Fórum

Vásárlói vélemények
493
Balló Ákos
Már nem előazőr rendeltem: extra gyors kiszállításon kívűl, megbízható minőség,igényes kiszolgálás és kedvező ár ami jellemzi a céget! Köszönöm hogy vannak!
492
Szollár Tamás
Számtalan megrendelésünket teljesítették már. Gyors, pontos csapat és a termék is tökéletes.
491
Dénes György
Tisztelt Dimat kft !
Csak jókat tudok önökről mondani, gyors és korrekt ügyintézés, udvarias és szolgálat kész kapcsolat tartó. A szállító cég is pontosan teljesít. A termékükkel is meg vagyok elégedve. Köszönöm önöknek. Másoknak is ajánlom önöket.
Tisztelettel egy elégedett ügyfél : Dénes György
490
Karászi László
Nagyon elégedett vagyok az áruházzal, gyors kiszállítás, azt kaptam amit vártam, Köszönöm szépen!
489
István Gergely
Köszönöm,tökéletes kiszolgálás! Megérkezett minden időben. A jövőben is élni fogok a rendeléssel. Ezt ki próbálom, úgy érzem,tapasztalat is ezt mutatja. Köszönöm!
488
Mi Autonk Szervize KFT
Nagyon jó üzlet.Rendes kiszolgálás
487
Simon Kata
Kétszer rendeltem a Dimax-tól. Első alkalommal 2 napon belül megérkezett az áru, hibátlanul, gond nélkül. Második alkalom karácsony környékére esett, és nem volt szállítás Norvégiából. Az ügyfélszolgálat gyorsan felvette velem a kapcsolatot, felajánlották a pénzvisszatérítést, de én inkább vártam a termékre. Ami aztán az ígért időre megjött az ünnepek után. Kifogástalan kommunikáció, megbízhatóság, elérhetőség. Csak ajánlani tudom.
486
Cserhalmi Zsolt
Könnyen kezelhető a honlap, könnyen meg lehet rendelni a kiválasztott terméket, és az ahhoz szükséges kiegészítőket. A megrendelésemet nagyon gyorsan kiszállították, a megrendelt fűtőfilm működésével elégedett vagyok. A fűtőfilmhez letölthető képes szerelési útmutató nagyon hasznos.
485
Mi Autonk Szervize KFT
Mindennel megvagyok elégedve
484
Molnár József
Teljesen elégedett vagyok a termékkel és a webáruzházzal is.
Hozzászólás a témához
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!