PHC15-8 Fagyvédelmi fűtőkábel  8 méter
PHC15-8 Fagyvédelmi fűtőkábel 8 méter
26 500 Ft

PHC15-8 Fagyvédelmi fűtőkábel 8 méter

Hálózati feszültség
230V
Felhasználás
fagymentesítés,csőfűtés
Garancia
2 év
Hosszúság
8 méter
Működési hőmérséklet
15-35 C°
Teljesítmény összesen
120 Watt
Teljesítmény / Amper
0.52A
Védettség
IP67
Teljesítmény / folyóméter
15 Watt
Raktáron több mint 10db
Termék megtekintések száma: 1320
Termék megtekintések száma: 2
Termék megtekintések száma: 2
bruttó
26 500 Ft
Egységár: 3 313 Ft/méter
A vásárlás után járó pontok: 250 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként

PHC15-8 Fagyvédelmi fűtőkábel 8 méter

 

Fagyvédelmi fűtőkábel: kültéri vízcsövek, kerti csapok, öntözőrendszerek, egyéb vízvezetékek fagytól való megóvására szolgál. 120 Watt teljesítményű, hossza 8 méter.

 

Kelet-Közép-Európában nem ritkák a mínusz 10-15, de akár mínusz 20 fokos hőmérsékletű téli napok sem. A fagy, jég pedig komolyan igénybe veszi a kültéri berendezéseket, szerelvényeket. Ősszel nem egy kerttulajdonos küzd azzal, hogy alaposan téliesítse például a kerticsapot vagy az öntözőrendszert, azonban ez nem mindig sikerül tökéletesen. Egy csőtörés pedig óriási kiadásokat okozhat: mind az elfolyt víz, mind a járulékos károk (például egy fal felázása) tekintetében.

Az PHC fagymentesítő fűtőkábelek teljes kínálata kimondottan a kültéri vízvezetékek és csapok fagytól való megóvása céljára lett kialakítva.

 

Ha Önnek is elege van a fagymentesítés nyűgjeiből, ha meg akarja óvni a kerticsapot, egyéb vízvezetékeket, öntözőrendszereket, kültéri csöveket, akkor a megoldás a kültéri fagyvédelmi fűtőkábel. Ez a termék a cső-vízvezeték mellett fut, és nem engedi, hogy a csőben levő víz hőmérséklete egy adott érték alá csökkenjen. Fagyvédelmi fűtőkábeleink 1-től 60 méterig széles választékban kaphatók. Belső termosztáttal vannak ellátva, amely a csőben levő víz hőfokától függően kapcsol be vagy ki. A vezeték dupla szigetelésű, így biztonságos.

 

Az esetek többségében a kültéri kerti csapokat, vízvezetékeket az elfagyástól való megóvása érdekében a téli időszakra el kell zárni. A  fűtőkábelünk  a fagyveszély ellen, egy ettől egyszerűbb és komfortosabb megoldást kínál. A fagymentesítő fűtőkábel használatával a fagyveszély nincs többé!

A PHC fűtőkábel telepítésre készen szállított, beépített automatikus termosztáttal és villás dugóval felszerelt. Egyszerűen rögzítse vagy tekerje körbe a terméket a vízvezetéken és a kerti csapon, hő szigetelje le, csatlakoztassa az elektromos hálózathoz és már el is készült az egyszerű, olcsó és biztonságos rendszer. Műanyag csövekre való felhelyezés előtt, a cső felületét alumínium szalaggal szükséges lefedni!

A fagymentesítő fűtőkábel , földelt villás dugóval, valamint egy egybeépített  bimetál hőszabályzóval együtt szállítjuk. A terméket 1 és 60 méter közötti hasznos hosszúságban rendelhető. Működése közben, ha a hőmérséklet +5 °C alá esik, a fűtés bekapcsol, majd automatikusan lekapcsol, ha a csővezeték hőmérséklete eléri a +13 °C hőmérsékletet.

 

Adatok
Használati útmutató
https://dimat.hu/shop_ordered/2399/pic/PHC.pdf
Rögzítés
aluszalag,györskötőző,csőhéjszigetelés
Teljesítmény / folyóméter
15W / méter
Cikkszám / GTIN
5999572230418
Tömeg
1,7 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír! Véleményt írok!
Hasonló termékek