyan készülékek, amelyek extra keskeny kialakítással és 1250 mm-es magassággal büszkélkednek. Ezek a radiátorok beépített samott hőtároló kövekkel vannak ellátva, amelyek kiváló hőtartó képességgel rendelkeznek, és digitális programozható vezérléssel (Wi-Fi ready) vannak felszerelve.

A Thermotec AEROFLOW SLIM TALL elektromos hőtárolós radiátorok főbb jellemzői:

 • Extra keskeny kialakítás a helytakarékosság érdekében.
 • Beépített samott hőtároló kövek a hatékony hőtartásért.
 • Digitális programozható vezérlés (Wi-Fi ready) a fűtés pontos irányításához.
 • Teljesítményük 1600 Watt, hogy biztosítsák az optimális komfortot.

A Thermotec gyártó büszkén vállal 30 év gyártói garanciát a radiátor testre, amely garantálja a megbízhatóságot és a tartósságot.

Bízza rá a fűtését a Thermotec AEROFLOW SLIM TALL elektromos hőtárolós radiátorokra, és élvezze a kiváló fűtés és a helytakarékosság előnyeit otthonában!

Az AeroFlow SLIM TALL 1600 Watt hőtározós elektromos radiátor egy speciális kialakítású fűtőberendezés, amelyet Németországban fejlesztettek ki és gyártanak. Ennek a radiátornak a fő jellemzői és tulajdonságai a következők:

 • Teljesítmény: A radiátor 1600 Watt hőteljesítménnyel rendelkezik, és ideális közepes méretű helyiségek fűtésére.

 • Hőtározós rendszer: A radiátor belső részét szabadalmaztatott, egyedi összetételű és 2 cm vastagságú hőtározó samott kő elemek töltik ki. Ezek a hőtározó elemek az elektromos fűtőelemekkel együtt a radiátor belsejében találhatók. Ez a rendszer lehetővé teszi a fűtőelemeknek, hogy gyorsan felmelegítsék a hőtározó köveket, majd a felmelegítés során fokozatosan leadják a tárolt hőt, akár 40 percig is, anélkül, hogy újra elektromos áramra lenne szükség.

 • Hatásfok: A radiátor rendkívül hatékony működésű, és óránkénti névleges elektromos áramfogyasztása maximum 1600 Watt, de gyakorlatban jellemzően csak 15-20 percig van szükség a felmelegítésre. Ennek köszönhetően a hosszú távú áramfogyasztás alacsony marad.

 • Csendes és szagtalan működés: Mivel nincsenek ventilátorok vagy más mozgó alkatrészek, a radiátor teljesen zajtalan és szagtalan működést biztosít.

 • Hőleadás: A radiátor 75% konvekciós és 25% sugárzott hőleadással működik. Az elektromos fűtőelemek közvetlenül a hőtározó samott köveket fűtik fel, és a hőleadás nagy része a radiátor bordázott felületén keresztül történik, a maradék része pedig sugárzott hő formájában.

 • Optimalizált hőtároló elemek: A radiátor hőtároló elemei fent és lent eltérő méretezésűek, hogy az alsó elemekről felfele szálló hő hozzáadódjon a felső hőtároló kövek hőteljesítményéhez. Ennek eredményeként az elektromos radiátor egyenletes hőleadást biztosít az egész oldalfelületén.

 • FlexiSmart vezérlés: A radiátor alapfelszereltségben rendelkezik egy FlexiSmart beépített vezérléssel és termosztáttal. A vezérlésen három felhasználási mód közül választhat: manuális működés, programozott működés és internet alkalmazáson keresztüli vezérlés. Az internet modul külön megvásárolható, és lehetővé teszi a távoli vezérlést okostelefonról vagy táblagépről.

 • Biztonság: A radiátor túlmelegedés elleni védelemmel van felszerelve, és IP33-as érintésvédelmi besorolással rendelkezik, így nedves helyiségekben is használható.

 • Telepítés: A radiátor falra szerelhető, és a csomag tartalmazza a függesztő elemeket a telepítéshez. Mobil vagy padlón álló használat esetén rendelhetők radiátor lábak (külön vásárolhatók).

 • Programozható üzemmódok: A radiátor többféle programozható üzemmódot kínál, beleértve a napi és heti programozást, nappali és éjszakai üzemmódot, valamint fagyvédő üzemmódot.

 • Gyártó és garancia: Az AeroFlow radiátorokat a THERMOTECH AG gyártja, és a gyártó 30 év garanciát vállal a radiátor testre és a hőtároló elemekre, valamint 2 év garanciát a vezérlésre.

A teljes méretek a következők:

 • Szélesség: 1275 mm
 • Magasság: 325 mm
 • Mélység: 90 mm
 • Tömeg: 30 kg

Ez az elektromos radiátor hatékony és modern fűtési megoldást kínál közepes méretű helyiségek számára, és számos előnnyel rendelkezik a hatékony hőtároló rendszertől kezdve a különböző vezérlési lehetőségekig. A hosszú távú garancia is biztosítja a megbízhatóságát és tartósságát.Adatok
Cikkszám / GTIN
4260252683840
Tömeg
34 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír! Véleményt írok!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek