PHC15-2 Fagyvédelmi fűtőkábel  2méter
PHC15-2 Fagyvédelmi fűtőkábel 2méter
39,19

PHC15-2 Fagyvédelmi fűtőkábel 2méter

Felhasználás
Cső, kerti csap, öntöző rendszer, itató rendszer fagyvédelem
Hosszúság
2 méter
Teljesítmény / folyóméter
15 Watt
Teljesítmény / Watt
30 Watt
Teljesítmény / Amper
0.13 A
Feszültség
230 V
Termosztát
termosztáttal/ belső vízhőfok szerint kapcsol
Garancia
5 év
Skladom : 250 db
Počet zobrazení produktu: 2814
Počet zobrazení produktu: 18
Počet zobrazení produktu: 31
hrubý
39,19
Jednotková cena: 19,59 €/méter
Bonusové body: 0,35 €
Nasledujúci produkt tiež odporúčame ako doplnok

PHC15-2 Fagyvédelmi fűtőkábel 2méter

 

2 méter hosszú fagyvédelmi fűtőkábel kültéri vízcsövek, kerti csapok, öntözőrendszerek, egyéb vízvezetékek, itatórendszerek megóvására szolgál. 30 Watt teljesítményű.

 

Kelet-Közép-Európában nem ritkák a mínusz 10-15, de akár mínusz 20 fokos hőmérsékletű téli napok sem. A fagy, jég pedig komolyan igénybe veszi a kültéri berendezéseket, szerelvényeket. Ősszel nem egy kerttulajdonos küzd azzal, hogy alaposan téliesítse például a kerticsapot vagy az öntözőrendszert, azonban ez nem mindig sikerül tökéletesen. Egy csőtörés pedig óriási kiadásokat okozhat: mind az elfolyt víz, mind a járulékos károk (például egy fal felázása) tekintetében.

Az PHC fagymentesítő fűtőkábelek teljes kínálata kimondottan a kültéri vízvezetékek és csapok fagytól való megóvása céljára lett kialakítva.

 

Ha Önnek is elege van a fagymentesítés nyűgjeiből, ha meg akarja óvni a kerticsapot, egyéb vízvezetékeket, öntözőrendszereket, kültéri csöveket, akkor a megoldás a kültéri fagyvédelmi fűtőkábel. Ez a termék a cső-vízvezeték mellett fut, és nem engedi, hogy a csőben levő víz hőmérséklete egy adott érték alá csökkenjen. Fagyvédelmi fűtőkábeleink 1-től 60 méterig széles választékban kaphatók. Belső termosztáttal vannak ellátva, amely a csőben levő víz hőfokától függően kapcsol be vagy ki. A vezeték dupla szigetelésű, így biztonságos.

 

Az esetek többségében a kültéri kerti csapokat, vízvezetékeket az elfagyástól való megóvása érdekében a téli időszakra el kell zárni. A  fűtőkábelünk  a fagyveszély ellen, egy ettől egyszerűbb és komfortosabb megoldást kínál. A fagymentesítő fűtőkábel használatával a fagyveszély nincs többé!

A PHC fűtőkábel telepítésre készen szállított, beépített automatikus termosztáttal és villás dugóval felszerelt. Egyszerűen rögzítse vagy tekerje körbe a terméket a vízvezetéken és a kerti csapon, hő szigetelje le, csatlakoztassa az elektromos hálózathoz és már el is készült az egyszerű, olcsó és biztonságos rendszer. Műanyag csövekre való felhelyezés előtt, a cső felületét alumínium szalaggal szükséges lefedni!

A fagymentesítő fűtőkábel , földelt villás dugóval, valamint egy egybeépített  bimetál hőszabályzóval együtt szállítjuk. A terméket 1 és 60 méter közötti hasznos hosszúságban rendelhető. Működése közben, ha a hőmérséklet +5 °C alá esik, a fűtés bekapcsol, majd automatikusan lekapcsol, ha a csővezeték hőmérséklete eléri a +13 °C hőmérsékletet.

 

Údajov
Használati útmutató
https://dimat.hu/shop_ordered/2399/pic/PHC.pdf
EAN číslo
5999572230357
Hodnotenia
Neexistuje žiadny názor Napíšem recenziu!
Podobné výrobky