Fórum

Vásárlói vélemények
463
krisztian
Minden rendben és gyorsan zajlott . 2 nap alatt hozták a terméket . A leirtaknak megfelelo , elégedett vagyok .
462
Szőkéné Kálmán Márta
Nagyon köszönöm a gyors szállítást, minden rendben ment, eddig csak jó tapasztalataim vannak a Dimat-tal. További jó munkát, és elégedett megrendelőt kívánok!
461
Dr Horváth József
Az árú még szállítás alatt van, az eddigiek, az információk, a megrendelés gyorsasága, küldés eddigiekben jónak mondható. Remélem az árú minősége is meg fog felelni elvárásaimnak.
460
Kincses István
Nagyon meg vagyok elégedve hamar megjött a megrendelt fűtő film és tartozékai a csomagolás is erős karton dobozban. Már több éve is rendeltem minden működik azóta is köszönöm .
459
Kiss Zsolt
Profi kiszolgálás.
458
Osváth Péter
Nem először rendeltem, most is minden rendben volt.
Külön köszönöm Erdei Nikolett figyelmességét a csatlakozó darabszám pontosításakor!
457
Serpente Club Radio
Rádió stúdió kiegészítő fűtésre vettem infra filmet. A vendégeim nagy megelégedettséggel vették tudomásul az új " meglepit" . Ennek köszönhetően nincs lábfázás, álandó inger, hogy kimenjenek . Zavartalan adást tudok vele biztosítani. Köszönjük !
456
Kovács Gyula
Pontos gyors kiszolgálás. Jó árak.
455
szűcs gábor
Gyors az ügyintézés és a szállítás ! Rugalmas,megértő rendelés kezelés ! Pontosan a kért termékek jöttek ! Köszönöm szépen!
454
Makai Béláné
Nagyon köszönöm a gyors és segítőkész ügyintézést. Az általam vásárolt fűtőszőnyeg nem volt már készleten, de az ügyintéző telefonon keresett, hogy beszerzi és a lehető legrövidebb időn belül kiszállítja. Ez így is lett. Nagyon köszönöm. Brúnó kutyusunk végtelenül boldog a fűtött kutyaházban.
Hozzászólás a témához
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!