Fórum

Vásárlói vélemények
163
Márton András
Jó, áttekinthető webáruházi felület, gyors és korrekt kiszállítás. A menet közben ügyintézés (rendelés visszaigazolás, kiszállítási értesítés) is hibátlan volt.

Árak is nagyon jók. Csak ajánlani tudom (meg is tettem jó pár ismerős felé).
162
Brucknerika
Köszönöm a gyors szállítást!
161
Szabolcs Fejes
Pontos, gyors, korrekt volt a kiszolgálás, annak ellenére, hogy nem nagy tételt rendeltem.
Köszönöm
160
Pekár Éva
Másodszor is rendeltem tőlük, pontosak és gyorsak. Az falelem gyártónak bemutató háza vagyunk, A++ -os a házunk, a teljes fűtésünk infra fűtőfilmmel van kiépítve, nagyon korfontos így mindenkinek be is mutatom működés közben is.
159
Kubik András
Gyors, pontos, korrektés segítő kész volt! Köszönöm szépen!
158
Déry Tamás
Nagyon korrektek, segítőkészek. Ajánlom mindenkinek
157
Nagy Viktória
Á webldal felépítése és a termékek leírása sokat segít egy laikus számára is.Gyors, pontos, korrekt hozzáállás. Az árak és a termék is nagyon jó.
156
Hegedűs Imréné
Mindenben egyet értek az előttem szólókkal,és még annyit,hogy nagyon egyszerű és érthető az áruház kezelése!Minden ismerősömnek ajánlom a terméket!A feltett kérdésemre gyors és pontos választ kaptam!Gyors,vevő központú,pontos és minőségi! Köszönöm!!
155
Kovács Krisztián
Csak ajánlani tudom,mindenben segítettek.Köszönöm.
154
Jani József
Ismerőstől kaptam infót a cégről, ahol meg is nézhettem a fűtésrendszert. Az áru szállítása pontos és korrekt volt, köszönhető a forgalmazónak és a szállító cégnek is. Családomban és ismerőseim közt is propagáltam, akik szintén meg vannak elégedve a rendszerrel.
Hozzászólás a témához
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!