Elektromos fűtőpanel

2021.09.20 11:14
Elektromos fűtőpanel

Az elektromos fűtőpanelek a legkorszerűbb fűtési rendszerek közé tartoznak. A kiépítésük és felszerelésük nagyon egyszerű és rendkívül gyors, mint a skandináv bútorok összeszerelése, akár néhány óra alatt lehetséges. Kiemelkedően intelligens vezérlésüknek köszönhetően pedig a villanyfűtés kategóriájában meglepően gazdaságosak. Ízléses designjuk pedig a lakás díszévé teszi őket.

Norvég fűtőpanel: a kiváló minőség szinonimája

A norvég fűtőpanelek a német személygépkocsikhoz vagy a francia parfümkhöz hasonlóan a kiemelkedő minőség képviselői az elektromos fűtésrendszerek területén. Mindezt azonban megfizethető áron garantálják. 

Nem véletlenül vált a norvég fűtőpanel szókapcsolat szinte szállóigévé, előnyös tulajdonságaik révén nem csak Skandináviában, hanem az egész világon népszerűek:

 • Tökéletes csendben, hangtalanul üzemelnek.
 • Felszerelésük meglepően egyszerű és gyors.
 • Mivel konvenciós elven működnek, ventilátor sincs bennük, így nem keverik a port.
 • A legmodernebb technikát képviselő, kiemelkedően pontos, beépített termosztráttal vezérelhetőek.
 • X alakú fűtőbetétjük anyaga egy különleges ötvözet, amit kerámiaházban helyeztek el. 
 • Hatékonyságuknak és kifinomult vezérlésüknek köszönhetően kiemelkedő a hatékonyságuk és rendkívül gazdaságos az üzemeltetésük.

Adax fűtőpanel: az elektromos fűtőpanelek zászlóshajója

Az Adax a norvég fűtőpanelek prominens képviselője, webáruházunkban széles választék érhető el a különféle típusú és teljesítményű termékeikből. Több mint 70 éve, egészen pontosan 1948-ban jelent meg a piacon a vállalat, és ma már Norvégián és Skandinávián kívül a világ többi részét is meghódította. Nem véletlenül: számtalan újítás és szabadalom fűződik az Adax nevéhez, amelyek áldásos hatását a vásárlók szó szerint a saját bőrükön érezhetik a hideg téli napokon. 

A kiemelkedő biztonság, a kifinomult vezérlés, az 5 éves cseregarancia sokakat meggyőzött már - pedig ez csak néhány az Adax fűtőpanelek számos előnye közül. A legtöbben azon lepődnek meg - mondanunk sem kell, nagyon kellemesen -, hogy telepítésük és felszerelésük belefér néhány órába. 

Az Adax fűtőpanel titka, hogy hagyományos fűtőszál helyett különleges, kerámia magos fűtőbetéttel szerelték fel. Ez pedig a szuper intelligens vezérléssel együtt minden felhasználónak garantálja a speciális Adax-élményt. 

Költséghatékony elektromos fűtés Glamox, Beha és Soprano fűtőpanelekkel

A Glamox és Beha márkák is a norvég fűtőpanelek családjába tartoznak, és nagyon sokan nem is hajlandóak másfajta fűtőpanelt vásárolni. 

A Glamox 1960-ban lépett ki a norvég piacra, és termékei híresek arról, hogy a legzordabb északi télben is állják a sarat. Egyik különlegességük az egyedi kialakítású lamellás fűtőenység, ami kiemelkedő energiahatékonyságot tesz lehetővé. Mindez a hamisítatlan, visszafogott, mégis ízléses skandináv megjelenéssel párosul. 

A Beha a megszokott norvég minőség és látványos külső mellett energiatakarékos kiegészítő moduljával és helytakarékosságával tűnik ki a mezőnyből. Beépített termosztátja révén pedig a precíz hőmérséklet beállítása gyerekjáték.   

A Soprano egy kakukktojás, ugyanis ez a cég franciaországi trónkövetelőként jelent meg az elektromos fűtőpanelek piacán. Pedig a norvég panelekkel szemben nem volt könnyű dolga a nagy múltú Thermor gyártó cégnek sem. 

A Soprano elektromos fűtőpanel előnyei azonban meggyőzték a vásárlókat:

 • Rendkívül gyorsan felfűti a hideg helyiségeket is.
 • Innovatív műszaki megoldások, például ecoboost funkció, és infravörös jelenlét-érzékelő.
 • Digitális, többfunkciós vezérlő, programozható, 0,1 ° C érzékenységű (!) termosztát 4 üzemmóddal.
 • Speciális borulásérzékelő FDS szenzor.
 • A túlmelegedés ellen beépített hővédő kapcsoló.
 • Távolról is vezérelhető.
 • Alumínium diffúzora és különleges kialakítású kimeneti rácsozata egyenletes, szórt és konvekciós hőleadást biztosít.

Elektromos fűtőpanel árak

A webáruházunkban megállapított elektromos fűtőpanel árak a hazai piacon jellemző átlagos árszínvonal figyelembevételével kerültek kialakításra. Minden termékünk esetében odafigyeltünk rá, hogy ár-érték arányban kimondottan kedvező ajánlatot nyújtsunk leendő, jelenlegi és visszatérő vásárlóinknak.