M6,M9 Kiemelő keret
M6,M9 Kiemelő keret
4 500 Ft

M6,M9 Kiemelő keret

Felhasználás
kiemelő keret M6, M9 termosztáthoz
Típus
termosztát
Szín
Fehér
Raktáron több mint 10db
Termék megtekintések száma: 4335
Termék megtekintések száma: 7
Termék megtekintések száma: 10
bruttó
4 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként

Ha otthonába, irodájába, vállalkozása valamely létesítményébe elektromos fűtési megoldást kíván telepíteni (legyen az akár infrapanel vagy fűtőfilm vagy fűtőháló ms néven fűtőszőnyeg ), akkor elkerülhetetlen a termosztát beszerzése. A  termosztát nagy előnye, hogy programozható előre beállítható, hogy a hét mely napján, a nap melyik szakában milyen hőmérséklet legyen a helyiségben. Emellett pl egy wifi termosztát segítségével Ön az okostelefonjáról, egy felhasználóbarát applikáció segítségével kontrollálhatja a helyiség hőmérsékletét. Ha pedig így dönt, szüksége lesz egy apró, de annál fontosabb termékre: ez pedig a beépítőkeret. Elsősorban a falba süllyeszthető beépítőkeretet ajánljuk annak diszkrét volta miatt, de ha nincs lehetőség a wifi termosztátot a falba süllyeszteni, akkor sincs probléma. Erre találták ki a kiemelő keretet.

Természetesen több termosztáthoz is megfelelő ez a  termék.

A használható termosztátokhoz kérje munkatársunk segítségét.

 

A beépítőkerethez hasonlóan a kiemelőkeretnek is kettős feladata van: egyrészt természetesen ennek a segítségével lehet esztétikus és tartós módon a falba rögzíteni a termosztátot. Ez egy kiváló megoldás azért is, mert ha a termosztát meghibásodna, akkor egy mozdulattal kivehető a keretből, vagyis nem kell hozzá csavart lazítani vagy bontani.

 

A kiemelőkeret tehát megoldás arra az esetre, ha már nincs mód a fal vésésére, a termosztát falba süllyesztésére. A kiemelőkeretet egyszerű felfogatás, gyors szerelhetőség jellemzi. A webshopunkban található kiemelőkeret M1, M6, M9 termosztátokhoz készült.

Adatok
Rögzítés
falon kívűlre rögzíthető
Cikkszám / GTIN
3245067761816
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír! Véleményt írok!